Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
800.000 $ verilecek olduktan sonra neden pazarlık masasına oturuldu ki, Burak Yılmaz gibi parayı direk verip alırdık zamanında.

Beşiktaş taraftarının nabzını düşürmeye yönelik fısıltı haberi görünümünde bu bilgi. Tabii Aroyo gelirse

Bazı iletiler hoşgörü sınırlarını aştığı için silinmiştir.

İleti yazarken karşıdan beklediğiniz kadar saygı gösterin karşınızdakine. Eğer kimseye saygı göstermem, saygı da beklemem düşüncesinde olan üyeler varsa onlara foruma katkılarından dolayı teşekkür edebiliriz.

bjk basket 800 bin dolar bonservis alacaklarını yazmış eğer söylenen rakam doğru ise yüzyılın kazığı olur.

800.000 $ verilecek olduktan sonra neden pazarlık masasına oturuldu ki, Burak Yılmaz gibi parayı direk verip alırdık zamanında.

Beşiktaş taraftarının nabzını düşürmeye yönelik fısıltı haberi görünümünde bu bilgi. Tabii Aroyo gelirse.

geçen sene arroyo yu 5-6 kere canlı izledim
kendine öz güveni olan
oynayan ve oynatan bir guard
hem potaya penetresi var, hemde çok yüzde li üçlük kullanıyor, hemde lider karakterli
başta hawkisn olmak üzere bütün takımın performansını olumlu etkileyecektir
inşallah biter artık bu iş
2-3 hafta uyum sıkıntısı yaşar ama sonra çok iş yapar

Arroyo ya da schilb farketmez ikisi de bizi 1 level yukarıya taşır ve şu tarihte alınabilecek en iyi 2 oyuncu. hele 2si bir filan gelirse aman diyorum..

mehmet yağmur denen illet gelmesin de. yerli olarak serkan erdoğan çok kıyak olur, karakterli oyuncu.

Sarper selam. Birebir biliyorum. İkisi bağlantılı transfer. Sadece ikisinden biri gelecekti. Ona göre takım yapısı değişecekti. Teknik kadro bunu düşünüyor yani. İkisininde gelme diye bir durum yok yani.

Ben bilmiyordum. Eğer böyle bir durum varsa benim tercihimde seninki gibi Schilb olurdu. Fakat oyun kurmada da sıkıntı yaşıyoruz. Bu bir gerçek. P&R diye bir şey hücumda hiç kullanmıyoruz. Bu açıdan bakarsak Arroyo, bu iki soruna da deva olacaktır. Yüzdeli de atan, lider vasıflı bir oyuncu. Dediğim gibi benim tercihim de Schilb olurdu fakat, eğer Arroyo geldiyse, gelme sebebi yukarda yazdığım nedenlerdir. Bunun için teknik ekibin tercihini anlayışla karşılamamız lazım.

Arroyo nun nesi Beşiktaşlı.Adam yarım sezon Beşiktaşta oynamış.Beşiktaşlı olmak bu mu yani.

Gelirse tabiki müthiş olur.

Bir an evvel yapılsın şu transfer.Basketboldan soğuyacağım yoksa:)

Arroyo tamam galiba her yerde haberler çıkmaya başladı. 400 bin $ anlaşılmış deniliyor. BJK ye tazminat vereceğimiz için anlaşma muhtemelen 2.5 yıllık olacak ve Arroyo'nun basketbol hayatındaki son sözleşme gibi birşey. Ah be şimdi Domercant'ta olsaydı ne korkutucu bir kadro olurduk.
Umarım kendisi de finallere yetişir.

Arroyo tamam galiba her yerde haberler çıkmaya başladı. 400 bin $ anlaşılmış deniliyor. BJK ye tazminat vereceğimiz için anlaşma muhtemelen 2.5 yıllık olacak ve Arroyo'nun basketbol hayatındaki son sözleşme gibi birşey. Ah be şimdi Domercant'ta olsaydı ne korkutucu bir kadro olurduk.
Umarım kendisi de finallere yetişir.

İçimden bir his Henry ve Göksenin'in play off'lara yetişeceğini söylüyor. İnşaAllah da öyle olacaktır. İşte o zaman o moralle kimse önümüzde duramaz. Arroyo'nun gelmesiyle tüm oyuncularımızında formu da atacaktır.

Şayet Arroyo gelirse rahat rahat söyleyebilirim ki şampiyon biz oluruz. Ülkerspor oyuncularından verim alamıyor ve berbat bir sistemleri var. Beşiktaş zaten şampiyonluga oynayacak durumda degil, efes de ülker gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...