Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sühan Cem,

Sen çok biliyorum tavırlarından vazgeçmedikçe sana cevap vermeyi düşünmüyorum artık. O kadar zaman geçti kaç kişiyle tartıştın ama hala aynı tavırlara devam ediyorsun.

İyi geceler.

Eyvah! Bak şimdi panik oldum. Bana yanıt vermeyeceksin demek. Verecek yanıtım yok de bari Kerem. Geçen de sordum sana "demogoji derken ne kastettin açıkla" diye gene sustun. Gerilla taktiği sergileme o zaman açık açık biri hakkında yazacaksan isim ver yaz. Ben herkesle tartışırım bu senin derdin değil. Sıkıntın varsa açıkça konuşursun kelime aralarına saklanmayacaksın. Senin bu laflarını yiyecek kişi karşında değil. Bak nasıl pörtledin 2 mesaj önce Sühan abi derken Sühan Cem'e geçtin.

Diyemedin demi yüzüme İyi GS'lı muhabbetlerini sana diyorum diye. Geçmiş mesajlarına da bak bakalım Erman Kunter gelsin GS'a demiş misin dememiş misin.

Abi senden mi korkacak seninle bi sıkıntısı olsa sana söyler zaten merak etme, öyle tahrik edici üslupla aman eyvah falan olmuyo gerçekten.

Geçmiş mesajlarında varsa bul çıkar adam ben demedim öyle bişey diyor.

Ayrıca Erman Kunter'i iki sene önce bende isterdim ama şimdi isemiyorum varmı ötesi, iki sene öncesinin şartları ile şimdinin şartları aynımı. Ben bi ara Erkan Veyseloğlunu çok istiyordum şimdi alsalar alana küfrederim. Çok mu zor anlamak.

2 yıl önce Galatasaray son maçta Bornova Belediyesini yenmiş ve ligde kalmayı başarmıştı. Sözleşmesi sona eren Cem Akdağ'ın yerine Oktay Mahmuti takımın başına geldi ve de bir kimlik oluşturacağız 10 kişiden 8'i gitme dedi ama ben Galatasaray'a güvendim geldim dedi. Nitekim koç 2 yılda verdiği sözleri tuttu ve de ilk senesinde takımı final oynatıp Euroleague ön elemelerinden gelerek bu camiaya tarihi bir zafer yaşattı. Tarihinde ilk kez katıldığı Euroleague'de son 8'e Şampiyon Oly'yi yenemediği için kalamadı. Ondan sonrada ligi 47 miydi 43 miydi o kadar sene sonra lider bitirdi ve Play-Off'larda hakemlerin de yardımıyla elendi.

Gelinen bu süreçte Ünal Aysal yönetimi hocaya sırt çevirdi ve de hocaya ve ekibine bir teşekkür bile etmeden gönderdi. Galatasaray bu sezon Avrupanın 1 numaralı kupasında mücadele ederken bugün basiretsiz yöneticiler Murat Tümer ve Ali Türsan'ın yetersizliği sayesinde Avrupanın 2 numaralı kupasına geriledi. Takımın koçu yok, takımda kalan oyuncular belirsiz, kamp programı yok, transfer çalışması yok. 2 yıl sonunda Ünal Aysal yönetimi umarsızca işlerin bu noktaya gelmesine sebep olmuş ve de erkek basketbol şubesini yerle yeksan etmiştir.

Utanıyorum bu rezilliğe tanıklık etmekten, utanıyorum bu sefalete sebep olanları savunan zihniyetten, utanıyorum 20 yıldır koşulsuz gönülden bağlı olduğum GALATASARAY'ımı egoları yüzünden bu durumlara düşüren yönetimden... Bir basketbol heyecanımız vardı sarı kırmızı onu da perişan ettiler.

Son olarakta Ünal Aysal yönetiminin bitişi bugün itibariyle resmen start almıştır yazıklar olsun...

