Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henry ve Göksenin olayları moralimi çok bozdu açıkçası.Bu olaylardan dolayı maçları keyifle izleyemiyorum hatta izlerken konsantre olamıyorum.Arroyo'nun takıma katılmasıyla bir ivme yakalayacağımızı düşünüyorum.Ayrıca Gordon'un üzerindeki yükte kalkacak, Ender ile ikisinin performasının artacağını düşünüyorum.Engin'de daha faydalı olacaktır.Playoff lardan önce Henry ile Göksenin'de dönüş yaparsa(inşallah diyorum), Bizi durdurmak imkansız olur.

:D Çok hoşuma gitti yorumları okumak. Ne Arroyo'muş yahu :) Yorumları okudum, kesin şampiyon olacağımızı falan yazmışsınız... Çok hoşuma gitti çok. Kimse almadı Arroyo'yu bir biz keşfettik şampiyon yapacak adamı. Mübarek oyuncu değil başlı başına takımmış :D İşte böyle bizim Galatasaray taraftarı. Tutarsız. Çoğuna göre giden 1 oyuncu herşeyi bitiriyor, gelen 1 oyuncu şampiyon yapıyor. Ne diyeyim. Boş verin maçları. Bir yerlerde zirve yapalım da iki kadeh bir şeyler içip şampiyonluğu kutlayalım, ne dersiniz?

:D Çok hoşuma gitti yorumları okumak. Ne Arroyo'muş yahu :) Yorumları okudum, kesin şampiyon olacağımızı falan yazmışsınız... Çok hoşuma gitti çok. Kimse almadı Arroyo'yu bir biz keşfettik şampiyon yapacak adamı. Mübarek oyuncu değil başlı başına takımmış :D İşte böyle bizim Galatasaray taraftarı. Tutarsız. Çoğuna göre giden 1 oyuncu herşeyi bitiriyor, gelen 1 oyuncu şampiyon yapıyor. Ne diyeyim. Boş verin maçları. Bir yerlerde zirve yapalım da iki kadeh bir şeyler içip şampiyonluğu kutlayalım, ne dersiniz?

Ben kendisini Kobe Bryant olarak görmedim , sadece şu takımdaki eksikliği dolduracak ve diğer takımların berbat oyun sistemini de göz önüne alırsak bizi şampiyonluk yolunda 1 adım öne taşıyacak oyuncu.

Arroyo evet bizi tek başına şampiyon yapamaz ama yanında oynayan oyuncuların performansını yükselten bir PG.Bence de Göksenin sonrası 2-3 numara alınmalıydı ama Hoca böyle uygun görmüş.

Ayrıca Arroyo'yu bizden başka isteyenin olmadığı falan hikaye sezon başı kendisi NBA'yı düşünüp maaş beklentisini yüksek tuttu.Ve bu aylarda da Emporio Armani Milano elenmeseydi Euroleague'de onlarda izliyorduk muhtemelen yada 2. adam olmayı kabul etseydi Fenerbahçe Ülker'deydi.

Ben katkı sağlıyacağına eminim ama sanıldığı gibi tek başına takımı uçurmaz.Arroyo iyi şutördür onun sahada olması Hawkins üzerindeki baskıyı da azaltacaktır.Ve Macvan-Furkan ikilisinin de performansı artacaktır diye düşünüyorum bu transferle.

Sadece Galatasaray taraftarı değil tüm takımların taraftar yapısı bu şekilde bence.Bunun sebebi de ülkemizde basketbolun yeni yeni popüler olması.Ne zaman Rusya,Litvanya v.s. gibi basketbol kültürü oluşacak o zaman daha bilinçli bakış açısı gelir gibime geliyor tabii bunlar sadece kendi düşüncelerim.( kimseyi hedef alarak yazmadığımı belirtmek isterim)

Beşiktaş "Arroyo bize karşı oynayamaz" maddesi koydurmak istiyormuş diyorlar?

Bu nasıl ezik bir camia ya? İnşallah 14'te 0 çekersiniz top 16'da allahın zavallıları.

Galatasaray Medical Park ile Beşiktaş, Carlos Arroyo’nun bonservisi için görüşmelerini sürdürüyor.

İki taraf arasında para konusunda anlaşma büyük ölçüde sağlanırken bu kez Siyah – Beyazlıların istediği özel madde görüşmeleri çıkmaza soktu.

Beşiktaş, Carlos Arroyo’nun kendilerine karşı forma giymemesini istedi. Ancak Galatasaray Medical Park, Arroyo’nun direk oynayacak bir isim olması nedeniyle olası bir play-off eşleşmesini de düşünerek bu isteğe karşı çıktı. Beşiktaş ise özel maddede ısrarcı olunca görüşmelerden henüz bir sonu çıkmadı.

