Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer olacağına kesin eminim bütçe olayı abartılıyor paramız yok falan Ergin Hoca zaten açıkladı bütçeyi aştık ama transfer yapıcaz diye.Murat Özyer de 7 ocağa kadar olucak dedi daha ne konusuyoruz ki.
Transfer isteminin asıl nedeni Domercant değilde Göksenin'in sakatlanması diye düşünüyorum çünkü takım zaten Domercant'ın yokluğuna alışmıştı.Ki transfer yapmasak bile takımın potansiyali var.
Engin-Ender
Jamont
Hawkins-Cenk
Macvan-Dudley
Furkan-Ndong
Rotasyonu varki sakatlıklardan sonra Cenk zaten son zaman formuyla şutör eksikliğini kapattığını düşünüyorum.Bize kısa rotasyonuna 1 takviye lazım ve bunun için çalışmaların olduğuna eminim.

Evet Önder Külçebaş bile potayı gördüğü zaman tereddütsüz şut atarken, bomboş pozisyonda bile potaya bakamayan(avrupanın en iyi 3-4 şutöründen birini bu hale getirenler utansın) Lakoviç'ten bahsediyoruz. Ne kadar garip değilmi.

Halit abi selamlar. Özellikle bizim takımda Lakovic ve Mavcan motivasyon kaynaklı oyuncular. Bunlara amiane tabirle gaz vereceksin, bağırıp çağırmayacaksın, sorumluluk vereceksin ve en önemlisi bu oyuncular bir sistemin parçası olacak. Biraz ilgiyle, motivasyonla ve "güler yüzle" bu oyuncuların patlama yapacağına inanıyorum ben.

Bizim yönetim transfere onay verene kadar piyasada oyuncu kalmayacak sonra gelsin Savovicler, gelsin Dedovicler.

Sonra, biz niye şampiyon olamadık hoca!

Selam Görkem kardeşim. Elimizdeki kadroyu verimli kullandığımızı düşünmüyorum. Bazı maçları kaybetmeyi göze alarak, oyuncularımıza kendilerini bulabilme fırsatını verebilmemiz lazım. En ufak hatada bağırıp çağırmak - kenara almakla bu işler yürümez. Maalesef Ergin Ataman'ın tarzı böyle.

Öncelikle tanımıyorum ve kişisel hiç bir sorunum yok, ama Görkem Eroğlu isimli arkadaşın yorumlarına tahammül etmekte zorlanıyorum. Hatta bu kişinin yazdıklarına "yorum" denilemez. Bence admin bir şekilde bu soruna bir çözüm bulmalı diye düşünüyorum.

Ergin Ataman'ın tarzı sert çıkarak bağırarak bunun da işe yaradığını düşünüyorum geçen yıl yarı final bjk maçında aldığı molada bench'i yıkmıştı sonra maçı çevirdiler ki bizim oyuncularımız da bunun farkındadır diye düşünüyorum Ergin hocanın güleryüz falan göstereceğini düşünmüyorum özellikle işler kötü gidiyorsa

Bir haber gördüm Beşiktaş'a Arroyo için 150 bin dolar+ Kadın takımlarına oyuncu önermişiz anlaşma olursa Gülşah gümüşay Beşiktaş'a gidicekmiş ama Beşiktaş Yönetimi sıcak bakmıyormuş.

Öncelikle tanımıyorum ve kişisel hiç bir sorunum yok, ama Görkem Eroğlu isimli arkadaşın yorumlarına tahammül etmekte zorlanıyorum. Hatta bu kişinin yazdıklarına "yorum" denilemez. Bence admin bir şekilde bu soruna bir çözüm bulmalı diye düşünüyorum.

