Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin hoca gelirken Erceg ve Hawkins'ide getirse fena olma hani.Ben 1-2 oyuncu Beşiktaş'tan alıcağımız düşünüyorum.

ergin ataman twitterden Sevgili bjk li dostlarim tarihi sezonumuzda verdiginiz buyuk destek icin tsk ederim. Bu satirlari yazmak cok zor hakkinizi helal edin.
yazdı şimdi...

Kızmayın bana lütfen. Ama yazın bu edeceğim iki kelamı bir kenara. Bugün yas günümdür benim. Oktay Mahmuti'nin yası bu. Cem Akdağ'ın yası bu. Nevriye Yılmaz'ın yası bu. Bahri Havadır'ın yası bu. Lütfü Arıboğan'ın yası bu. Bugün benim yas günüm. Ama keşke sadece benim yas günüm olsa. Bugün maalesef Galatasaray Erkek Basketbol şubesinin lanetlendiği gündür. Bugün Ünal Aysal ve ekibinin lanetlendiği gündür. Bugün sonun başlangıcı olan gündür. Felaket tallallığı yapmıyorum ben. Lütfen cevap yetiştirmeyin hemen. Sadece aklınızda kalsın bu yazı. Hadi eyvallah.

Gordon ve Ship tutulup Bonsu Erceg ve Hawkins alınırsa bu takım Eurocup'ı yürüye yürüye alır. Ama taraftarın kırgınlığı ne derecedir tekrar o güzel atmosfer oluşur mu muamma. Bence Lakovicle de yollar ayrılmalı ve Arroyo da alınmalı. İsteklerimi sıralayınca Bjk'nin ne kadar iyi bir yabancı kadrosu olduğunu tekrar anladım. Dudley de devşirme gelir. Bence Bjk şubeyi kapatsın bir sene ortak gidelim Euroleague'e :D madem para yok ziyan olmasınlar madara olmasınlar.

Bu arada yazdıklarım tamamen latifedir ciddiye alan olur şimdi.. Bir sene uzak durmaya çalışacağım basketbol salonlarından. İçim bir türlü el vermiyor Ergin ataman'ı çok sevsem de istemiyorum kendisini çok küfür yedi taraftarımızdan.

Ben bu sene Euroleague'de iyi bir kadro kurarız diye askerliğimi erteletmeyi düşünüyordum vallaha... Geldiğimiz duruma bak hay allah'ım.

Oktay Hoca gitti, daha iyi bir koc geldi. Olaya boyle bakmak en sagliklisi bence. Tabi ki Oktay Hoca'yi daha basarili bulanlar olabilir ama bu biraz da olaya duygusal yaklasildigindan. Oktay Hoca uyuyan subeyi uyandirdi, Galatasaray basketbolunu ayaga kaldirdi ve saygimiz sonsuz ama bana gore hicbir zaman keyif veren bir basketbol oynatmadi, elle tutulur basarilar kazanamadi. Yani Oktay Mahmuti'yi Galatasaray isminin onune gecirmek, Mahmuti sovenistligi yapmak bize zarar verir.

Mahmuti'nin gonderilis sekli cok yanlisti, bu kisim sorgulanmali. Ama sirf Mahmuti gitti diye yonetime "liseci" yakistirmasi yapmak, Mahmuti gidince Galatasaray bitti algisi olusturmak sagliksiz.

Umarim basarili olur Ergin Ataman, bence son derece yerinde bir hamle oldu..

Şu rakip takımların yabancılarını toplama sevdasından vazgeçsek, tamam Ergin Ataman gelmiş olabilir. Oldu olacak, komple Beşiktaş'ı alalım bizim şubeye geçirelim. Yahu sizin cidden içinize siniyor mu, Erceg, Hawkins, Arroyo, Bonsu, Dudley hepsini toplayalım diyorsunuz. Ben de bir gariplik var heralde.

Ergin Ataman gelmişse hoş gelmiş, severim sevmem ayrı mesele ama koçluğuna çamur atmaya yeltenmem bile. Umarım gelirse senelerden beri yakalayamadığı istikrarı bizde yakalar, tabi bizim şube dinamikleri izin verirse. Bunun yanında umarım Beşiktaş'tan oyuncu alma işlerine pek girmez.

