Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carl Englısh ismi daha önce de geçmişti
ama ispanya ligi sayı kralını almak pek kolay olmasa gerek...
bence arroyo gelecek
gordon iki numaraya kayacak
ergin hoca göksenin de olmadığı için gordon un savunmasından ve atletizminden yararlanacak
arroyo da çok iyi şutör dür, gordon da ceza şutlarını soksa yeter

Aynen katılıyorum. Gordon 2 numarada kullanılacaksa sürekli penetre üzerinden oynamalı. Bu şekilde bi nebzede olsa katkı verebilir.
Ceza şutlarını sokabileceğini sanmıyorum. Çok güvensiz bu konuda.

Pozisyonu izlersen eğer, yardıma gelmekte geciken Oğuz'u nasıl cezalandırdığını görürsün....

ceza atışları; yıllardır 3 sayı çizgisinin gerisinden şutör olmasa da boş kaldıgında şut sokabilen oyuncuların kullandıgı atışlar için kullanılır. genelde iyi savunmacılar bu tarz ceza şutlarını iyi sokarlar genel anlamda şutör olmasalarda. bunun en güzel örnegi zamanının 'kelepçe'si alper yılmaz'dır.

kısa oyuncunun orta mesafeden penetre üstü şutu da; orta mesafe şuttur ceza atışı degil.. bunu jamont gordon çok iyi yapardı misal hatta efeste halen yapıyor...

bu başlık altında çok da mühim degil lakin yanlış kullanılan bir basketbol teriminde de ısrarcı olmamak gerek.

Halen neyi bekliyorlar bu takım 4-5 kişinin çabası ilemi gidecek hep adam benchten katkı alamıyor . Ayıptır ya bu basketbol bu kadarmı üvey evlat durumunda.

Elif Abla(abla demem de sorun yoktur inşaAllah).. Engin 2 numara oyuncusu değil. Onu 2 numarada oynatarak verimsizleştiriyoruz. Sonra neden kendisinden verim alamıyoruz diye üzülüyoruz. Onu guard pozisyonunda oynatırsak işte o zaman eminim ki gercek Engin'i,beklediğimiz Engin'i göreceğiz. Doğru kullandiğımiz bir Engin bu ligin en iyi guardı olur. Yeter ki yeterli süreyi verelim ve doğru kullanalım. Sonra sırtımızi verelim koltuğa ve Engin'in basketbol şovunu izleyelim...

Yardımcı antrenörlerimizden birisi "yıl sonuna kadar 2 transfer yapmayı planlıyoruz."demiş.Yabancı kısıtlaması olduğuna göre biri yerli mi olacak? yoksa bir kişiyi ligde trübüne mi yollacaklar?

Yardımcı antrenörlerimizden birisi "yıl sonuna kadar 2 transfer yapmayı planlıyoruz."demiş.Yabancı kısıtlaması olduğuna göre biri yerli mi olacak? yoksa bir kişiyi ligde trübüne mi yollacaklar?

şuan için ben iki yabancı alacağımızı sanmıyorum
bence de iyi bir şutör ve oyunkurucu eksiğimiz var
ama elde ki yabancılar ve ersinin devşirme olması sebebiyle bir hakkımız var
ben arroyo nun gelmesini isteyenlerdenim

O hesap fake hesap, yardımcı antrenörümüzün twitter hesabı yokmuş bunu İsmail Şenol söyledi. Yani yardımcı antrenörünümüz öyle birşey demedi.

Dün bir kaç yerde yerli sürpriz bir isim var diye okudum. Bir bilgisi olan var mı? Mantıken zaten 1 yerli 1 yabancı lazım. Çok merak ettim. İhtimal olmasa da Kerem Tunçeri ihtimali olsaydı ne düşünürdünüz?

Dün bir kaç yerde yerli sürpriz bir isim var diye okudum. Bir bilgisi olan var mı? Mantıken zaten 1 yerli 1 yabancı lazım. Çok merak ettim. İhtimal olmasa da Kerem Tunçeri ihtimali olsaydı ne düşünürdünüz?

Takımı yavaşlatan, yaşı itibariyle sadece aklıyla oyun oynayan bir oyuncu. Efes maçlarında izlediğim kadarıyla gerçekten takıma artıdan çok eksisi var. Elimizde Engin varken bence sezonun en gereksiz transferi olur.

Antalya Belediye 'nin 33 numaralı 4 numarası var Davidsen. Daha 4 maç oynadı. 2 tanesini izleme şansı buldum. Tam Ergin Ataman'ın oyun tarzının adamı. 15' den az atmaz hiç bir maç. Seneye için kesinlikle değerlendirilmeli. Tabi bu önerim Ergin Ataman kalacaksa geçerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...