Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görüşelim demiş bonsuya. Ayrıca gelşen sorulara da ailem ve kendim için en doğrusunu düşünmeliyim gitsem de hiçbir şey bu seneki taraftarımızla oyuncularla kazandığımız şampiyonluğun önüne geçemez demiş. Yni hafiften yol yapmış :)

Görüşelim demiş bonsuya. Ayrıca gelşen sorulara da ailem ve kendim için en doğrusunu düşünmeliyim gitsem de hiçbir şey bu seneki taraftarımızla oyuncularla kazandığımız şampiyonluğun önüne geçemez demiş. Yni hafiften yol yapmış :)
Anladım, teşekkürler.

Yok Ergin Ataman Gordonu istemiyormus yok ayrılmak istiyormus. Onu bunu bilmem Gordon tutulmalı. Aaron Jacksonın yerine o Cska'da o olabilirdi. Mahmudi gidince düsünceleri degismis olabilir. Kendisini elit takimlar istiyor ve biz böyle bir oyuncu kaybetme eşigindeyiz. Gordon kalmali yoksa yerini dolduramayabiliriz.

Ergin ataman geçen yıl 3 kupa birden aldı biri avrupa kupası lig şampiyonluğu ve türkiye kupası. O yüzden okday hocadan kat be kat başarılıdır ben gelirse çok doğru bir seçim olarak görüyorum sadece tek isteğim bjk deki gibi doğru yabancıları seçmesidir maalesef oktay hoca bu konuda 2 yıl bence zayıf kalmıştır 40 yaşındaki haluk bile neden 2 yıl bu kadroda tutuldu onuda anlamış değildim.

1- Tutku,Arroyo,Engin
2- Gordon, Göksenin
3-Shipp, Hawkins,Caner
4-Erceg, İlkan,Cevher
5-Furkan, Dudley,Bonsu

Not: Oyuncu sakatlıkları vs. göz önüne alınarak 2 oyuncu yedek olacak...

BJK'de Kartal dışında tüm oyuncuların sözleşmesi bitti. Ergin Ataman şampiyonluktan sonra NTV Spor'da röportajda demişti

1-Tutku, Arroyo, Engin
2-Gordon, Göksenin, Lakovic
3-Shipp, Hawkins, Caner
4-Kerem Gönlüm, İlkan, Cevher
5-Furkan, Dudley, Bonsu

benim kadrom da bu :)

TJ Ford-Tutku-Engin
Gordon-Engin-Göksenin
Hawkins-Cenk Akyol-Serhat Çetin
Boris Diaw-İlkan Karaman
Haddadi-Semih Erden-Furkan Aldemir

Bence Gönlüm kısa vadede daha yararlı olur ama ben Semih Erdeni tercih ederim.Uzun yıllar faydalabiliriz.Yabancı oyuncular yerine farklı bir sürü alternatif yazılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...