Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelen teklifler arasında en iyi proje hangisi ise belirsizliği en az olan proje hangisi ise onu kabul edeceğim gibi bir açıklama yapmış.Kabul edeceği proje hangisi bileem ama sanki neden BJK'de kalmayacağını açıklar gibi

Gerek bu forumdan gerek bu haberleri servis eden "gazeteciler" olsun sanki herkesle birebir görüşüyorda öyle bilgi geçiyor gibi yazılıyor forumda. Yok Ataman kalıyor, yok geliyor. Yok Kunter geldi, yok gelmedi. Hayır, özel olarak (telefonda ya da yüzyüze ) görüşen, konuşan biri varsa diyalogları da yazsın bir zahmet.

Herkes emin konuşuyor ama bu emin konuşmalara hep -mış -muş ekleniyor. Ya yorum yapın ya da bazı konularda net ifadeler kullanmayın.

Eurosportin haberleri var bakabilirsin Ergin hoca ile röportaj var

Yalnız Ergin Ataman bize gelir ve yanında da Erceg, Bonsu ve hawkins i getirirse Beşiktaş ın yeni sponsoru biz olmuş oluruz. Fikret Orman bu yönden bakarsa zaten Ergin Ataman ı bize göndermek için baskı yapar...

Yalnız bu yabancı oyuncu bonservisi olayında her ne kadar bir sene önce aldığı ücreti vermek gerekiyorsa da oyuncuya talip takımın da pazarlık gücü yüksek çünkü oyuncu yurt dışında giderse beş kuruş alamaz Türkiyedeki takım aslında ne koparsa kar durumu var.

Eurosportin haberleri var bakabilirsin Ergin hoca ile röportaj var
Onları biliyorum, benim derdim kalıyor, gidiyor gibi kesin yargı belirten cümlelere. Yoksa Ergin Ataman'ın bugünkü olaydan sonra bize daha fazla yaklaştığını, Erman Kunter'e yapılan bekletme durumlarını bende biliyorum. Ama hem burada hem de "gazeteciyim" diye geçinen twitter elemanları kesin ifadeler kullanıyor. Benim sıkıntım, derdim bu.

Ben bu Ergin Atamanı hiç sevmezdim.Galatasaray lı olduğunu ve bonusunu kullandığınıda bilmiyordum allah için.Yahu şimdi adama sempati duyuyorum.Gelse iyi olur bile diyorum.Adamada o kadar laf ettim.Hey Allahım ne Galatasaray sevgisi vermişsin bana.Şimdi ben dönek mi oluyorum.
Herzaman söylerim Galatasaray lı olsun taştan olsun be.
Ama bak bu arada başka takımlarlada ilgilenmem kin tutmam.herkes kendi takımını sevsin kimseye kin tutmasın benim felsefem işte bu:))

Vefa bitmiş, İstanbul'da bir semtmiş derlerdi de inanmazdım. Yakında semt adı bile olmayacak VEFA. Bu taraftar her türlü ihaneti hakediyor. Zaten yönetenlerde ince ince ihanetin babasını ediyor. Yazıklar olsun HEPİMİZE!!!

Vefa bitmiş, İstanbul'da bir semtmiş derlerdi de inanmazdım. Yakında semt adı bile olmayacak VEFA. Bu taraftar her türlü ihaneti hakediyor. Zaten yönetenlerde ince ince ihanetin babasını ediyor. Yazıklar olsun HEPİMİZE!!!

Hakediyoruz maalesef böyle ihanetleri.Cem hocaya yapılan Oktay hocaya yapılanlar başka kulüpte olsa ortalığı yıkarlardı biz beceremedik çok ses çıkarmada maalesef.Artık Ünal Özüak rahatça yazsın,Hocası hakkında dedikodu yapar gibi basına haber sızdıranlar sevinsin,bir anda Oktay Hocayı yerin dibine sokanlar sevinsin.Ama bu forumda her maça giden güzel taraftarlar vardı hepsini gıpta ile takip ediyordum bence çoğunun seneye dahil içinde o umut ışığı olmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...