Marko'nun gelişiyle bireysel oyundan takım oyununa geçiş başladı.Hücumda çok daha akıcı bir Galatasaray izleyeceğiz artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Markoishvili transferi sezon sonu Zaza'ya işaret. Çok net. Geçen sene bu zamanlar önümüzdeki sezonun heyecanı sarmıştı bir çoğumuzu. Şimdi beni sardı o heyecan.
Markoishvili transferi sezon sonu Zaza'ya işaret. Çok net. Geçen sene bu zamanlar önümüzdeki sezonun heyecanı sarmıştı bir çoğumuzu. Şimdi beni sardı o heyecan.
"oynatanguard.blogspot.com" adresinde Markoishvili hakkında çok iyi bir yazı var. Okumanızı tavsiye ederim. Sık sık P&R oyunları oynayacağız. Top hucumda daha fazla dolaşacak bir sisteme yöneliyoruz. Basketbol aklını kullanan bir oyuncuyu kadromuza kattık. Hayırlı Olsun !
M.M. transferini ilk duyuran kişi olarak gelecek senenin ilk transferinide ben açıklayabilirmiyim![]()
Bu oyuncumuz için sizin göndermiş olduğunuz sitede tam bir 3 numara diyor. Fakat google da üstünkörü yapmış olduğum araştırmada ve burada bikaç arkadaşında belirttiği gibi, oyuncu hakkında bulduğum kaynakların hepsinde 2 numara olarak gözüküyor.
Manuchar Markoishvili - Wikipedia, the free encyclopedia
MARKOISHVILI, MANUCHAR - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL
Biraz kafam karıştı doğrusu. 2 mi 3 mü, yoksa hem 2 hem 3 mü.
M.M. transferini ilk duyuran kişi olarak gelecek senenin ilk transferinide ben açıklayabilirmiyim![]()