internette 5 numarada furkan ve sertaç'ın kullanılacagı yazıyor...umarım gerçekleri yansıtmıyordur....
Internet'te atış serbest hocam, isteyen istediğini söylüyor
internette 5 numarada furkan ve sertaç'ın kullanılacagı yazıyor...umarım gerçekleri yansıtmıyordur....
Arkadaşlar, Ben Andric'in gönderilmesinden dolayı sistem değişikliği olacağını pek sanmıyorum. Mahmuti hızlı ve ikili oyunları iyi oynayan bir 5 numara, orta mesafe ve 3lükleri güçlü bir 4 numara ile oynamayı seviyor.bu sene kadromuzda olan 4 numaralardan Shumpert ilerleyen yaşı ve düşük formu , Songaila savunma(ma)sı , Savovic dış şut tehditinin yetersiz olması ve Cevher ise istikrar sağlayamaması nedeni ile verimli olamadılar. Kritik maçların tümü ve özellikle playoffta 4 numaradan çok az katkı alabildik. Seneye 4 numarada elimizde İlkan ve Cevher olacak.
Andric 2.10 m boyunda ayakları hızlı, 4,5 numara olarak tabir edilen pivot-Power forvet arası bir oyuncu. Biz oyun stilimiz dolayısıyla bu sene Furkan ve Sertaç (sezon başı Zaza) ile beraber 5 numarada kullandık. İkili Oyunlarda çok üst düzey bir hücum silahı iken orta mesafe şutlarda ve arkası dönük oyunda vasat bir uzun. Savunması ise EL seviyesinde çok etkin olmasa da zaaf olarak da görünmedi. Yaz başından beri Kerem Gönlüm ismi sürekli bizimle geçiyor biliyorsunuz. Bence Oktay hoca Andric yerine Kerem Gönlüm'ü düşünüyor. Kerem ormalde bir 4 numara ancak 2,08 boyu, Hızlı ayakları ve fundamentali ile Andric'in bu seneki rolünü oynayabileceğini düşünüyorum. Üstelik Savunmada da Andric'ten daha iyi olacaktır. Zouros'ta bu sezon zaman zaman Kerem'i 5 numarada denedi. Handikapı ilerleyen yaşı ve ağır bir sakatlık geçirmiş olması ama ben sakatlık sonrası oyununu oldukça beğeniyorum.
Geriye şutu güçlü dominant bir 4 numara bulmak kalıyor ki orada paraya kıymak gerekecek. Nebilim Smodis'in genç versiyonu gibi birini bulabilirlerse (Belki amerikalı)şukela olur. Mevcut şartlarda şartlara uyabilecek önerdiğim 3 isim var:
David Andersen
Andrey Vorontsevitch
Antonis Fotsis
Barış Ermiş ya da Engin Atsür gelecek gibi gözüküyor sizce hangisini almalıyız??
eurocup takımı kuracaksak chris lofton düşünülemezmi çok iyi bir skorer şu an rusyada sanırım fenere 47 sayı atmıştı mersindeyken ligi tanıyor faydalı olabilir....