Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel transfer denilen isim büyük ihtimalle Bracey Wright o tip söylemler var ilgileniyormuşuz.Cedevita'da 13.9 sayı-2.5Ribaund-2.4 asist ortalamalarıyla oynadı 28 yaşında

Ufak bir ihtimal de Sundiata Gaines iddaası da var.

Belliki Arroyo ilk isim birileri vazgeçtikk diye haber yaptırıp bjk nin sabrını deniyor. Biliyoruz ki Bjk Arroyo baska bir lige giderse beş kuruş para alamayacak. Yani klasik bekle gör taktiği bu süreçte bir çok isim duyacağız ama sonuç Arroyo olacak gibi bir his var içimde.

Mehmet Yağmur hayırlı olsun diye bir şey yok(muş) şu an da. Kesinlikle yok(muş). Olin'de işler karışık. Hoca Mehmet'i istemiyor. Hoca bırakabilir, bırakırsa Mehmet orada kalır. Bırakmazsa bir ihtimal..

İyi de Mehmet Yağmur bizi bir tık yukarı taşıyabilecek bir oyuncu mudur? Bildiğim kadarıyla pg imiş. Bizde Engin yeterli süreyi alamıyor henüz. Benim bilgim yok o açıdan soruyorum bir ima içermiyor sorum.

İyi de Mehmet Yağmur bizi bir tık yukarı taşıyabilecek bir oyuncu mudur? Bildiğim kadarıyla pg imiş. Bizde Engin yeterli süreyi alamıyor henüz. Benim bilgim yok o açıdan soruyorum bir ima içermiyor sorum.

Gerek aldığı alt yapısı gerekse oyun zekası olarak Engin Atsür'ün olduğu yerde Mehmet Yağmur'un adını ağzımıza almak günahtır. Ağır günahtır hem de.

Mehmet Yağmur transferinin anlamını çözemiyorum. Gündeme gelmesi bile saçma. Şayet gerçekleşirse Ergin hocanın ilk ciddi eksisi olacak bu. Onun dışında sanırım Arroyo işi yattı, ismail şenol da yazmış. Yabancı hamlemizi çok merak ediyorum. Bracey Wright ya da Pocius en sağlam hamleler olur gibi gözüküyor. Gündemimizde bu isimler var mı bilmiyorum ama.

Bracey Wright ismi dolaşıyor aman diyorum. Euroligde üçlük ortalaması % 32.6 olan bir oyuncu nasıl aradığımız bir oyuncu olur olacak iş değil bize şutu iyi bir oyuncu lazım. Bu oyuncunun şutu Jamont'dan daha da kötü. Bize daha iyi bir oyuncu lazım başa baş giderken sorumluluk alabilecek şutu kuvvetli winner bir isim lazım. Bracey Wright aradığımız isim asla olamaz. Eğer bütçe nedeyile üst düzey winner bir isim alınamayacaksa guard yerine 3 numara shipp tarzı bir oyuncu alınmalı. O zaman guard bölgesine de Mehmet Yağmur alınır.

Her hoca huyunu suyunu bildiği isimlerle çalışmayı tercih eder, buna saygı da duyarım ama elinde Engin Atsür gibi bir oyuncu varken Mehmet Yağmur´un alınmasını istemek bana göre ya iş bilmezliktir ya da şımarıklıktır.

Her hoca huyunu suyunu bildiği isimlerle çalışmayı tercih eder, buna saygı da duyarım ama elinde Engin Atsür gibi bir oyuncu varken Mehmet Yağmur´un alınmasını istemek bana göre ya iş bilmezliktir ya da şımarıklıktır.

Engin Atsür'ün süresini kısaltacak olan Spanoulis bile olsa istemem. Mehmet Yağmur da kim oluyormuş. İlk başta bende istiyordum ama burada anlatılanlar aklıma yatti,bende istemiyorum artık. 1 numarada Engin 15 dakika Ender 20 dakika Gordon 5 dakika.. 2 numarada ENgin 10 dakika Gordon 20 dakika Hawkins 10 dakika.. 3 numarada Hawkins 20 dakika Cenk 20 dakika.. 4 numárada Macvan 28 dakika Ersin 12 dakika.. 5 numarada Ersin 13 dakika Ndogn 12 dakika Furkan 15 dakika..şeklinde bir rotasyon şimdilik kullanılabilir. Başka oyunca gerek kalmadan 9 kişilik böyle bir rotasyon bize yetecektir. Yeter ki oyuncular istediğimiz seviyede oynasın. Macvan,Gordon,Ndong ve Engin gerçek kalitelerini göstersinler yeter ki..

Bracey Wright ismi dolaşıyor aman diyorum. Euroligde üçlük ortalaması % 32.6 olan bir oyuncu nasıl aradığımız bir oyuncu olur olacak iş değil bize şutu iyi bir oyuncu lazım. Bu oyuncunun şutu Jamont'dan daha da kötü. Bize daha iyi bir oyuncu lazım başa baş giderken sorumluluk alabilecek şutu kuvvetli winner bir isim lazım. Bracey Wright aradığımız isim asla olamaz. Eğer bütçe nedeyile üst düzey winner bir isim alınamayacaksa guard yerine 3 numara shipp tarzı bir oyuncu alınmalı. O zaman guard bölgesine de Mehmet Yağmur alınır.

bracey wrighti hiç izlemediğin belli. senin mantığınla hareket edecek olursak rudy fernandez, blake schilb filan gelcek olursa da hayır diyelim. blake schilbi ilk defa duyuyorsundur gerçi.mesajının sonunda da wright yerine shipp gibi birini alıp guarda mehmeti alalım daha iyi demen bambaşka bir olay.

ocak ayına giriyoruz, bu tarihte domercant kalitesinde birini alamayacağımızı bilerek hayal kurun.

bracey wrighti hiç izlemediğin belli. senin mantığınla hareket edecek olursak rudy fernandez, blake schilb filan gelcek olursa da hayır diyelim. blake schilbi ilk defa duyuyorsundur gerçi.mesajının sonunda da wright yerine shipp gibi birini alıp guarda mehmeti alalım daha iyi demen bambaşka bir olay.

ocak ayına giriyoruz, bu tarihte domercant kalitesinde birini alamayacağımızı bilerek hayal kurun.

Utku bey, Blake Schilb ile Bracey Wright ne alaka ? ben guard rotasyonundan çıkarak yorum yaptım. İlla da guard alınacaksa Bracey Wright bizim işimizi görecek oyuncu değil. Blake Schilb forvet oyuncusu.
Benim anlatmak istediğim şey Guard alacaksanız şutu % 40 ların üzerinde olan bir isim olması gerektiği. Zaten eksiğimiz de bu değil mi? Aksi taktirde Jamont'un suçu ne adam şut atamıyor işte.
Mehmet yağmur'a gelince 10-15 dakika rotasyona dahil edilebilir şutu da çok iyidir. Şu ana kadar üçlük yüzdesi % 49,21 ! Saçma olan hiç birşey yok ortada görüldüğü gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...