Ergin Ataman ile anlaşıldığı bilgisi mi var yoksa Ergin Ataman ile anlaşılmamış olsa idi Kunter ile çoktan imzalamıştık hala Kunter ile imzalamadığımıza göre Ataman ile anlaştık şeklinde bir çıkarsama mı var ?

Günlerdir düşünüyorum Oktay Mahmuti nasıl gider diye kendime yediremiyorum bunu. Galatasaray taraftarının büyük bir kısımı peygamber gibi tapıyordu bu adama herşeyiyle dört dörtlük bir insandı. Burası türkiye iyiler mutlaka cezalandırılır.

Herhalde ezeli rakiplerimizden birine şubeyi teslim etsek bu kadar zarar vermeye utanırlardı
altına imzamı atarım tam benim düşüncelerime tercuman olmuş bu cümle şubeyi gs düşmanı birine teslim etseydik... euroleague ye tam bir lobi yapmazdı oktay hocayla yolları ayırırdı..yeni koç ve yatırım yapmazdı ama heralde tutku-andric gibi isimlerin opsiyonunu kullanıp sözleşme yenilerdi heralde herşey berbat ilerliyor şubede...

Euroleuge yerine eurocupa katılıncak olmamızdan dolayı oyuncu kalitesinin düşmesi mi beklenir yoksa hedef konularak yükselmesi mi ?
Oyuncu konusuna gelirsek siz paradan haber verin takım vizyonunu gösterin.
Beşiktaş m. yabancıları euroleuge seviyesinde hata birkaçı nba menşeyli bu oyuncular avrupanın 3. kupası eurochallenge nasıl oynadılar?
Eurocupı kazanacak kadro kurulmalı kurulmazsa ne lig kalır ne taraftar!!!
Beko ligindeki takımlar hedef büyültürken sen yerinde sayamazsın.Sayarsan kendin çalar kendin oynarsın o kadar...

Abi senden mi korkacak seninle bi sıkıntısı olsa sana söyler zaten merak etme, öyle tahrik edici üslupla aman eyvah falan olmuyo gerçekten.

Geçmiş mesajlarında varsa bul çıkar adam ben demedim öyle bişey diyor.

Ayrıca Erman Kunter'i iki sene önce bende isterdim ama şimdi isemiyorum varmı ötesi, iki sene öncesinin şartları ile şimdinin şartları aynımı. Ben bi ara Erkan Veyseloğlunu çok istiyordum şimdi alsalar alana küfrederim. Çok mu zor anlamak.

Şamil , ben o zaman istememiştim Erman Kunteri. Sen istersin o istemez ben çok isterim zaten mevzu bu değildi. Mevzu "Erman Kunter'i bu forumda o zamanlarda da isteyenler liseci zihniyetti" demesiydi. Ama daha fazla konuşmama gerek yok. Zira Kerem Twitter'da yazdıklarıyla kendince bana yanıt vermiş oldu.

Benim bilgiçliğim konusunda yüzyüze herkesle konuşmaya hazırım (google üzerinden değil). Bu forumda daha önce benimle röportaj yapılmak istendi istemedim benden eskiler var, ki benim kim olduğum önemli değil. Rahat berduş ruhlu, zirzop bir adamım ben. Ama şöyle diyim ben 14 yaşımda ilk üniversitemi okuyordum. Çift dal mezunuyum Sosyoloji Ekonomi siyaset anlamında donanımım var. Bu konuda donanıma ulaşmak için geniş Tarih bilgisini de eklemek zorunda kalıyorsun tabii. Burada sabun köpüğü iki analiz iki geyik yapmamdan nasıl varıldı ukala bilgiç olduğuma anlamadım. Ki daha bildiğim hiç bir şeyi burada söylememişken.

