Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Beşiktaş'tan hiç bir basketbolcuyu istemiyorum. Üç-dört hafta evvel ana avrat düz gittiğim adamlara destek vermek içimden gelmez. Hele ki koyduk mu'ya kolu ve yumruğuyla eşlik eden Bonsu'ya.

Öncelikle Ergin ATAMAN hayırlı olsun desek sanırım yanlış söylemiş olmayız. Ama son dakikalarda bir pürüz çıkarsa ki ben ihtimal vermiyorum Erman KUNTER ilk uçakla Fransa'dan gelir.

Bence de Ergin ATAMAN kendi üst organizasyonunda Murat ÖZYER gibi zamanında kendi asistanı olan kişinin altında çalışmaz. Murat ÖZYER her koşulda ezilir böyle bir oluşum bizim zayıf karnımız olabilir basına bol bol malzeme çıkar.

Ergin ATAMAN ile 3 yıllık bir anlaşma yapılacakmış...

Başkanın daha iyisini getireceğiz sözüde böylelikle yerine getirilmiş olur...

Haberler doğruysa muhteşem.Rahmetli Siyavuş'tan bu yana ilk defa adam gibi kaliteli bir hocamız oluyor.Yanında Hawkins ve Bonsu'yu da getirmesi lazım.

Varsa imkan bjk'den yabancılarıda getirsin hoca. Uyum içinde çalışacağı kişilerle beraber olmalı Ergin hoca. Basketbol şubeside Lütfi Arıboğan'ın kontrolünde olmalı. Bu ikisinden çok umutluyum(tabii hocayı almayı başarırsak).

Ben Dawkins'i isterim açıkçası. Arroyo ve Bonsu gibi artistlik yaptığını görmedim. Sadece işine odaklandı. Ayrıca komple bir oyuncu olması da cabası. CSKA'da Kryapa ne ise Beşiktaş'ta Dawkins oydu.

Haberler doğruysa muhteşem.Rahmetli Siyavuş'tan bu yana ilk defa adam gibi kaliteli bir hocamız oluyor.Yanında Hawkins ve Bonsu'yu da getirmesi lazım.

Oktay Mahmuti, Cem Akdağ ve onlar kadar sayılmasa da Murat Özyer'e kimse tapsın diye beklemiyorum, ama şu saygısızlığı ve kusura bakmayın nankörlüğü hayal kırıklığı olarak karşılıyorum. Yazık gerçekten...

Adam gibi ve kaliteli....Üzgünüm ama bu düşünceniz çevrenizde nasıl bilmiyorum ama azınlık olarak görüyorum.

Ben 21 yaşındayım daha önce ne lig şampiyonluğu, ne de Euroleague görmediğim için, sizin gibi yorum yapmıyoruz, alıntımı da maruz görün.

İBRAHİM SETEN‏@ibrahimseten

Ergin Ataman'la konuştum şimdi, "Çok üzgünüm.. Keşke böyle olmasaydı" dedi.. G.Saray ile 3 yıllık anlaşıyor, resmi imza bu akşam atılır..

O gelsin bu gelsin dememizle olmayacak hiçbirşey.Muhakak Ergin Ataman kimleri getirip getirmeyeceğine veya bizde kimle devam edip etmeyeceğine karar vermiştir zaten.Ama bence Beşiktaş'tan ne yapıp edip getirmek isteyeceği 2 kişi Hawkins ve Ersin Dağlı'dır.Bunun dışında Gordon'nun muhakkak kalmasını isteyecektir.İki takımın en iyilerini topalayan bir kadro kurmayı düşünüyordur.Yalnız eski takımdaki başarılar gelirmi o muammaa...

İBRAHİM SETEN‏@ibrahimseten

Ergin Ataman'la konuştum şimdi, "Çok üzgünüm.. Keşke böyle olmasaydı" dedi.. G.Saray ile 3 yıllık anlaşıyor, resmi imza bu akşam atılır..

bende telefon rehberini merak ettim, Ataman gelmiş gibi konuşuyorsunuz arkadaşlar Ataman yüzde 51 Beşiktaş'ta kalıyor bilginiz olsun, Euroleuge'ye katılma hakkı olan geçen yılın Türkiye kupası Türkiye Şampiyonuve Avrupa kupası sahibi Beşiktaş'tan bahsediyoruz başka sponsor bulmuşlar bile B planları hazırmış adamların

bende telefon rehberini merak ettim, Ataman gelmiş gibi konuşuyorsunuz arkadaşlar Ataman yüzde 51 Beşiktaş'ta kalıyor bilginiz olsun, Euroleuge'ye katılma hakkı olan geçen yılın Türkiye kupası Türkiye Şampiyonuve Avrupa kupası sahibi Beşiktaş'tan bahsediyoruz başka sponsor bulmuşlar bile B planları hazırmış adamların

Bize gelir mi bilmem ama Milangaz ile anlaşılmazsa ayrılım anlamına gelen birkaç aıklaması vardı BJK'de kaldığı bilgisinin kaynağı nedir ?

Gerek bu forumdan gerek bu haberleri servis eden "gazeteciler" olsun sanki herkesle birebir görüşüyorda öyle bilgi geçiyor gibi yazılıyor forumda. Yok Ataman kalıyor, yok geliyor. Yok Kunter geldi, yok gelmedi. Hayır, özel olarak (telefonda ya da yüzyüze ) görüşen, konuşan biri varsa diyalogları da yazsın bir zahmet.

Herkes emin konuşuyor ama bu emin konuşmalara hep -mış -muş ekleniyor. Ya yorum yapın ya da bazı konularda net ifadeler kullanmayın.

Bence oradaki sorun sponsor değil 10 gündür adama hiç bir proje falan goturmemısler.Kırgın bence biraz

Yalnız Ergin Ataman bize gelir ve yanında da Erceg, Bonsu ve hawkins i getirirse Beşiktaş ın yeni sponsoru biz olmuş oluruz. Fikret Orman bu yönden bakarsa zaten Ergin Ataman ı bize göndermek için baskı yapar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...