Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin Ataman'ın bir söylemi vardı geçenlerde,
9 kişilik rotasyon + 3 genç diye...
gençlerden ikisi Göksenin ve Sertaç olsa 1 genç daha olur heralde...
9 kişilikte bir rotasyon olur...

Ergin Ataman zaten hiçbir zaman geniş rotasyon kullanan bir koç olmadı...

Ergin Ataman'ın bir söylemi vardı geçenlerde,
9 kişilik rotasyon + 3 genç diye...
gençlerden ikisi Göksenin ve Sertaç olsa 1 genç daha olur heralde...
9 kişilikte bir rotasyon olur...

Ergin Ataman zaten hiçbir zaman geniş rotasyon kullanan bir koç olmadı...

Göksenin eyvallah ama Sertaç için vakit kaybetmeye gerek yok.Kenan olsun o genç

Neler Oluyor

ergin ataman, aslında çok acemi bir koç beşiktaşın bu yıl başarılı olmasının sebebi ataman değil,bir kaç sağlam oyuncu ve tbl de efes,fb ülker,gs gibi takımların başarız olmasından dolayıdır, ataman benim için acemi bir koç yalnız hedefleri çok büyük

kerem gönlüm , bu oyuncuda fundemental yoktur ,bir kaç ribanbd alır biraz savaşır o kadar ,

neler oluyor galatasaraya 3.sınıf oyuncular alınıyor

ergin ataman, aslında çok acemi bir koç beşiktaşın bu yıl başarılı olmasının sebebi ataman değil,bir kaç sağlam oyuncu ve tbl de efes,fb ülker,gs gibi takımların başarız olmasından dolayıdır, ataman benim için acemi bir koç yalnız hedefleri çok büyük

kerem gönlüm , bu oyuncuda fundemental yoktur ,bir kaç ribanbd alır biraz savaşır o kadar ,

fb-efes-gs başarısız oldu diyorsunda o 3 takımı da beşiktaş eledi

Abi saygısıszlık olarak algılamada biz ne zamandır 1.sınıf kategorideyizde Kerem Gönlüm'ü beğenmiyorsun?

Ergin Ataman'ı bende pek sevmem ancak "acemi" koç demek çok gülünç oluyor.Sonuçta bu oyuncuları Ataman kadroya kattı.Kendisi bir sistem oturttu ve şampiyon oldu.Sevmesekte başarılarına saygı duymak zorundayız...

Hawkins transferi önündeki en büyük engel BJK'ye verilecek para... Bu sistemi de eleştirmek istiyorum: Sözleşmesi bitmiş bir yabancı oyuncu, aynı ligden bir takıma gidince neden ayrıldığı takıma para ödeniyor? Ne parası bu?! Esasen o oyuncu ayrıldığı takıma bedavaya gelmiş oluyor ki, bunun mantıklı bir açıklamasını izah edilebilecek olan varsa lütfen buyursun...

Tekrar söylüyorum, transferdeki en büyük isteğim Aleks Maric :)

Erman KUNTER BEŞİKTAŞ İLE ANTLAŞTI SÖZLEŞME İMZALANDI,HAYIRLI OLSUN!!!! Biz hala beliyoruz resmi imzayı bu nedir yahu iş acemilere kaldı.

Shipp sakatlıktan sağlam dönerse zaten 35 dakika oynuyor, 5 dakika da Caner idare eder.. Yani Hawkins için 1,5 m euro falan verilecekse yazık olur..
Tabi Shipp'in nasıl döneceği çok önemli..

Kerem Gönlümü çeşitli sebeplerden dolayı istemeyebilirsiniz.Yaşı olabilir,Furkan ve İlkanın süresi olabilir vs. Ama kötü oyuncu,fundemanteli yok demek yürek ister.Yapmayın etmeyin

Hawkins'i hülle ile alamaz mıyız beyler? Mesela bir tane Azeri takımıyla falan anlaşsak. Hawkins'i transfer etse. Sonra 1 hafta sonra bize bedelsiz yollasa falan.

Hawkins'i hülle ile alamaz mıyız beyler? Mesela bir tane Azeri takımıyla falan anlaşsak. Hawkins'i transfer etse. Sonra 1 hafta sonra bize bedelsiz yollasa falan.

Ne gereği var, niye girelim böyle ters işlere, bize yakışır mı? Alacaksan direk parasını ver, al. Pazarlık yap, yine mi olmadı, başka oyuncu al.

Değil Hawkins, LeBron olsa böyle katakulli işlere girmemek lazım.

Yönetime yakın kişiler varsa lütfen okusun bu isteği. Bir taraftarın en büyük hayalidir bu. Lütfen Mirsad Türkcan ve Kaya Peker de alınsın şanlı Galatasaray'ımıza. Lütfen beyler!!!

İşe yaramaz Hosley'i aldığımız sezon malum KSK'den Real Madrid'e gidip ertesi sezon ortasında bize gelmişti ama biz yine KSK'ye bir miktar ödeme yaptık.Bir tam sezon geçmeli yani yalnız oyuncu BJK'de kalmayacağı restini net olarak çekerse BJK yönetimi de mantıksız bir inat yapmazsa bir önceki sezon aldığının çok daha altına anlaşılır sanırım neticede Avrupaya başka bir takıma gittiğinde beş kuruş alamazlar oyuncularserbest oyuncu aslında

erman kunter kendisini ispat etmeye çalışacak
bence bjk dan adam alamayız
kerem gönlüm ve engin i mutlaka kadromuza katmamız gerek
yabancı konusunda ergin atamana güveniyorum
her zaman iyi yabancı almıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...