Neyse başlıktan sapmayayım. 12 sene aktif siyasetle uğraştım kimin ne zaman, neyi, neden dediğini anlayacak görgüm var.Bir önceki mesajımda da beni tanıdığını söyleyenlere ayrıntı olsun diye sühan cem sühan abi ayrıntısını paragrafa koydum. Ki beni tanıyan herkes bilir abilik beylik kavramı pek umurumda olan bir durum değil. Hepsi bu.

Kendimce gerekli çözümlemeyi yapmış bulunuyorum. Dikkat ettiysen de kimseye neden Mahmuti veya neden Kunter/ataman diye bir şey de sormadım şu ana kadar. Beni bireyler değil toplumsal hareket ilgilendiriyor doğru kanalize olmuş hareket.

Vallahi 14 yaşında üniversite okuyan bi adama akıl vercek değilim zira 14 yaşımda ben ortaokuldaydım. Twitterdan sana laf soktuğunu düşünüyosan twitterdan cevap verirsin bu kadar basit.

Doruk Gölbaşı arkadaşın bir önceki sayfada yazdıklarına aynen imzamı atarım doğru tespitler.

Şamil , ben o zaman istememiştim Erman Kunteri. Sen istersin o istemez ben çok isterim zaten mevzu bu değildi. Mevzu "Erman Kunter'i bu forumda o zamanlarda da isteyenler liseci zihniyetti" demesiydi. Ama daha fazla konuşmama gerek yok. Zira Kerem Twitter'da yazdıklarıyla kendince bana yanıt vermiş oldu.

Benim bilgiçliğim konusunda yüzyüze herkesle konuşmaya hazırım (google üzerinden değil). Bu forumda daha önce benimle röportaj yapılmak istendi istemedim benden eskiler var, ki benim kim olduğum önemli değil. Rahat berduş ruhlu, zirzop bir adamım ben. Ama şöyle diyim ben 14 yaşımda ilk üniversitemi okuyordum. Çift dal mezunuyum Sosyoloji Ekonomi siyaset anlamında donanımım var. Bu konuda donanıma ulaşmak için geniş Tarih bilgisini de eklemek zorunda kalıyorsun tabii. Burada sabun köpüğü iki analiz iki geyik yapmamdan nasıl varıldı ukala bilgiç olduğuma anlamadım. Ki daha bildiğim hiç bir şeyi burada söylememişken.

Neyse başlıktan sapmayayım. 12 sene aktif siyasetle uğraştım kimin ne zaman, neyi, neden dediğini anlayacak görgüm var.Bir önceki mesajımda da beni tanıdığını söyleyenlere ayrıntı olsun diye sühan cem sühan abi ayrıntısını paragrafa koydum. Ki beni tanıyan herkes bilir abilik beylik kavramı pek umurumda olan bir durum değil. Hepsi bu.

Kendimce gerekli çözümlemeyi yapmış bulunuyorum. Dikkat ettiysen de kimseye neden Mahmuti veya neden Kunter/ataman diye bir şey de sormadım şu ana kadar. Beni bireyler değil toplumsal hareket ilgilendiriyor doğru kanalize olmuş hareket.

Abi bu ne neler yazmışsın saat gecenin üçü uçurdun beni, neyse başlıktan sapmayalım demişsin sonraki cümlen 12 sene aktif siyasetle uğraştım :)
Gandi Kemal'in yerine aday gösterelim seni abi gsbaskettesin git kiminle twettleşeceksen tweetleş kiminle çekişmen varsa nerden hallediyorsan hallet bize ne çift dalından ,14 yaşından,aktif siyasetinden, bin tane derdimiz var gs basketseverin
Mahmudi gitmiş,Euroleuge ön eleme oynayamayacağız, koçumuz belli değil , Murat Özyerden kurtulduk derken geri gelmiş , oyuncular belirsiz biz senin hikayeni okuyoruz git abi gelme buralara

