O kadar kötü durumda mıyız maddi olarak? Daha açık yazarsanız sevinirim.
Hakan selamlar. O kadar kötü durumda mıyız sorunun cevabını verebilecek kadar şubeye yakın biri değilim. Sadece şube içinden çok sevdiğim bir abimle ara sıra sohbet etme şansım oluyor. Dediğim gibi konuşulan bir şeyler vardı ama kendim gördüğüm, kendim bildiğim şeyler olmadığından yazmam doğru olmaz. Burada Önder abi ve şubeye yakın başka arkadaşlarda var mutlaka. Yazılması gereken bir şey oldu mu onların yazması daha doğru olur. Ama belli sıkıntılar var. Sene başında bütçe aşıldı. Hoca bazı transferlerde çok fazla diretti ve aldırdı. Bir de ödemelerin zamanında yapılmadığını eklersek ortaya bir sorun çıkıyor sanırım. (Ödeme sorununun kaynağı farklı bir konu)
Dediğim gibi bence kimse transfer diye ağlamamalı. Bu takımda Engin Atsür , Milan Mavcan, Furkan Aldemir gibi yıldızlar bu senenin bütçesi içerisindeler ve maalesef doğru düzgün süre almıyorlar. Bence çözülmesi gereken konu transfer değil, takım içi huzur ve sevgi. Şu an ne huzzur var ne de sevgi. Bu benim kişisel görüşüm kesinlikle yanlış anlaşılmasın.