Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Yağmur ile ilgilenenler, Melih'i neden göndermiş onu sormak lazım :)
Birde gelecek sezon için N'Dong'un yerine dışarılara hiç bakmaya gerek yok, Aminu ile şimdiden anlaşabiliyorlarsa direk 2-3 yıllık anlaşsınlar.

Bence de kaçırılmaması gereken bir oyuncu. Pota altını müthis domine ediyor. Ligteki bütün 5 numaralara üstünlük sağladiğını okumuştum bi yerde. Ndong'un üzerinde vurduğu smaç hâlâ gözlerimin önûnde. Bu arada Nba'de bir takıma gidecek olan Patrick Beverly'nin yerine SPartak SP,Lakovic'i düşünüyormuş. İnşaAllah düsünmekle kalmazlar pratiğe de geçirirler de bizde kurtuluruz Lakovic'den.

Mehmet Yağmur sene başında boştaydı. O zaman niye almadık diye sormak istiyorum ben. Sakatlıklar demeyin lütfen. Mehmet'in stiliyle sakatlarımızın stilleri hiç uyuşmuyor. Sırf yerli kısa diye Mehmet'i istiyoruz bence.

Muhtemelen menajeri tarafından önerildi,biz de yerli olduğu için bir teklif sunmuşuzdur.Bu durumda muhtemelen yapılacak yabancı transferi 2-3 numara oynayabilecek biri olacaktı.

Aminu iyi olur bencede ama bonservisi olacaktır bence de Ndong yerine seneye kapalım.

Patrick Beverley Houston Rockets ile anlaşmış çok iyi oyuncu zamanında keşke ilgilenseydik.

Eurocup'ın başlamasına kaldı 15 gün. Eğer Arroyo gelecekse, bu adam ne zaman takıma katılacak da ne zaman form tutacak diye düşünüyorum. İlk maçımız içeride Unics Kazan ile ve çok önemli. Kazanmamız lazım.

Şu takımda görmeyi ençok istediğim 2 oyuncu gelse oyun kurucu ve şutör sorununu çözeriz.Sanırım tüm kupalarıda toplarız.Oyun kurucu yerine Spanoulis , Domercant yerinede Rudi Fernandez süper olur.Bu sene olmasada seneye Rudi'ye teklif götürmek gerekir...

Şu takımda görmeyi ençok istediğim 2 oyuncu gelse oyun kurucu ve şutör sorununu çözeriz.Sanırım tüm kupalarıda toplarız.Oyun kurucu yerine Spanoulis , Domercant yerinede Rudi Fernandez süper olur.Bu sene olmasada seneye Rudi'ye teklif götürmek gerekir...

Abi dediğin isimler bir aksilik olmazsa Euroleague yılın beşine girecekler zaten bu sene. Hedefleri biraz daha düşük tutmakta fayda var :)

Bir de yanılmıyorsam Spanoulis seneye NBA'e gidecek deniyordu, Portland'a. Rudy Fernandez de hem kontrat hem de takımın durumu açısından çok çok mutludur Madrid'de. Kolay kolay tercih etmezler bizi :)

Bir de ekleme yapayım, Real'den illa birini kapacaksak bu isim Jaycee Carrol veya Sergio Rodriguez olabilir. Saygı duyarım :)

Galatasaray'da transferin olmaması ekonomik sıkıntılar yüzünden. Kulüp oyuncuların Kasım - Aralık maaşlarını bile tam olarak ödeyemedi !!!
Lakovic için alternatif olan Spartak ta Pullen'i alınca Lakovic elde kaldı. Domercant'ın kontratı da garanti olduğu için kaynak yok
Hatta bazı Türk oyuncuların son 2 ayda para almadıkları ve performans düşüşünün sebebi bu olduğu !!

Uğur Türker

Arkadaş noluyoruz lann. Sezon başı Refik Arıkan sallıyordu fevkaladenin fevkinde bütçemiz olacak diye.

Yalnız transfer için Lakovic'in gitmesi, Arroyo için de BJK nin indirim yapması şartmış.

Eyüp Yıldız.

1. si bazı arkadaşların hiç olmayacak isimleri buraya yazması çok garip olması mümkün değil ne gereği varki ?
2. si bazı takımların yöneticileri paramız yok demeyeceğiz nereye takviye lazımsa her oyuncu alacağız derken bizim yöneticilerimizin hep bir adım geride durmaları çok üzücü.
3. sü yabancı hakkımız doldu diyenler var bu kurallar sadece bizimi bağlıyor 7. yabancıyı alıp 8. yabancı için nabız yoklayan takımlar var bilen biri aydınlatsa..

Hatırlayanınız vardır belki transfer konusunda çok başka sorunlar var demiştim. Yavaş yavaş çıkıyor meydana. Zaten alttan alttan konuşuluyordu son bir aydır maddi sıkıntı. Şu andan itibaren kişisel görüşüm şudur ki transfer yapılmamalıdır bence. Özellikle Arrayo gibi çok yüksek maliyetli transferlerden kaçınmak gerekiyor. Hem yüksek bonservis bedeli, hem de çok yüksek yıllık ücret. Bütçe 1 milyon civarı aşılmışken ve takımda parasını alamayan oyuncular varken ne teknik ekip ne de yönetim bu yükün altına girmemelidir. Elimizde Lakovic alternatifi var. Ergin Ataman 'ın görevi onu içinden geldiği için değil, bu kulüpten para aldığı için oynatmaktır. Kişisel fikrimi sorarsanız 1 hafta içinde Olin koçu görevden ayrılmazsa Mehmet Yağmur bonservissiz olarak bize gelir. Başka da transfer olmaz.

Hatırlayanınız vardır belki transfer konusunda çok başka sorunlar var demiştim. Yavaş yavaş çıkıyor meydana. Zaten alttan alttan konuşuluyordu son bir aydır maddi sıkıntı. Şu andan itibaren kişisel görüşüm şudur ki transfer yapılmamalıdır bence. Özellikle Arrayo gibi çok yüksek maliyetli transferlerden kaçınmak gerekiyor. Hem yüksek bonservis bedeli, hem de çok yüksek yıllık ücret. Bütçe 1 milyon civarı aşılmışken ve takımda parasını alamayan oyuncular varken ne teknik ekip ne de yönetim bu yükün altına girmemelidir. Elimizde Lakovic alternatifi var. Ergin Ataman 'ın görevi onu içinden geldiği için değil, bu kulüpten para aldığı için oynatmaktır. Kişisel fikrimi sorarsanız 1 hafta içinde Olin koçu görevden ayrılmazsa Mehmet Yağmur bonservissiz olarak bize gelir. Başka da transfer olmaz.

O kadar kötü durumda mıyız maddi olarak? Daha açık yazarsanız sevinirim.

Şaka gibi yahu şaka... Koskoca Galatasaray'ın 1 tane oyuncu fazla alacak parası yok mu? Neyin peşinde ya bunlar? Fenerbahçe Ülker 2 transfer yaptı. Hemde elindeki fazlalığı göndermeden.. Yönetim bizimle dalga geçmekten ne zaman vazgeçecek merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...