Sadettin abi selamlar. Öncelikle yazdıklarımda yanlış bir şey görmüyorum. Kimseye küfür etmediğime göre, hakaret etmediğime göre ve hala burada yazabildiğime göre demek ki büyük bir sıkıntı yok en azından benim tarafımdan. Özellikle ülkemizde son senelerde oluşan ve halk arasında mahalle baskısı olarak ortaya çıkan, tek tip düşünceye sevk eden ve düşüncesi beğenilmeyen bizden değildir diye suçlanılan bir dönemdeyiz. Ve bence siz de dahil bir çok insan bu akıma kapılmış.

Ben size yardımcı olayım o zaman. Görkem Eroğlu isminin üzerine sağ tıklayınız. Bağlantıyı yeni sekmede açınız. Daha sonra ulaştığınız benim kişisel sayfamın sol orta kısmında "Kullanıcıyı ignore et" kısmını farenizin sol tuşuyla tıklarsanız bundan sonra kendi fikrinizde ki insanların yorumlarını okuyarak devam edebilirsiniz. Adminlerden önce bu şekilde ben size yol göstereyim, sinirleriniz gerilmesin , rahatsız olmayın. İyi günler dilerim. :)

bjkbasket.org sitesine göre Carlos Arroyo için Beşiktaş Kulübüne 150.000 $ + Kadın Basketbol Takımımızın oyuncusu Gülşah Gümüşay 1 Yıllığına kiralık olarak teklif edilmiş ve bu teklif Beşiktaş Kulübü tarafından red edilmiş..

Yine aynı kaynağa göre Fenerbahçe Ülker‘in de Carlos Arroyo için Para+ Vidmar’ın bonservisi teklif edilmiş ve bu teklif Beşiktaş tarafından kabul edilmiş. Lakin; Carlos Arroyo,orada birinci adam olamayacağını düşünürek Fenerbahçe Ülker‘in teklifini kabul etmemiş.

Eyüp abinin söylediğine göre Arroyo transferinden vazgeçildi kesin olarak, Nba yada elenen bir Eurolig takımından bir oyuncu gelecek. Açalım elimizi dua edelim, inanan inanmayan hep birlikte, Alex Acker gelmesin.

Galatasaray kimsenin babasının çiftliği değil arkadaş. Sezon başı bütçe belirlenir ve bütçe kapsamında "ALTERNATİFLİ" bir kadro kurulur. Her türlü sakatlığa, olumsuzluğa karşı. Ve yönetimimiz sezon başı konuşulan bütçenin 1 milyon euro üzerine çıkmıştır iyi niyetli bir şekilde. Ama şimdi birileri gelip Domercant sakatlanmasına rağmen 1 numaraya Arroyo'yu hem Beşiktaş'a 500 bin bonservis kazandırarak ve çok fazla bir yıllık ücret ödeyerek ısrarla bu oyuncu isteniyorsa koskoca havuzdan bu bütçelerde o zaman orada duracaksınız. Burası Galatasaray! Sene başında bu kadro zaten alternatifli kurulmak zorunda ya bu sakatlık transfer dönemi sonunda olsaydı kim ne diyecekti ne diye ağlayacaktı merak ediyorum.

Alternatifli kadro kurulur, evet...de HER TÜRLÜ sakatlığa karşı kadro kurulması diye bir mantık olamaz.

Futbol takımında ağustos ayında Burak (ki Domercant kadar kilit değildir), Semih (Göksenin) sezonu kapatıp Emre (İlkan) da Fener'e kaçsa, "O kadar para harcadık, Burak'ın da alternatifini alsaydın" denilebilir miydi Terim'e? Yoksa ne yapılıp edilip transfer mi yapılırdı?

Farklı düşünmüyorum ben de. Ama 11 milyon doları sağlayıp kenara çekilmek de nedir? Aynı başkan sezon sonunda başarı gelmeyince kelle alıyorsa, bu şubeye ve rakiplerine göre kısıtlı bütçelerle savaşan koçuna her türlü desteği vermek zorunda.

Semih kardeş rakamlarda ben hata yapmışım, kullandığımız bütçe 11 milyon euro değil 11 milyon dolarmış. Kesin bilgi.