Ama ben hala bekliyorum, Oktay Mahmuti'ye bir teşekkür edilecek mi? Yoksa Galatasaray Basketbol Tarihi'nde hiç öyle bir koç yokmuş gibi mi davranılacak?

Bu arada yazdıklarım tamamen latifedir ciddiye alan olur şimdi.. Bir sene uzak durmaya çalışacağım basketbol salonlarından. İçim bir türlü el vermiyor Ergin ataman'ı çok sevsem de istemiyorum kendisini çok küfür yedi taraftarımızdan.

Ben bu sene Euroleague'de iyi bir kadro kurarız diye askerliğimi erteletmeyi düşünüyordum vallaha... Geldiğimiz duruma bak hay allah'ım.

yaw olur boyle seyler kadın basketbolunda

hatırlamıyormusunuz diana fener formasıyla parmak hareketı yapmıstı bıze
bıze geldı ne oldu kadın gıtmesın dıye neredeyse yalvaracaktık

yalansa yalan dıyın normal seyler bunlar

yaw olur boyle seyler kadın basketbolunda

hatırlamıyormusunuz diana fener formasıyla parmak hareketı yapmıstı bıze
bıze geldı ne oldu kadın gıtmesın dıye neredeyse yalvaracaktık

yalansa yalan dıyın normal seyler bunlar

umarım söylediğiniz gibi olur. Ergin Hocayı ve Mahmuti'yi Efes'te çalıştıkları dönemlerden beri çok severim. İkisinin de bu ülkenin önemli spor adamları olduğunu dşünüyorum. Hayırlısı. Umarım Oktay Hoca Oly'e gider Euroleague'de bir takım tutarız biz de...

Oktay Hoca gitti, daha iyi bir koc geldi. Olaya boyle bakmak en sagliklisi bence. Tabi ki Oktay Hoca'yi daha basarili bulanlar olabilir ama bu biraz da olaya duygusal yaklasildigindan. Oktay Hoca uyuyan subeyi uyandirdi, Galatasaray basketbolunu ayaga kaldirdi ve saygimiz sonsuz ama bana gore hicbir zaman keyif veren bir basketbol oynatmadi, elle tutulur basarilar kazanamadi. Yani Oktay Mahmuti'yi Galatasaray isminin onune gecirmek, Mahmuti sovenistligi yapmak bize zarar verir.

Mahmuti'nin gonderilis sekli cok yanlisti, bu kisim sorgulanmali. Ama sirf Mahmuti gitti diye yonetime "liseci" yakistirmasi yapmak, Mahmuti gidince Galatasaray bitti algisi olusturmak sagliksiz.

Umarim basarili olur Ergin Ataman, bence son derece yerinde bir hamle oldu..

Keyif veren basketboldan kastınız ne? Ben her Abdi İpekçi'ye gidişimde kazansak da kaybetsek de oynadığımız oyundan, verdiğimiz mücadeleden keyif aldım. Sizin keyif veren takımdan kastınız sanırım her maç 100 sayı civarında atan bir takım herhalde ama Avrupa da öyle bir takım yok maalesef, D'antoni'nin Phoenix'inin falan eski maçlarını izlemek gerek...

Neymiş taraftar Ergin hocaya küfür etmiş o yüzden gelmesinmiş.Kendini bilmez taraftar küfür etti diye Ergin hocayı mı almayacaklar.Bu taraftar seneye Eurocup kazanıldığında İmparator Ergin diye bağıracak.

Yönetimin bu süreçte tek hatası (Oktay hocanın gitmesi,Eurolig lisansı dahil) Oktay hoca için bir veda yemeği ne bileyim bir plaket falan vermemek oldu ha bu demek değil ki verilmeyecek.Bekleyip görelim

Öncelikle Oktay Mahmuti'ye bize yaşattıklarından dolayı teşekkür eder kariyerinde başarılar dilerim.Kalbimizde her zaman ayrı bi yeri olacak.Gidişi ve de gönderiliş şekli bende derin bir üzüntü bıraktı.Ama maalesef hayatta özellikle ülkemizde böyle durumlarla sıklıkla karşılaşıyoruz.Yeni hocamız Ergin Ataman'a başarılar diliyorum.Kendisine destek olmalıyız.Umarım Hawkins ve Bonsu'yuda bizim takıma getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...