SCHILB İÇİN İZİN YOK

Galatasaray Medical Park bir yandan da alternatif isimlere yönelmeye devam ediyor. Elan Chalon’da forma giyen Blake Schilb için Fransız ekibi çıkış için sıcak bakmazken Cedevita Zagreb forması giyen Bracey Wright’ın da Ergin Ataman’ın aradığı isim olmadığı belirtildi. Çin’de oynayan Sundiata Gaines ise NBA hedefi nedeniyle Avrupa tekliflerine sıcak bakmıyor.

Kaynak : Basketdergisi.com

Euroleague'deki Türk takımlarını izledikçe özellikle FBÜ ve Efes'i, biz sahada ne yapmak istediğinin bilincinde takım olma anlamında çok daha ağır basıyoruz. Kaldı ki bizim oyun anlayışımızda bireysel yaratıcılığa ve doğaçlamaya daha çok yer varken... Ancak malum eksikler var ve geçen sezonki ritmini tutturabilmiş bir Arroyo bu takımı yeniden ayağa kaldırabilecek bir isim.. O gelirse Schilb'e falan gerek yok diyorum.. İyi oyuncudur ama 2-3'de Gordon-Cenk-Hawkins üçlüsüyle o rotasyonu döndürmek daha sağlıklı olur bence..

Kaynak : Basketdergisi.com

CHILB İÇİN İZİN YOK

Galatasaray Medical Park bir yandan da alternatif isimlere yönelmeye devam ediyor. Elan Chalon’da forma giyen Blake Schilb için Fransız ekibi çıkış için sıcak bakmazken Cedevita Zagreb forması giyen Bracey Wright’ın da Ergin Ataman’ın aradığı isim olmadığı belirtildi. Çin’de oynayan Sundiata Gaines ise NBA hedefi nedeniyle Avrupa tekliflerine sıcak bakmıyor.

Blake schilb euroleague de başarılı oldu ama şut yüzdesine bakmak lazım. Elan Chalonda az seçenekten biri olduğu için çok top kullanıp, düşük yüzdeyle sayılar üretiyordu.Bizde tek adam olamayacağı için sıkıntı oluşturabilir.

CHILB İÇİN İZİN YOK

bu haberi yapanlara nasıl inanacaksın? Elan Chalon u Fransız takımı yapmışlar..
hayırlı işler...

Blake schilb euroleague de başarılı oldu ama şut yüzdesine bakmak lazım. Elan Chalonda az seçenekten biri olduğu için çok top kullanıp, düşük yüzdeyle sayılar üretiyordu.Bizde tek adam olamayacağı için sıkıntı oluşturabilir.

Hakan abi nasıl yani demek istiyorum şu anda. Cidden nasıl yani?

Sadece Galatasaray taraftarı değil tüm takımların taraftar yapısı bu şekilde bence.Bunun sebebi de ülkemizde basketbolun yeni yeni popüler olması.Ne zaman Rusya,Litvanya v.s. gibi basketbol kültürü oluşacak o zaman daha bilinçli bakış açısı gelir gibime geliyor tabii bunlar sadece kendi düşüncelerim.( kimseyi hedef alarak yazmadığımı belirtmek isterim)

Kesinlikle katılıyorum her kelimeye. Ben Galatasaray platformunda bulunduğumuz için öznel bir değerlendirmede bulundum. Tebrik ederim analizin için.

Lakovic bir takımla anlaştı diyorlar. Yılbaşında aramızda olmayabilirmiş. Lokma dağıtacaktım. En iyisi ben hazırlıklara başlayayım: :)

EdiT: Eurocup takımlarından birisiymiş.

Lakoviç geldiğinde kimse için sevinmemiştim belki ama hayal kırıklığından öteye gidemedi benim için.Sistem yada başka bişey bi türlü olamadı Jaka.Yolun açık olsun güzel insan.

SON DAKİKA | Carlos Arroyo transferinin önündeki tek engel de çözüldü.Artık transfer an meselesi. hadi bakalım

Beşiktaş basketbol şube yöneticisi Abdullah Sözer: Galatasaray ile Arroyo konusunda 420bin dolar karşılığında anlaştık.

EdiT: Bu kadar yüksek bonservis verdiğimize göre en az 2 senelik imza gelir. Ayrıca Beşiktaş ile aramızdaki özel madde sorunu da çözülmüş.

Arroyo'nun iş ahlakı video'daki gibiyse iyi bir oyuncu kazanmış oluruz.
http://www.youtube.com/watch?v=oGrlh-7t-3w

EdiT 2: Bir yerde okumuştum Göksenin ve Domercantın playoff'larda dönmesi bekleniyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama playoff'larda;

Arroyo
Domercant
Hawkins

Tek kelime ile muazzam oluruz.

EdiT 3:
Carlos Arroyo anlasmasinda "derbide oynayamaz" maddesi yok. Bu sacma teklif karsisinda son kez fiyat arttirdi GS tarafi ve anlasma saglandi
.
Çağlar Torun.

Kusura bakmayın sıcak bilgiler geliyor aktarıyorum buraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...