Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer meraklısı değilim ama takım transfer diye bağırırken bu sessizlik can sıkıyor. Kazan maçı çok önemli, o maça yetiştirmemiz lazım. Allahaşkına başkan GSstore gelirinden bir şeyler veremiyor bu şubeye? Ayıptır ya.

forumdaki erkek takımımız bölümü eski heyecanını o kadar kaybetmiş durumdaki oyuncu önerileri dahi yapılmıyor eskisi gibi..taraftarın bu tepkisizligine bizzat neden olan basketbol şubeyi tebrik etmek gerek..

forumdaki erkek takımımız bölümü eski heyecanını o kadar kaybetmiş durumdaki oyuncu önerileri dahi yapılmıyor eskisi gibi..taraftarın bu tepkisizligine bizzat neden olan basketbol şubeyi tebrik etmek gerek..[/QUO

katılıyorum düşüncenize fakat bunda yönetim'in çok fazla duyarsız kalmasınında etkisi var.. artık kimse transfer gerçekleşeğinede inanmıyor en azından ben o düşüncedeyim...

forumdaki erkek takımımız bölümü eski heyecanını o kadar kaybetmiş durumdaki oyuncu önerileri dahi yapılmıyor eskisi gibi..taraftarın bu tepkisizligine bizzat neden olan basketbol şubeyi tebrik etmek gerek..[/QUO

katılıyorum düşüncenize fakat bunda yönetim'in çok fazla duyarsız kalmasınında etkisi var.. artık kimse transfer gerçekleşeğinede inanmıyor en azından ben o düşüncedeyim...

kastettigim transferden öte bir durum aslında..

cem hocayla birlikte başlayan ardından oktay hocayla birlikte 2 sezon boyunca zirve yapan o muazzam sinerji, bir yaz içinde yok edildi...şahsen geçtigimiz 3 sezon abdi'ye koşarak gidiyordum.. bu sezon içimden gelmiyor ataman'a destek vermek hawkins'e destek vermek..belki fazlaca duygusal bakıyorum ama sarı kırmızı formayı taşıyanlar bu sezon çok yabancı geliyor bana...

eger bu sezonki gibi bir kapsamlı değişiklik yapılacaktıysa bu değişiklik beşiktaş temelli olmamalıydı..

Kızılyıldız Ali Traore'yi almış. Eurocup'taki rakiplerimiz güçlenmeye devam ediyor. En az 2 transfer gerekli ama şu durumda 1 transfere bile tavım.

Bütçeden dolayı Galatasaray'ın pahalı transfer/ler yapmasını beklemek hayalcilik olur. Lakoviç gitmeden transfer olacağını sanmıyorum. Lakoviç, Domercant ve Göksenin paralarını aldıkları halde oynamıyor olacaklar. Rakiplerimiz kadar bütçemiz yok ve sponsor da ödemelerini ciddi sürelerde geciktiriyormuş. Mevcut kadro Efes ya da Fenerle finale kadar gelebilirse Euroleague hayalleri kurabiliriz. Onun dışında beklentileri yüksek tutmamakta fayda var bence.

Ya kafayı yiyeceğim cidden. İçim içimi yiyordu 2 gündür. Blake Schilb 'in bitmek üzere olduğu yerde sen gel aylardır yatan Carlos Arrayo'da ısrar et!!! Hem de bütçe olarak hemen hemen kafa kafaya bitecek bir transferde. Allah akıl fikir versin. Daha çok şey geliyor ağzıma ama bize yakışmaz!

Arroyo tamam deniyor
çok sevindim
bence çok iyi olacak
alternatifi Blake Schilb
oda çok atletik ve iyi bir şutör
aslında ikisi birden olsa tadından yenmez :)

Ya kafayı yiyeceğim cidden. İçim içimi yiyordu 2 gündür. Blake Schilb 'in bitmek üzere olduğu yerde sen gel aylardır yatan Carlos Arrayo'da ısrar et!!! Hem de bütçe olarak hemen hemen kafa kafaya bitecek bir transferde. Allah akıl fikir versin. Daha çok şey geliyor ağzıma ama bize yakışmaz!

Görkem, Arroyo 1-2 oyuncusu. Schilb ise 3-4 oynayan bir adam. Nasıl bir bağlantı olabilir ikisi arasında. Birbirinden bağımsız transferler olacaktır bunlar. Anlaması zor değil.

Görkem, Arroyo 1-2 oyuncusu. Schilb ise 3-4 oynayan bir adam. Nasıl bir bağlantı olabilir ikisi arasında. Birbirinden bağımsız transferler olacaktır bunlar. Anlaması zor değil.

Sarper selam. Birebir biliyorum. İkisi bağlantılı transfer. Sadece ikisinden biri gelecekti. Ona göre takım yapısı değişecekti. Teknik kadro bunu düşünüyor yani. İkisininde gelme diye bir durum yok yani.

Abi Arroyo tamam da Mehmet Yağmur'u net olarak istemiyorum. Birincisi ne gereği var, ikincisi o adamdan nefret ediyorum, üçüncüsü daha fazla Beşiktaşlı görmek can sıkıcı olur.

umarım almazlar.arroyo bjk li yöneticilerin isterseniz size uygun bir fiyat karşılığında verebilirz diye bize teklif edilmesi gereken bir oyuncu. Türkiye de efes fb ülker in ihtiyacı yok diğerleri zaten alamaz, geriye sadece galatasaray kalıyor. başka bir ülkeye transeri durumunda bir kuruş dahi alamıyorlar.durum bu iken birde adamların triplerini pazarlama stratejilerini izleyip duruyoruz.bu transfer umarım olmaz çünkü bu transfer pis kokmaya başladı.oyun kurucu lazımsa efes te süre almayan kerem tunçeri yi alalım.efes te hazır oynayamıyorken ve gs da oynamak istiyorum açıklamalarını yapmışken.yabancı alınacaksa blake schilb alınabilir.

Trendbasket'e göre Melih Mahmutoğlu ile ilgileniyormuşuz. Sanırım gelecek ikinci oyuncu Türk olacak. Schilb'i unutalım.

Kısa pozisyonunda Göksenin Köksal ve Henry Domercant'in sakatlıklarıyla sarsılan ve yabancı transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray Medical Park'ta bir yandan da yerli oyuncu transferi için çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılı ekipte son gündeme gelen isimleri sitemiz öğrendi.

Galatasaray Medical Park'ın özellikle Göksenin Köksal'ın sakatlığının ardından üç yerli ismi gündemine aldığı öğrenildi. Bu isimlerin Banvit'ten Serkan Erdoğan, Erdemirspor'dan Melih Mahmutoğlu ve Olin Edirne'den Mehmet Yağmur oldukları bilgisi sitemiz tarafından edinildi. Yerli rotasyonunu genişletmek isteyen sarı-kırmızılı ekibin önümüzdeki günlerde bu oyunculardan en az birini kadrosuna katması bekleniyor.

Basketmerkezi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...