Savovic'in de yollanacağını düşünüyorum. Dedovic kiralıktı Shipp sonrası olduğu için belki beklentileri karşılayamadı ama kalabilir aslında. Tutku'nun da gönderileceğini düşünüyorum nedense. Haluk bıraktı zaten. Evren'i saymıyorum zaten. Sertaç'tan da pek bir beklentim yok. Shumpertlada sözleşme yenilenmez büyük ihtimal. Bu yaz baya hareketli geçecek gibi. Umarım ciddi bir bütçe ile F4 kovalıcak takım kurulur. Çünkü Türkiye Ligi çok mühim değil Mayıs ayına kadar. İç saha avantajı o kadarda mühim değil. Şu play off sisteminde hep bir adaletsizlik olduğunu düşünüyorum. Keşke 2 maçıda alan 1-0 önde başlasada 4 yapan kazansa serileri. Kupa'da bir haftalık süreçte zaten. Lig ve kupayı aradan çıkarınca geriye sadece EL kalıyor. Değişen EL sistemiyle bi ton maç olacak Avrupa'da. Katılırsak Top 16 falan banko zaten. İş ondan sonrası. O yüzden EL'de F4 potansiyeli olan bir kadro kurmak lazım. EL'de buraları göremeyecek bir takım sezon içinde beni pek heyecanlandıramayacak çünkü iş çok sonraları başlıyor.
Her neyse;
Gordon-Göksenin-X1-Ender
Lakovic-X
1-2 değişebiliyor oyunumuza göre. X1'e Barış-Engin 2lisinden birini bekliyoruz heralde. Ender'in dengesizliği yok bu adamlarda. Keşke Ender gitsede Turku kalsa. Bütçe yüksekse Lakodanda vazgeçilebilir gibi duruyor.
Shipp-X2-Caner Shipp'in nasıl döneceğini bilmiyoruz ama vazgeçme ihtimali diye birşeyde söz konusu değildir heralde Biri alınacak gibi buraya. Çatır çatır şut sokacak bir adam gelir umarım.
4 numaraya zaten banko bir adam lazım en kalitelilerinden. Aslında adam bol ama iş yok. İlkan nasıl katkı verecek bakalım.
X3-İlkan-Cevher-Kerem Gönlüm İstersek KG olur artık heralde.
5- Kalıplı sırtı dönük oyun oynayan bir adam hep lazımdı ama bir türlü olmadı bizde. Andric gönderildiğine göre buraya yabancı alınacaktır diye tahmin ediyorum. 2 yabancı pivot biraz lüks olurdu sanki. Bazen çıldırtsada Andric'e çok üzüldüm. Bakalım kim gelecek. Keşke Zaza gelse. Zaza ihtimali olsa Andric kalır mıydı çeşitlilik açısından onu da bilmiyorum ama.
Birde ne olursa olsun winner tabir edilen bir oyuncu lazım
)
Biz buraya yazıyoruz teknik heyette uğraşıyordur ama Üstünberk sonrası bir başıboşluk var gibi şubede. Önce EL bileti sonra kadro. Umarım eksiksiz bir kadro kurarız ve Mayıs geldiğinde sakatlıksız oluruz da herhangi bir sürprize imkan vermeyiz.
Hayalimde şuna benzer bir kadro var bu olmalı demiyorum şöyle bir kadromuz olsa diyorum;
Tutku-Barış(Engin)-Göksenin
Gordon-Spanoulis
Shipp-Jaycee Carroll-Caner
İlkan-Kerem-Freeland-Cevher
Zaza-Furkan
tarzı bir kadro