Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TJ Ford-Tutku-Engin
Gordon-Engin-Göksenin
Hawkins-Cenk Akyol-Serhat Çetin
Boris Diaw-İlkan Karaman
Haddadi-Semih Erden-Furkan Aldemir

Bence Gönlüm kısa vadede daha yararlı olur ama ben Semih Erdeni tercih ederim.Uzun yıllar faydalabiliriz.Yabancı oyuncular yerine farklı bir sürü alternatif yazılabilir.

TJ Ford mu?:) Basketbolu bıraktı maalesef :)

Ergin hoca Engin ATSÜR'ü mutlaka isteyecektir. EuroCup oynamamız gelen yabancı kalitesini etkilemez sadece EuroCup oynamayacağız Ligde de hedef şampiyonluk...

BJK'dan en fazla 1 oyuncu belki getirir. Forumda da BJK, batan geminin malları gibi muamele yapılmış evet doğrudur derin bir krizdeler ama o kadroyuda olduğu gibi buraya getirme isteği yanlış kaldıki ellerindeki çoğu yabancıyıda tutamayacaklardır...

Özyer: Galatasaray’ın teklifini düşünüyorum

muratozyerted.jpg

Yeniden yapılanma sürecine giren Galatasaray Basketbol Şubesi’nde Sportif Direktörlük görevini üstlenmesi beklenen Murat Özyer, Eurosport Türkiye’ye yaptığı açıklamada teklifi doğruladı.

”Birçok haber yazıldı çizildi ama şu an için tek söyleyebileceğim, düşünme aşamasında olduğum. Evet, Galatasaray’dan teklif aldım ancak bir anlaşma söz konusu değil. Zaten şu anda Ankara’dayım, eğer anlaşsaydım İstanbul’da olurdum burada değil.

Galatasaray güzel bir teklif yaptı. Biraz daha zamana ihtiyacım var. İki tarafın da düşünmesi, üzerinde konuşması gereken konular mevcut.”

http://www.basketdergisi.com/ozyer-...asketDergisi+(Türkiye+Basketbol+Haber+Lideri)

1-Tutku, Arroyo, Engin
2-Gordon, Göksenin, Lakovic
3-Shipp, Hawkins, Caner
4-Kerem Gönlüm, İlkan, Cevher
5-Furkan, Dudley, Bonsu

benim kadrom da bu :)

TJ Ford-Tutku-Engin
Gordon-Engin-Göksenin
Hawkins-Cenk Akyol-Serhat Çetin
Boris Diaw-İlkan Karaman
Haddadi-Semih Erden-Furkan Aldemir

Bence Gönlüm kısa vadede daha yararlı olur ama ben Semih Erdeni tercih ederim.Uzun yıllar faydalabiliriz.Yabancı oyuncular yerine farklı bir sürü alternatif yazılabilir.

Adam 9 kişiden fazla rotasyonun başarılı olamayacağını düşünüyorum diyor. Bu kadrolar Ataman için çok kalabalık.

Her pozisyona birer yabancı düşünürsek;

1 numarada Tutku serbest kaldığına göre Ender'le devam edilir.
2-3 numara için Göksenin-Caner-Shumpert'tan biri olur, tercihen Göksenin.
4 için İlkan veya Cevher olur.
5 için de Furkan dışında bir alternatif düşünemiyorum.

Dolayısıyla ne kadar gelmelerini istesek de Engin Atsür veya Kerem Gönlüm Ataman'ın istemediği bir kadro genişliği yaratacaktır.

Yabancılar konusunda ne desek boş, hiç tahmin etmediğimiz isimler görebiliriz.

Özyer: Galatasaray’ın teklifini düşünüyorum

muratozyerted.jpg

Yeniden yapılanma sürecine giren Galatasaray Basketbol Şubesi’nde Sportif Direktörlük görevini üstlenmesi beklenen Murat Özyer, Eurosport Türkiye’ye yaptığı açıklamada teklifi doğruladı.

”Birçok haber yazıldı çizildi ama şu an için tek söyleyebileceğim, düşünme aşamasında olduğum. Evet, Galatasaray’dan teklif aldım ancak bir anlaşma söz konusu değil. Zaten şu anda Ankara’dayım, eğer anlaşsaydım İstanbul’da olurdum burada değil.

Galatasaray güzel bir teklif yaptı. Biraz daha zamana ihtiyacım var. İki tarafın da düşünmesi, üzerinde konuşması gereken konular mevcut.”

http://www.basketdergisi.com/ozyer-...asketDergisi+(Türkiye+Basketbol+Haber+Lideri)

Ankara'da kal sakın gelme birde düşünüyorum yalanı yapıyorsun bu iş için kaç kişiyi aradın,zaten ted Sunterle antlaştı zaten sen kime maval anlatıyorsun.

1-Tutku, Engin,Ender
2- Göksenin, Caner
3-Shipp, Hawkins,
4- İlkan, Cevher
5-Furkan, 5 Numara

11 oyuncu artı 2 numaraya gelecek vaat eden bir yabancı ile orta seviye bütçe ile yolumuza devam etmeliyiz , 4 yabancı belirledim.
Gelecek sene için Furkan , Göksenin , İlkan pişmeli ve Engin uyum sağlamalı gelecek sene bizim geçiş sürecimiz olacak Shipp Türk yapılıp Hawkins tutulup bir sonraki sene flaş yabancı transferleri ile final four hedefleyebiliriz

Kerem Gönlüm gelirse pota altı rotasyonun aynı hepsinin aynı tip oyunculardan oluşmasından korkuyorum.Furkan,İlkan,Kerem sırtı dönük oyunu,istikrarlı şutu olmayan sadece atletizmi ile oynayan oyuncular(Kerem şutunu son yıllarda geliştirse de saf bir şutör değil sonuçta). Bu tarz oyuncuda her takıma gerekli ama 3 tane aynı tip oyuncu soru işareti yaratıyor.İlkanı yeniden kiralasak kabul eder mi bilmiyorum.Ama bildiğim sırtı dönük oynayan,orta mesafeden çok yüksek yüzdeyle atan uzuna ihtiyacımız var.Nasıl halledeceğiz bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...