Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hawkins geçen sene 825bin € alıyordu.Onu bjkye ödeyeceğiz ilk sonra ona da o civarda para vermek falan derken 1.5milyon€dan fazla para yapar.

Bence değer. Gordon'u ve shipp'i takımda tutup 4*5 numaraya birer oyuncu alınarak transfer bitirilebilir. Madem hedefi şampiyonluk olarak koyuyoruz. Bu sene paraya ıyma zamanı önünde yaralı Euroleague takımları var. Lige asılacaklardır. Milangaz'ın ne yapacağı da belli değil. Sponsor desteğiyle iyi bir takım kurabilirler. Bence 3, 4, ve 5 numaraya transfer şart. Tutkunun gitmesi durumuna göre bir de oyun kurucu alınmalı. Ancak 3 ve 5 numaralar an için çok elzem.

GS Erman hoca veya Ergin hoca ile konuştuğu gibi Erman hoca da GS ve BJK ile görüşebilir bu normal. Ama bu olaydan sonra GS'a laf atmaya hakkı yok. Almak isteyen 6 saatte alıyorsa gelmek isteyen de 3 saatte geliyor gördük bunu.

Ergin ATAMAN olduğu yere gelmiycek, getirilemiycek oyuncu olduğunu sanmıyorum, çok üst düzey isimleri kadroya ilave edecektir...

Roy Hibbert'in sözleşmesi bitiyor galiba, getiremeyiz değil mi :)

bayağı bir hayalcilik ürünü olur allstar pivot getirmek...yakında dwight howardın da kontratı bitiyor alalım deriz.... indiana kendisine yeni kontrat sunacak...ayrıca dallas da iyi bir kontrat sunacakmış...5 yıllık uzun vadeli bir kontrat istiyormuş ve en çok parayı verene giderim tarzı bişeyler söylemiş sanırım....

Su yabancilara bonservis odemesi olayindan dolayi besiktastan oyuncu almak aptalca olur. yaklasik 2 milyon.dolar olur bir oyunci.maliyeti o parayla en ust duzey oyuncular getirilir

Yönetime yakın kişiler varsa lütfen okusun bu isteği. Bir taraftarın en büyük hayalidir bu. Lütfen Mirsad Türkcan ve Kaya Peker de alınsın şanlı Galatasaray'ımıza. Lütfen beyler!!!

ikisinin de bu küpte yeri yok bizle ilgili yaptıkları ve soylediği onca seyden hele ki kaya pekerin gecen sene final serisininde bizi asagılaması sonrası ona gerekli cevapları verdikten sonra hic geregi yok

Ergin Ataman ; acemi
Kerem Gönlüm ; 3.sınıf oyuncu

Çaliıştığı maaşını aldığı şampiyon yaptığı takımın yöneticilerinin olduğu masada hesabı gs bonus card ile ödeyecek kadar Galatasaraylı bir adam Kaya ve Mirsad türkcan ile aynı kefede

Oktay Mahmuti ; zümrüt-ü anka

PG:Leandro Barbosa,Mike Bibby,Jannero Pargo,John Lucas,Delonte West,Nate Robinson,Gilbert Arenas
SG:Eddie House,Roger Mason,Larry Hughes,Von Wafer,Kelenna Azubuike,Marco Belinelli,Michael Redd
SF:Vladimir Radmanovic,Carlos Delfino,Vince Carter,Rudy Fernandez,Anthony Randolph
PF:Boris Diaw,Yi Jianlian,Kenyon Martin,Marreese Speights,Derrick Caracter
C:Jerome Jordan,Fesenko,Haddadi,Mehmet Okur,Hasheem Theabeet,Greg Oden

Nba free agent oyuncularından liste yaptım. Bazılarını almak çok zor ama yinede yazdım en ufak bir ihtimal olabileceğini düşündüğüm kişileri.
Vince Carter ve Gilbert Arenas isim olarak sansasyon yaratabilecek isimler.Ergin hoca sever böyle işleri

Ergin Ataman ; acemi
Kerem Gönlüm ; 3.sınıf oyuncu

Çaliıştığı maaşını aldığı şampiyon yaptığı takımın yöneticilerinin olduğu masada hesabı gs bonus card ile ödeyecek kadar Galatasaraylı bir adam Kaya ve Mirsad türkcan ile aynı kefede

Oktay Mahmuti ; zümrüt-ü anka

Abi o arkadaşın yazdığına herkes yorum yapmış. Bence orada ağır bir ironi var. Kusura bakmayın ama boşa yazıyorsunuz:)

He ola ki ironi yoksa sarhoşken yazmış olamalı arkadaş :)

Sizin de Oktay Mahmuti'ye laf çakma girişiminiz hoo değil.

:))) Ciddiye alan arkadaşlar olmuş sanırım :)) Gerçi alınmayacak gibi değil ya neyse... Nevriye Yılmaz'ın bayan baskete transfer edildiği, Murat Özyer'in üst düzey bir göreve getirileceği, Bahri Havadır'ın GS Tv'nin başına getirildiği, Gordon'un elde tutulamayabileceği, takımın en iyi yerlilerinden olan Tutku'ya sözleşme verilmediği bir ortamda neden olmasın Mirsad ve Kaya? İsteklerimi arttırıyorum. Sıradaki hamle Oğuz Savaş olsun. Lütfen ;) Bu arada Oktay Mahmuti'ye zumrüt-ü Anka benzetmesi yapan arkadaşlar var. Yok öyle birşey. Daha öncede söylemiştim : Oktay Mahmuti vatan hainliğine devam ediyor hala...

Bu arada GS Bonus card olayı çok konuşuluyor. Tek bir ricam var. Bu Gs Bonus card olayı ne zaman basına düştü? O sıralarda Oktay hoca ile durum ne aşamadaydı? Bu Gs Bonus haberini ilk hangi gazeteci yaptı? Sizce bunun amacı ne? Gibi konuları lütfen kendinizce bir iç çözümleme yapmayı denerseniz mutlu olurum. Çünkü Ünal Aysal ve bazı yönetici arkadaşları gerçekten çok zeki/kurnaz. Sadece kişisel bir düşünce benim için : Mola alsana mola alsana Ünal AYsal mola alsana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...