750 bin değil 500 bin dolar ödedik bonservisine. Arroyo içinse 500 bin civarı bir bonservis ödeceyeceğimizi düşünüyorum. Hawkins Ersin yanına Arroyo da gelince etik olmuyormuş. Etiğine metiğine bakmam. Bu oyuncu yarar sağlıyorsa gelsin. Ben kendi takımıma bakarım. Büyük takımsa bırakmasalarmış. Seneye de Erceg'i alalım. En büyük rakibimiz Fenerbahçe etiği falan demiyor elimizden İlkanı kapıyor. Biz hala burada etik peşinde koşalım.
Bu ne demek çözemiyorum. Sence Ergin Hoca bilinçli bir şekilde mi Beşiktaş'a para kazandırıyor ? Haddini aştığını düşünüyorum. Bu takıma bir değil iki transfer lazım.
Hakkı... Öncelikle haklısın. İlk olarak 750 bin dolar üzerinden yürüyen bonservis 500 bin dolar iki eşit taksit şeklinde olarak kayıtlara geçmiş. Etik konusuna gelirsek. Bu hayatta herkesin değer yargıları vardır, doğruları ve gerçekleri vardır. Zaten yazdığım cümleyi okursan kendi fikrim olduğunun özellikle üzerini vurguladım. Dediğim gibi ne bu toplu halde yapılan transferler ne de İlkan'ın gidiş şekli benim değer yargılarımın dışındadır. Kaldı ki işin ekonomik boyutu var. Hawkins'e verilen 500 bin dolar bonservis + 1.450milyon dolar yıllık ücretle 1.95 milyon dolarlık senelik maliyet çıkarır bize. En iyi tarafından 500 bin dolar bonservis ve 1.5 milyon dolar(ki bence üzeri olur) olacak şekilde 2 milyon dolar da Arroyo'nun maliyeti olacak bize. Bu bahsettiğimiz paralar Avrupa basketbolunda çok çılgın rakamlar. Bu ücretlerin çok altında kaliteli oyuncular getirilebilirdi. Fakat nedense bizim tercihimiz Beşiktaş'a para kazandırıp maddi olarak risk almak oldu.