Hala transfer yapılmaması canımı fena halde sıkıyor.Cidden psikolojim bozuldu.
Sanki Lakovic'den değilde Önder Külçebaş'dan bahsediyoruz. Garip bence.
Evet Önder Külçebaş bile potayı gördüğü zaman tereddütsüz şut atarken, bomboş pozisyonda bile potaya bakamayan(avrupanın en iyi 3-4 şutöründen birini bu hale getirenler utansın) Lakoviç'ten bahsediyoruz. Ne kadar garip değilmi.
Öncelikle tanımıyorum ve kişisel hiç bir sorunum yok, ama Görkem Eroğlu isimli arkadaşın yorumlarına tahammül etmekte zorlanıyorum. Hatta bu kişinin yazdıklarına "yorum" denilemez. Bence admin bir şekilde bu soruna bir çözüm bulmalı diye düşünüyorum.
Galatasaray kimsenin babasının çiftliği değil arkadaş. Sezon başı bütçe belirlenir ve bütçe kapsamında "ALTERNATİFLİ" bir kadro kurulur. Her türlü sakatlığa, olumsuzluğa karşı. Ve yönetimimiz sezon başı konuşulan bütçenin 1 milyon euro üzerine çıkmıştır iyi niyetli bir şekilde. Ama şimdi birileri gelip Domercant sakatlanmasına rağmen 1 numaraya Arroyo'yu hem Beşiktaş'a 500 bin bonservis kazandırarak ve çok fazla bir yıllık ücret ödeyerek ısrarla bu oyuncu isteniyorsa koskoca havuzdan bu bütçelerde o zaman orada duracaksınız. Burası Galatasaray! Sene başında bu kadro zaten alternatifli kurulmak zorunda ya bu sakatlık transfer dönemi sonunda olsaydı kim ne diyecekti ne diye ağlayacaktı merak ediyorum.
Farklı düşünmüyorum ben de. Ama 11 milyon doları sağlayıp kenara çekilmek de nedir? Aynı başkan sezon sonunda başarı gelmeyince kelle alıyorsa, bu şubeye ve rakiplerine göre kısıtlı bütçelerle savaşan koçuna her türlü desteği vermek zorunda.
NBA Oyuncu piyasasında çok iyi isimler var boşta veya D-League'de oynayan.
Eddie House-Donte Greene-Jason Kapono-Michael Redd-Chris Douglas Roberts-Andrew Goudelock-Maurice Evans bence hiç fena bir liste değil çok iyi isimler var.