Transfer meraklısı değilim ama takım transfer diye bağırırken bu sessizlik can sıkıyor. Kazan maçı çok önemli, o maça yetiştirmemiz lazım. Allahaşkına başkan GSstore gelirinden bir şeyler veremiyor bu şubeye? Ayıptır ya.
forumdaki erkek takımımız bölümü eski heyecanını o kadar kaybetmiş durumdaki oyuncu önerileri dahi yapılmıyor eskisi gibi..taraftarın bu tepkisizligine bizzat neden olan basketbol şubeyi tebrik etmek gerek..[/QUO
katılıyorum düşüncenize fakat bunda yönetim'in çok fazla duyarsız kalmasınında etkisi var.. artık kimse transfer gerçekleşeğinede inanmıyor en azından ben o düşüncedeyim...
forumdaki erkek takımımız bölümü eski heyecanını o kadar kaybetmiş durumdaki oyuncu önerileri dahi yapılmıyor eskisi gibi..taraftarın bu tepkisizligine bizzat neden olan basketbol şubeyi tebrik etmek gerek..[/QUO
katılıyorum düşüncenize fakat bunda yönetim'in çok fazla duyarsız kalmasınında etkisi var.. artık kimse transfer gerçekleşeğinede inanmıyor en azından ben o düşüncedeyim...
kastettigim transferden öte bir durum aslında..
cem hocayla birlikte başlayan ardından oktay hocayla birlikte 2 sezon boyunca zirve yapan o muazzam sinerji, bir yaz içinde yok edildi...şahsen geçtigimiz 3 sezon abdi'ye koşarak gidiyordum.. bu sezon içimden gelmiyor ataman'a destek vermek hawkins'e destek vermek..belki fazlaca duygusal bakıyorum ama sarı kırmızı formayı taşıyanlar bu sezon çok yabancı geliyor bana...
eger bu sezonki gibi bir kapsamlı değişiklik yapılacaktıysa bu değişiklik beşiktaş temelli olmamalıydı..
Ya kafayı yiyeceğim cidden. İçim içimi yiyordu 2 gündür. Blake Schilb 'in bitmek üzere olduğu yerde sen gel aylardır yatan Carlos Arrayo'da ısrar et!!! Hem de bütçe olarak hemen hemen kafa kafaya bitecek bir transferde. Allah akıl fikir versin. Daha çok şey geliyor ağzıma ama bize yakışmaz!
Görkem, Arroyo 1-2 oyuncusu. Schilb ise 3-4 oynayan bir adam. Nasıl bir bağlantı olabilir ikisi arasında. Birbirinden bağımsız transferler olacaktır bunlar. Anlaması zor değil.
Kısa pozisyonunda Göksenin Köksal ve Henry Domercant'in sakatlıklarıyla sarsılan ve yabancı transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray Medical Park'ta bir yandan da yerli oyuncu transferi için çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılı ekipte son gündeme gelen isimleri sitemiz öğrendi.
Galatasaray Medical Park'ın özellikle Göksenin Köksal'ın sakatlığının ardından üç yerli ismi gündemine aldığı öğrenildi. Bu isimlerin Banvit'ten Serkan Erdoğan, Erdemirspor'dan Melih Mahmutoğlu ve Olin Edirne'den Mehmet Yağmur oldukları bilgisi sitemiz tarafından edinildi. Yerli rotasyonunu genişletmek isteyen sarı-kırmızılı ekibin önümüzdeki günlerde bu oyunculardan en az birini kadrosuna katması bekleniyor.