Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milliyet'te milangaz ın sponsorluğa devam edeceği haberi var.milliyet gazetesi demirören grubuna ait.ergin ataman olayı yatar.bugün yarın erman kunter'i açıklarlar.erman kunter olayı da olmazsa cem akdağ ile anlaşırız umarım.

İnşallah haber doğrudur da Ergin Ataman'ı alırız. Ergin Ataman- Lütfi Arıboğan işbirliğinden büyük umutlarım var. Sanıyorum eurocup kupasını da siena'nın başında kazanmıştı Ergin hoca.

evet haber değişti.sponsorluktan çekilmişler.ayrıca bu sponsorluk olayı eurolegue durumlarını etkileyebilir mi?çünkü şube kapatma konularını dillendiriyordu başkanları.daha önceden eurolegue gruplarından çıkarılan takım var mı?

Ergin Ataman geliyorsa, demek bir kelek de Erman Kunter'e attık. Ama şaşırtıcı değil, Cem Akdağ ve Oktay Mahmuti olayları ortadayken, daha gelmemiş bir Erman Kunter'i bekletmek, vazgeçmek falan pek mühim değil(!)

Çok mu duygusal davranıyorum bilmiyorum ama hala üzüntüm geçmiş değil. Oktay hocayla devam etmeliydik. En azından iyi ayrılmalıydık, teşekkür etmeliydik.

Ergin Ataman'ı takdir etmemek mümkün değil ama ne bileyim burukluk var içimde. (Ergin Ataman'ın koçumuz olduğu kabulüne dayanarak yazdım, belli olmaz tabi)

galatasaray bonus kart kullanan bir adamdan bahsediyoruz ergin ataman has galatasaraylıdır
cem akdaga yapılana üzülmüş ama oktay hocayada destek vermiştik
yine üzülüyoruz ama ergin hoca gelirsede full destek olamlıyız diye düşünüyorum

Ergin ataman erman kunterdan cok daha basarili kariyerli bir koc erman kunter ile sampiyon olmak cok zor turkiyede. ergin ataman antipatiktir ama winnerdir

Gerçi bunları konuşmak için çok erken ama eğer Ataman gerlirse bizdeki garip transfer sistemi yüzünden yanında oyuncu getirmesi çok kolay olmayacaktır.Malum BJK'deki tüm iyi oyuncular yabancı ve Türkiye içinden bir takım bu oyuncuları almak isterse BJK'ye bonservis vermek zorunda öte yandan bu oyuncular başka ülkeler bedelsiz gidebilir çünkü sözleşmeleri bitti diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...