Turkiye ici 5 6 oyuncu transfer ediyor millet? Bunlarin hepsine Buyout odenecek yani hepsinin maliyeti 2ye katlanacak farkindasiniz dimi?
Cevap yazmadan önce araştırmak lazım kulubüne para ödüyorsun futboldaki gibi değil basketboldaki sistem..Ve bu boş mesajı yazmamış oluyorum bilgilendirmişimdir umarımBiraz araştırsan David Hawkins'in ve Carlos Arroyo'nun sözleşmesinin bittiğini görürdün ve bu boş mesajı yazmamış olurdun.
TJ Ford-Tutku-Engin
Gordon-Engin-Göksenin
Hawkins-Cenk Akyol-Serhat Çetin
Boris Diaw-İlkan Karaman
Haddadi-Semih Erden-Furkan Aldemir
Bence Gönlüm kısa vadede daha yararlı olur ama ben Semih Erdeni tercih ederim.Uzun yıllar faydalabiliriz.Yabancı oyuncular yerine farklı bir sürü alternatif yazılabilir.
TJ Ford mu? Basketbolu bıraktı maalesef
1-Tutku, Arroyo, Engin
2-Gordon, Göksenin, Lakovic
3-Shipp, Hawkins, Caner
4-Kerem Gönlüm, İlkan, Cevher
5-Furkan, Dudley, Bonsu
benim kadrom da bu
TJ Ford-Tutku-Engin
Gordon-Engin-Göksenin
Hawkins-Cenk Akyol-Serhat Çetin
Boris Diaw-İlkan Karaman
Haddadi-Semih Erden-Furkan Aldemir
Bence Gönlüm kısa vadede daha yararlı olur ama ben Semih Erdeni tercih ederim.Uzun yıllar faydalabiliriz.Yabancı oyuncular yerine farklı bir sürü alternatif yazılabilir.
Özyer: Galatasaray’ın teklifini düşünüyorum
Yeniden yapılanma sürecine giren Galatasaray Basketbol Şubesi’nde Sportif Direktörlük görevini üstlenmesi beklenen Murat Özyer, Eurosport Türkiye’ye yaptığı açıklamada teklifi doğruladı.
”Birçok haber yazıldı çizildi ama şu an için tek söyleyebileceğim, düşünme aşamasında olduğum. Evet, Galatasaray’dan teklif aldım ancak bir anlaşma söz konusu değil. Zaten şu anda Ankara’dayım, eğer anlaşsaydım İstanbul’da olurdum burada değil.
Galatasaray güzel bir teklif yaptı. Biraz daha zamana ihtiyacım var. İki tarafın da düşünmesi, üzerinde konuşması gereken konular mevcut.”
http://www.basketdergisi.com/ozyer-...asketDergisi+(Türkiye+Basketbol+Haber+Lideri)
Semih Erden gelsin diyen var ya sabir Kaya Peker de gelsin tam olsun onla beraber
Ankara'da kal sakın gelme birde düşünüyorum yalanı yapıyorsun bu iş için kaç kişiyi aradın,zaten ted Sunterle antlaştı zaten sen kime maval anlatıyorsun.