bence mutlaka iyi bir şutör alınacak
Kaynak nedir abi?Mehmet Yağmur hayırlı olsun... sırada keskin şutör var... bakalım o kim olacak !!!
İyi de Mehmet Yağmur bizi bir tık yukarı taşıyabilecek bir oyuncu mudur? Bildiğim kadarıyla pg imiş. Bizde Engin yeterli süreyi alamıyor henüz. Benim bilgim yok o açıdan soruyorum bir ima içermiyor sorum.
Her hoca huyunu suyunu bildiği isimlerle çalışmayı tercih eder, buna saygı da duyarım ama elinde Engin Atsür gibi bir oyuncu varken Mehmet Yağmur´un alınmasını istemek bana göre ya iş bilmezliktir ya da şımarıklıktır.
Bracey Wright ismi dolaşıyor aman diyorum. Euroligde üçlük ortalaması % 32.6 olan bir oyuncu nasıl aradığımız bir oyuncu olur olacak iş değil bize şutu iyi bir oyuncu lazım. Bu oyuncunun şutu Jamont'dan daha da kötü. Bize daha iyi bir oyuncu lazım başa baş giderken sorumluluk alabilecek şutu kuvvetli winner bir isim lazım. Bracey Wright aradığımız isim asla olamaz. Eğer bütçe nedeyile üst düzey winner bir isim alınamayacaksa guard yerine 3 numara shipp tarzı bir oyuncu alınmalı. O zaman guard bölgesine de Mehmet Yağmur alınır.
bracey wrighti hiç izlemediğin belli. senin mantığınla hareket edecek olursak rudy fernandez, blake schilb filan gelcek olursa da hayır diyelim. blake schilbi ilk defa duyuyorsundur gerçi.mesajının sonunda da wright yerine shipp gibi birini alıp guarda mehmeti alalım daha iyi demen bambaşka bir olay.
ocak ayına giriyoruz, bu tarihte domercant kalitesinde birini alamayacağımızı bilerek hayal kurun.