Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün bir kaç yerde yerli sürpriz bir isim var diye okudum. Bir bilgisi olan var mı? Mantıken zaten 1 yerli 1 yabancı lazım. Çok merak ettim. İhtimal olmasa da Kerem Tunçeri ihtimali olsaydı ne düşünürdünüz?

Bence güzel olurdu ama Arroyo'da gerlince PG bölgemiz baya şişecek. Süpriz yerli duyumunu bende gördüm.

Ftw'ye göre Arroyo dışında süpriz bir yerlli transferi yapabilirmişiz. Aklıma çok fazla isim gelmiyor Mehmet Yağmur, Serkan Erdoğan, Orhan Hacıyeva....

Dün bir kaç yerde yerli sürpriz bir isim var diye okudum. Bir bilgisi olan var mı? Mantıken zaten 1 yerli 1 yabancı lazım. Çok merak ettim. İhtimal olmasa da Kerem Tunçeri ihtimali olsaydı ne düşünürdünüz?

Mümkünse uzak dursun bizden. En verimli çağında bize hayır dedi. Şimdi bitik hâldeyken almak enayiliktir benim gözümde. Gerekirse Mirsad,İbrahim Kutluay bu formayı giysin ama Kerem Tunçeri giymesin mümkûnse. Hicbir isim Galatasaray'dan daha büyük değildir. Eğer bir yerli alınacaksa bu isim Orhan Hacıyeva olmalıdır. Bizim eksiğîmiz olan 3-4 oynayabilen birisi. Şutu olan,savunması iyi olan,ribauntçu bir kimliği var. Gerektiğinde Macvan'ı da yedekler, Hawkins'i de. Bir an önce yapılsın şu transferlerde bizde maçlara konsantre olalım. Hatta oyuncular ve teknik ekipte bu transferleri bekliyorlardır bence..

Sevdiğim bir abimle yaptığımız telefon görüşmesinde Mehmet Yağmur ile ilgili bir tasarrufumuzun olabileceğini söyledi. Kesin bir bilgi değildir ama sanırım Mehmet Yağmur alternatifi masada var.

Kerem Tunçeri'nin Efesle olan sözleşmesini bilmiyorum ama süpriz isim o olabilir. Hatta her an imza atabilir diyenler var. Eğer bu ihtimal varsa Arroyo'dan vazgeçip 2-3 oynayan bir skorer de B planımız olabilir.

Kerem Tunçeri'nin kontratı var Efes ile konuşmaya gerek yok,o bahsedilen oyuncu da çok büyük ihtimalle Mehmet Yağmur.

-Ayrıca Kerem Tunçeri ve Kerem Gönlüm'ü şu saatten sonra Galatasaray forması altında izlemek istemiyorum şahsen-

Kerem Tunçeri'nin Efesle olan sözleşmesini bilmiyorum ama süpriz isim o olabilir. Hatta her an imza atabilir diyenler var. Eğer bu ihtimal varsa Arroyo'dan vazgeçip 2-3 oynayan bir skorer de B planımız olabilir.

Zaten soruyu sormamın nedeni buydu. Ya Arroyo + 2-3 oynayan yerli ya da 1 numaraya yerli + 2-3 oynayan yabancı. 2-3 oynayan kaliteli yerli yok gibi Kerem + 2-3 oynayan yabancı daha mantıklı geldi. Hayırlısı bakalım.

Orhan Haciyeva'nın ligde son oynanan 5 maçta oynamadığını bilen var mı muhtemelen sakat.Ki bize 2 numara lazımken orjinali 4 numara olan 3te oynayabilen adama tam ihtiyacımız olan adam demek garip geliyor bana muhtemelen 2 tane kısa alıcaz.

Mehmet yağmur'un gelmesini isterim nedeni de çok kısıtlı alacağı sürede katkı verebileceğini düşünüyorum.Ve Mehmet Yağmur gelirse Jamont 2 numara olacağından Engin Atsür'ün sürelerinin çok artacağını düşünüyorum ki katkı verecektir.

Ama hem Arroyo hem Mehmet'i almayı düşünüyorsak garip olur ki Mehmet Yağmur'u 2 numarada düşünemiyorum bile.

Bence önümüzde 2 paket var ya Arroyo+Yerli SG (ki alternatif yok sanırım şu an aklıma Serkan Erdoğan falan geliyor) yada Mehmet Yağmur+Yabancı SG

2.seçenek daha mantıklı gibi duruyor her yönden bence kimse hayal kurmasın 2 yabancı oyuncu gelecek diye zaten kontenjana takılırız.Ve şu an takımda 6 yabancıyla kontratımız var.Bütçeyi aştık deyip Arroyo bonservisle +Yabancı Sg imkansız bence

Elif Abla(abla demem de sorun yoktur inşaAllah)..
Senden yaşça büyük olduğuma göre neden sorun olsun ki.