Arroyo'dan vazgeçildiyse ve illa bi PG düşünülüyorsa Ilievski olabilir. Daha ucuza gelecektir sanırım. Gerçi Efes'te bekleneni verememişti hiç.

NBA Oyuncu piyasasında çok iyi isimler var boşta veya D-League'de oynayan.

Eddie House-Donte Greene-Michael Redd-Chris Douglas Roberts-Andrew Goudelock-Maurice Evans bence hiç fena bir liste değil çok iyi isimler var.

NBA Oyuncu piyasasında çok iyi isimler var boşta veya D-League'de oynayan.

Eddie House-Donte Greene-Jason Kapono-Michael Redd-Chris Douglas Roberts-Andrew Goudelock-Maurice Evans bence hiç fena bir liste değil çok iyi isimler var.

Joson Kapono'nun diğer özelliklerini bilmem ama müthiş bir şutördür herkesin mâlumu. Gelirse fayda sağlar mı bilmem ama bu riske girerdim ben. Semih Abi.. İlievski uzak dursun bizden yahu. Başka adam mı yok ? Ona vereceğim süreyi Engin'e veririm. O gelirse cidden hayal kırıkliğına uğrarım.. Evet. Arroyo defteri de kapandı. Bu iş çok sıktı artık. Ya transferi yapalım. Ya da şu transfer defterini kapatalım artik...

murat özyer hem savunmacı hem iyi bir şutör arıyoruz demiş twitter da.henry bizde olmasa direk aklıma henry domercant gelirdi.transfer lazım mı evet bencede lazım aranan oyuncu profili kesinlikle doğru fakat yapacağımız yanlış bir hamle bütün dengeleri bozabilir.arroyo gerçekten çok kaliteli bir oyuncu fakat aradığımız oyuncu olduğunu sanmıyorum hatta şuan transfer yapmamak daha yararlı olabilir.transferin ne zaman biteceğini bilmiyorum fakat yabancı transferi playofflar başlayana kadar devam ediyor diye biliyorum.

1 numarada engin ve ender ile 30 -32dk civarı 8-10 dk da jamot gordon ile geçebiliriz.
2 numarada jamont 10-15 dk hawkins 25 dk oynayabilir.
3 numarada cenk 30 dk 10 dk da hawkins oynayabilir.zaten hawkins 30 dk civarı oynuyor ve bu süreleri aldıkça verimli oluyor.bu senenin şu zamana kadar ki en fazla katkı veren oyuncusu cenk akyol böyle bir performans beklemiyordum açıkçası.gerçek bir 3 numara bu kadar yüzdeli atıyorken 3 numarada 30 dk oynamayı hakediyor ayrıca ergin hocanın büyük maçları dar rotasyon ile geçtiği herkesin malumu.bu kadar formda olan bir cenk ve takımın olmazsa olmazı hawkins ikilisi ile minimum 30 dk 2 ve 3 numaralarda oynayacağımızı düşünürsek hawkins'i jamont ile dinlendirip cenk'i de hawkins ile dinlendirebiliriz.

bence kısa rotasyonumuz yetersiz değil herkes fb ülker deplasmanına göre değerlendiriyor ipekçi'de oynasaydık ve maçı kazansaydık bu kadar transfer beklentisi olan günler geçirmezdik.şuan efes, fb ülker,bjk ve banvit ile içeride dışarıda bütün maçları kafa kafaya oynayabiliriz.alınacak oyuncu dengeleri bizim lehimize çevirecek bir oyuncu olmalı.bu transfer bütün sezonun kaderini belli edecek oldu bittiye gelmez umarım.ayrıca bizim şuanki sıkıntımız milan macvan dan istediğimiz katkıyı alamıyor oluşumuz diye düşünüyorum.fb ülker maçında devreye sokabilseydik maçı kazanma ihtimalimiz yükselecekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...