Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray agreed personal terms with Carlos Arroyo, now Galatasaray are trying to reach a buy-out agreement with Beşiktaş.

@turbasket

Arroyo ile her konuda anlaşılmış, işin BJK ile anlaşma kısmı kalmış.

Kadın basketbolunda sınırlıdır alınabilecek iyi oyuncular ama erkeklerde yüzlerce oyuncu alternatifi varken illa da Arroyo diye tutturup Beşiktaş'a para kazandırmak mantıklı gelmiyor bana bir türlü. Adamlar bu seneki bütçelerini bizden çıkardı nerdeyse. Ben istemiyorum Arroyo'yu..

Faydalı olur mu sizce? 6 aydır herhangi bir yerde de oynamamış galiba.

Faydalı olsun olmasın ben kesinlikle istemiyorum. Önder abinin düşüncesine kesinlikle katılıyorum. Ersin, Hawkins, Arrayo... Bu olay pek etik gelmiyor bana. Bu oyuncuların hepsine bonservis verildi. Birilerinin Beşiktaş'dan ayrılışının diyetini bu kulüp ödememeli. (Oyunculardan bahsetmiyorum) Sınırsız bir havuz var ve biz bu havuzun içinden en pahalı olacak şekilde pay alıyoruz kendimize. Ve aldığımız adam 6 aydır oynamayan oyuncu. Ayrıca bu takım kurulurken hem geçen yıllardan daha pahalı bir kadro kurulmuş hem de bütçe aşılmış. Hadi başkan anlamıyor bu işlerden, ya Lütfi Arıboğan? Transfer bitti haberleri geliyor fakat inşallah başkan ve yönetim kurulu Ergin Ataman'ın Arrayo hamlesini veto eder. Bence bu Beşiktaş'a para kazandırıp oyuncu alma olayının araştırması yaptırılmalı.

Arroyo + Beşiktaş'a para vereceğimize o para ile 2 oyuncu almak daha mantıklı olmaz mı?

üstad fiyat konusunda sana ve görkem hocaya katılıyorum ama şoyle bir durum var eğer futbol takımındaki melo konusuna benzemezse aradığımız ve bizi basamak olarak bir üst merciye çıkarabilecek kapasiteye sahip arroyo..bakalım izleyeceğiz ve göreceğiz..( melo orneği de ilk sene ve bu seneki performans farkı,aynı şekilde oda uzun süre antreman yapmadı)

Görkem, Ersin için biz Beşiktaş a ne kadar bonservis ödedik biliyor musun... Valla ben Türk vatandaşı diye vermedik sanıyodum...

Hakan abi selamlar. Öncelikle özür dilerim. Yanlış bilgilendirdim sanırım. Haklısınız. Adına Ersin diyoruz ama yabancı olarak düşündüm ben yazarken. O yüzden onu da dahil ettim. Ersin Dağlı bonservis ücreti olmadan geldi yanlışım yoksa. Hawkins'e 750 bin bonservis ödedik. Arrayo'ya ise transferin sonuçlandığını bana söyleyen abim 650bin verileceğini söyledi ama tabi bu işlerin duyumu olmaz beklemek lazım. Dediğim gibi haklısınız, Ersin bonservissiz geldi Galatasaray'a...

Ne yapılacaksa bir an önce yapılmalı. Yeni transferler Abdi İpekçi'deki Unics Kazan maçı rotasyonunda yer almalı.

Arroyo'nun yeterli olacağını sanmıyorum. Bir de temiz şutör lazım bize.

Bu akşam izlediğim maçtan sonra artık dedim ki, kim gelirse gelsin Beşiktaş'ın getirdiği Ewing gibi olmasın. Adamı skorer diye getirdiler potaya bakmaya korkuyor. Yine her top Jerrells'ın elinde patlıyor, sağolsun kendisi de dünden razı şut sallamaya.

Arroyo konusunda basketbol oynamadığı dönemler ve ligin neredeyse ilk yarısını bitrdiğimiz aklıma gelince benim de iştahım kaçmıyor değil. Çok fazla oyuncu dağarcığına sahip değilim ama sanırım teknik ekip kısa yoldan sonuca gitmeye çalışıyor, riske girmek istemiyorlar. Ben risk taraftarıyım, zaten basketbol da riskler oyunu değil mi..

Hakan abi selamlar. Öncelikle özür dilerim. Yanlış bilgilendirdim sanırım. Haklısınız. Adına Ersin diyoruz ama yabancı olarak düşündüm ben yazarken. O yüzden onu da dahil ettim. Ersin Dağlı bonservis ücreti olmadan geldi yanlışım yoksa. Hawkins'e 750 bin bonservis ödedik. Arrayo'ya ise transferin sonuçlandığını bana söyleyen abim 650bin verileceğini söyledi ama tabi bu işlerin duyumu olmaz beklemek lazım. Dediğim gibi haklısınız, Ersin bonservissiz geldi Galatasaray'a...

750 bin değil 500 bin dolar ödedik bonservisine. Arroyo içinse 500 bin civarı bir bonservis ödeceyeceğimizi düşünüyorum. Hawkins Ersin yanına Arroyo da gelince etik olmuyormuş. Etiğine metiğine bakmam. Bu oyuncu yarar sağlıyorsa gelsin. Ben kendi takımıma bakarım. Büyük takımsa bırakmasalarmış. Seneye de Erceg'i alalım. En büyük rakibimiz Fenerbahçe etiği falan demiyor elimizden İlkanı kapıyor. Biz hala burada etik peşinde koşalım.

Transfer bitti haberleri geliyor fakat inşallah başkan ve yönetim kurulu Ergin Ataman'ın Arrayo hamlesini veto eder. Bence bu Beşiktaş'a para kazandırıp oyuncu alma olayının araştırması yaptırılmalı.

Bu ne demek çözemiyorum. Sence Ergin Hoca bilinçli bir şekilde mi Beşiktaş'a para kazandırıyor ? Haddini aştığını düşünüyorum. Bu takıma bir değil iki transfer lazım.

Beyni ile oynayan, kriz anlarını yönetebilen Spanoulis gibi bir oyuncu lazım bize. Arroyo da çok akıllı bir oyun kurucu.

Geçen gün bir arkadaşla konuşurken lafi geçti Spanoulis'in. Sanırım sözleşmesi bitiyormuş. Ve şöyle düşündüğümüzde Barca'da Navarro, CSKA'da Teodosic, Efes'te Farmar, FB'de Bo, Pana'da Diamantidis gibi isimler varken Spanoulis'e talip olmaları pek ihtimal dahilinde değil. Gelecek sezon Euroleague'e katılırsak neden olmasın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...