Engin 2 numara oyuncusu değil. Onu 2 numarada oynatarak verimsizleştiriyoruz. Sonra neden kendisinden verim alamıyoruz diye üzülüyoruz. Onu guard pozisyonunda oynatırsak işte o zaman eminim ki gercek Engin'i,beklediğimiz Engin'i göreceğiz. Doğru kullandiğımiz bir Engin bu ligin en iyi guardı olur. Yeter ki yeterli süreyi verelim ve doğru kullanalım. Sonra sırtımızi verelim koltuğa ve Engin'in basketbol şovunu izleyelim...
Şutör guard gibi kullanabilriiz diye düşünüyorum ben o yüzden öyle dedim. Zira Arroyo gelecekse Ender'in de olduğuna göre Engin'in dakika alması için başka seçenek görünmüyor.

Diğer yanda Galatasaray yönetimine inanamıyorum 30 milyon euronun üzerinde futbolda transfer yapıldı devre arasında yine 15 milyon euro civarı transfer yapılacak. Ama kaç gündür Ergin hoca TRANSFER diye bağırıyor her röportajında rotasyonumuzu genişletmemiz lazım transfer şart diyor ama bir gelişme yok. Ergin hoca dün maçtan sonra yine rotasyonumuzu genişletmemiz lazım dedi bunu dediğine göre yönetim henüz transfere yeşil ışık yakmamış hala cevap bekliyor bu belli. Yazıklar olsun diyorum 3 kupa hedefi ile yola çıkan şu takıma yönetim her türlü desteği vermek zorunda.

Peki Abla teşekkür ederim. Kötü bir anım varda bunla ilgili. Bu yüzden benden yaşça bûyük bayanlara bu soruyu soruyorum. Ayşe Biken Abla'ya da bu soruyu sordum hatta :) Abla Engin'i 2 numara da oynatmak onu oynatmamaktan bence daha beter. Hiç oynamasın daha iyi. Ne yapıp etmeli onu 1 numarada kullanmalıyız. Ancak öyle verim alabiliriz. 2 numarada oynadiğında kalitesinden eser kalmıyor ve faidesinden çok zara veriyor takıma. Onu guard pozisyonunda oynatmak bizim lehimize olur. Son paragrafınız için benimde diyeceklerim var. Artık bu şube üvey evlat olmaktan geçmeli. Her türlü olumsuzluğa tepki veren UltraAslan neden bu duruma tepki vermez onu anlamıyorum. Hayır yarın öbür gün Ergin Hoca gidecek diye korkuyorum. İşte o zaman çok büyük felakete uğrarız...

Eyyam yapmaya gerek yok 1-2 oyuncu ile tekrar eski formumuza döneceğiz kimsenin şüphesi olmasın.

Olmayınca olmuyor işte geçen sene Shipp bu yıl Göksenin ve Domercant şampiyonluğu kaçırdık bi türlü şanssızlık değil bence başka bişey bu.İsyan edesi geliyor insanın bazen.O sene bu sene olsun şampiyonluk görsün bu gözler.

Mehmet Yağmur'u izliyorum şu anda. Yine 23 sayıyı buldu Bjk'ye karşı. Fakat ben hiç bir zaman sıcak olamıyorum bu arkadaşın tarzında sistem dışında yıldız olmaya çalışan oyunculara karşı. Ancak şunu göz ardı etmemek lazım. Ergin Ataman'ın oyun oynatma tarzını göz önüne alırsak bence Türk olarak tam aradığı oyuncu kendisi. Tekrardan söylüyorum yanlış anlaşılmasın dediğim, ben kesinlikle Mehmet Yağmur ismine karşıyım basketbol anlayışı olarak.

Bir de unutmadan kişisel öngörüm vs... Mehmet Yağmur bonservissiz olarak bize gelir.

Çağlar Torun'un yazdığına göre, Mehmet Yağmur'la ilgilenmişiz ancak Olin reddetmiş.

İyi ki de reddetmiş. Aman gelmesin Mehmet falan, hiç gerek yok.

Gelmemesine ben sevinemiyorum açıkçası cidden bu yıl çok artı oynuyor 18 sayı ortalama ve sanıldığı gibi sadece çok top kullanarak değil %60 ile 2 sayılık %49 ile 3 sayılık isabet yüzdeleri var.Bu kadar az yerli alternatif varken bence kötü haber.

Mehmet Yağmur ile ilgilenenler, Melih'i neden göndermiş onu sormak lazım :)
Birde gelecek sezon için N'Dong'un yerine dışarılara hiç bakmaya gerek yok, Aminu ile şimdiden anlaşabiliyorlarsa direk 2-3 yıllık anlaşsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...