Ya oktay hoca kendisi gitmek icin yonetime zorluk cikardiysa eurolig
takimi çalıştırnak icin ?
Komplo teorisinin bile az da olsa belli bir dayanağı olur. Bu kadar kötü niyetli olunmaz, ama ayıp artık!
Ya oktay hoca kendisi gitmek icin yonetime zorluk cikardiysa eurolig
takimi çalıştırnak icin ?
Bu arada yazdıklarım tamamen latifedir ciddiye alan olur şimdi.. Bir sene uzak durmaya çalışacağım basketbol salonlarından. İçim bir türlü el vermiyor Ergin ataman'ı çok sevsem de istemiyorum kendisini çok küfür yedi taraftarımızdan.
Ben bu sene Euroleague'de iyi bir kadro kurarız diye askerliğimi erteletmeyi düşünüyordum vallaha... Geldiğimiz duruma bak hay allah'ım.
yaw olur boyle seyler kadın basketbolunda
hatırlamıyormusunuz diana fener formasıyla parmak hareketı yapmıstı bıze
bıze geldı ne oldu kadın gıtmesın dıye neredeyse yalvaracaktık
yalansa yalan dıyın normal seyler bunlar
Oktay Hoca gitti, daha iyi bir koc geldi. Olaya boyle bakmak en sagliklisi bence. Tabi ki Oktay Hoca'yi daha basarili bulanlar olabilir ama bu biraz da olaya duygusal yaklasildigindan. Oktay Hoca uyuyan subeyi uyandirdi, Galatasaray basketbolunu ayaga kaldirdi ve saygimiz sonsuz ama bana gore hicbir zaman keyif veren bir basketbol oynatmadi, elle tutulur basarilar kazanamadi. Yani Oktay Mahmuti'yi Galatasaray isminin onune gecirmek, Mahmuti sovenistligi yapmak bize zarar verir.
Mahmuti'nin gonderilis sekli cok yanlisti, bu kisim sorgulanmali. Ama sirf Mahmuti gitti diye yonetime "liseci" yakistirmasi yapmak, Mahmuti gidince Galatasaray bitti algisi olusturmak sagliksiz.
Umarim basarili olur Ergin Ataman, bence son derece yerinde bir hamle oldu..
Yönetimin bu süreçte tek hatası (Oktay hocanın gitmesi,Eurolig lisansı dahil) Oktay hoca için bir veda yemeği ne bileyim bir plaket falan vermemek oldu ha bu demek değil ki verilmeyecek.Bekleyip görelim
Yönetimin bu süreçte tek hatası (Oktay hocanın gitmesi,Eurolig lisansı dahil) Oktay hoca için bir veda yemeği ne bileyim bir plaket falan vermemek oldu ha bu demek değil ki verilmeyecek.Bekleyip görelim
Yok yemek vermezler mazallah menejeri gelir bacak bacak üzerine atar!