Eurocupa gittik diye oyuncu kalitesinin düşüceğini mi zannediyorsunuz ?Zaten yabancı olarak elimizde EL kalitesinde Jaka? Gordon? vardı.Bu sene bjk geçen sene biz ELde oynamadan iyi işler başarmıştık ligde

Üstte adamın kusurunu arıyorlar denmesi üzerine dedim. Ataman iyi coachtur; ancak bulunmaz Hint kumaşı muamelesi yapmaya gerek yok. Ayrıca, Kasun gibi sakatlık problemi olan bir oyuncuyu 5 numarada ısrarla tek bırakması bile yeterince kötü referans. Ülker'deki sezonlarının da hepsi pek başarılı geçmedi, özellikle EL anlamında. Kunter'e yeğlerim elbette, orası ayrı.

Bence senin cevabın kendi yorumunda zaten saklı. Ergin Ataman'ı eleştirebiliyorsun çünkü onun yaptığı hareketleri yakından izleyebilmişsin.Ama Erman Kunter'de böyle bir durum yok. Erman Kunter bizim gözümüzde Fransadaki bir başarının silüeti. Bu forumun toplamında bile onun koçluğu hakkındaki ayrıntıları bilecek fazla insan yok. Bence Erman Kunter önemli koçtur ama Ergin Ataman'ın bizim takıma sağlayabileceği çoğu avantajı sağlayamaz. Yine de takımımız için en hayırlısı olsun.

arkadaşlar kim ne derse desin
ergin ataman da
erman kunter de kaliteli ve doğru organizasyonla bizi başarıya ulaştırabilecek insanlar
burada sıkıntı yönetim bazında
hakan üstünberk gittiğinden beri domino taşı gibi devriliyoruz
yönetim özellikle başkan işin başında ki kişileri seçerken hata yapıyor
herkes oktay hoca nın gitmesinden çok
haklı olarak gönderilme şekline kızgın
yoksa yeni gelecek hoca büyük ihtimalle erman kunter
bence başarılı olacaktır
umarım bizi idare edenler artık daha aklı selim kararlar alırlar
ve bizi şu kaos ortamından bir an önce çıkarırlar

Erman Kunter olmayacak GS'ın koçu. Ergin Ataman'dan bugün haber beklenecek. Büyük ihtimalle olacaktır. Eğer olmazsa artık başka koça yönelinir herhalde. Yani gelişen süreç bunu gösteriyor. Erman hocaya kontratın bile gittiği ama vazgeçildiği (şaşırdık mı?) söyleniyor.

Murat Özyer Ted'den ayrıldı, GS'a geldiği, koçla beraber açıklanır. Ergin hoca da olmazsa Coach da Murat Özyer olur düşüncesi aklıma da gelmiyor değil ahahah. Daha idarecilerin durumu var. Şubede çok hızlı kararlar alınmalı. Bunu yapacak yönetici ve idarecilerin çabuk yapılanması lazım.

@Hasan Köse, sen kafanı fazla yorma güzel kardeşim. Bırak elindeki sana kalsın.

Erman Kunter olmayacak GS'ın koçu. Ergin Ataman'dan bugün haber beklenecek. Büyük ihtimalle olacaktır. Eğer olmazsa artık başka koça yönelinir herhalde. Yani gelişen süreç bunu gösteriyor. Erman hocaya kontratın bile gittiği ama vazgeçildiği (şaşırdık mı?) söyleniyor.

Murat Özyer Ted'den ayrıldı, GS'a geldiği, koçla beraber açıklanır. Ergin hoca da olmazsa Coach da Murat Özyer olur düşüncesi aklıma da gelmiyor değil ahahah. Daha idarecilerin durumu var. Şubede çok hızlı kararlar alınmalı. Bunu yapacak yönetici ve idarecilerin çabuk yapılanması lazım.

@Hasan Köse, sen kafanı fazla yorma güzel kardeşim. Bırak elindeki sana kalsın.

Ataman olmazsa Kunter olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...