Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutku ile de yolların ayrılacağı söyleniyor. Acaba Engin ile mi anlaşıldı. Şu anda FBÜ de bir boşluk var Engin'de Galatasaray'da olan sinerjiyi görmüştür. FBÜ de hep stres yaşayacağına bize gelebilir.
Ben Ender'in takımda tutulmasından yana değilim. Engin alınsın, Ender takımdan gönderilsin.
Gordon ve Shipp artık bizim takımın omurgası gibi duruyor onlar zaten uzun süre kalacaklar bu belli.
Lakoviç ise kesin gönderilmeli. Hep takımda çok hızlı potaya giden akıllı şutu olan bir guard görmek istiyorum. ( Geçen yılki JJ nin biraz daha iyisi )

hızlı şutu olan bir guard - Engin Atsür
Gordon - Shipp
yabancı 3 numara -Caner
Kerem Gönlüm - İlkan
Ribauntçu-blokçu yabancı 5 numara - Furkan

Bu kadroda 5 yabancı oldu yalnız şu an Shumpert'in durumu çok kritik Shumpert bir sezon daha takımda tutulmamalı. Artık büyük hedeflerimiz var. Ya Shipp'i ne yapıp edip vatandaşlığa geçireceğiz. Ya da Türkiye liginde bulunan bir devşirmeyi transfer edeceğiz. Son olarak bunlar da olmazsa bize uyan birisini bulup devşirmeliyiz.
Şampiyonluk için + 1 yabancıya yani iyi bir devşirmeye ihtiyacımız var.

Ender'in sozlesmesinin devam ettigi, Tutku'nun bosa ciktigi dusunulurse, Engin Tutku'nun yerine geliyor sanirim.
Ender gidecekse guzel, Tutku gidecekse kotu hamle olur Engin.

Performans acısından bakarsak kişisel görüşüm Tutku nun Engin gelse bile mutlaka takımda tutulması taraftarıyım
Ayrıca eğer eurolige katılma şansımız ortadan kalkarsa Tutku - Engin ikilisi guard posizyonu için yabancı guarda gerek kalmadan sezon boyunca takımın yükünü kaldırabilirmi arkadaşalar sizce ?

Herkesin dilinde Engin Atsür var ama bir duyum mu geldi acaba? Ben de isterim şahsen.

Bir de hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama Kerem Tunceri bizden ayrılırken "basketbolu bırakacağım yer Galatasaray olacak" demişti. Dönüş vakti geldi artık. :) Güzel olurdu bence.

Andric'in gideceğini düşünmüyordum. 5 numara transferimizin kim olacağını bekleyeceğiz artık.

4 numara için Velickovic ismi geçiyordu ama o dedikodular kesildi daha sonra. Shumpert ve Savovic'le yollar ayrılabilir. Shumpert çok düştü maalesef. İlkan-Cevher ve -mesela- Velickovic yeni 4 numara rotasyonumuz olabilir.

Lakovic'in akıbetini merak ediyorum. Gayretine saygı duyuyorum, seviyorum da ayrıca ama bazı maçlarda hayal kırıklığıydı. Bakalım takımda kalacak mı? Ender ve Tutku'dan biri de -yapılacak transfere göre- takımdan ayrılabilir. Ama Ender beklentilerin çok altında kaldı, o kesin. (Beklentiye girmeli miydik, o da ayrı bir tartışma konusu)

Göksenin-Caner-Shipp-Gordon-Cevher-Furkan takımda kalacak isimler olacaktır. Transferleri ve Euroleague maceramızın devam edip etmeyeceğini merakla bekliyorum.

Ender bu sene yokları oynadı hani bu görüntüyü tersine çevirebilecek ışığıda hiç yakmadı sezon boyu.

Bunun haricinde Tutku beklenmedik hastalığından çok etkilendiki sezonun final bölümünde hiç performans koyamadı ortaya ancak buna rağmen Tutku Enderden 2 gömlek daha üstün oyuncudur her zaman. erek oyun zekası gerek pas dağıtımı gerekse taraftarla olan bütünleşmesi anlamında Tutku düşünülmeden bu takımda tutulmalıdır.

Engin gelecekse buyursun gelsin başımın üstünde yeri var ki karakter olarak fb'ye zerre yakışmayan orada harcanan bir adamdı , severim kendisini.

ender ile geçen sene iki senelik anlaşma yapılmıştı
eğer engin hamlesi doğru ise tutku ile yollar ayrılacak demektir
barış ermiş inde banvitden ayrılacağı söylentisi var
bence fener barışı kaçırmaz
çünkü çok alternatifde yok
tutku da bizden ayrılırsa efes yada telekoma döner diye düşünüyorum
andric in de gitmesiyle tutkunun ayrılacağına da inancım arttı.
ama geçen seneki enderin yerine tutkuyu bin kere tercih ederim
oda ayrı bir konu
çünkü beni geçen sene en büyük hayal kırıklığına uğratan isim ender oldu
efesdeki performansını bile arattı resmen...
büyük olasılıkla shumper de gidici
shipp i türk yaparsak gordon dışındaki bütün yabancılar değişecek demekki
artık bu sene iyi atlet ve skorer bir dört numara
dominant blok ve ribantcu bir uzun
ve şutör bir guard almamız gerek
inşallah oktay hoca bu sene yabancı seçimlerinde bizi hayal kırıklığına uğratmaz

Ender bu sene hayal kırıklığı idi. Shipp Türk statüsüne geçemiyor. Ya Shumpertla devam edilecek yada ligde oynayan iyi bir devşirme bulunacak.

Nando De Colo'yu çok istemiştik, Alabilirmiyiz ?

Eyüp abinin Twitter'da yazdıklarına göre Barış Ermiş için Fenerbahçe Ülker ile yarışıyormuşuz.Ayrıca Fenerbahçe Ülker, Engin'le olan sözleşmesini uzatalabilirmiş.

Engin ile çok haber çıktı . Enderin bizden ayrılarak onun gelmesi taraftarıyım . Bide De Colo demiştik oraya o da hiç fena olmaz . 4 e de Velickovic gelebilirse gelir ama bizde göstereceği performans ne olur merak ediyorum . Shipp'in sakatlıktan nasıl döneceği ise merak konusu . Fazla ekleme çıkarmada iyi olmaz

Luksa Andric'in serbest kalışını menajerlik şirketi BEO Basket'te doğruladı.

Partizan'ın final-four oynamasında en büyük paylardan birine sahip olan, bana göre şu an potansiyel olarak Avrupa'nın en dominant 1-2 oyuncusu arasındaki gerçek pivot Aleks Maric'i Galatasaray formasıyla görmek isterim. PANA'da iki senedir fazla süre alamıyor, Galatasaray onun için harika bir basketbol ortamı olabilir.

[video=youtube_share;mPh0mTUFuVg]http://youtu.be/mPh0mTUFuVg[/video]

Şu an kulislerde ciddi şekilde basketbol şubemizin başı boşluğu konuşuluyor ve görünenlerde bunu doğruluyor. Andric kendi hataları yüzünden kaybetti. Play Off'a girerken kötü olan performansını yukarı çekemedi. Şu an için gönderilmesini doğru bulmuyorum. Bir an önce basketbol yöneticilerimizden açıklama bekliyorum gidişat iyi değil. Yol yakınken yapılan hatalardan, ihmallerden dönelim bakın gidişat iyi gözükmüyor.

Eğer barış ermiş haberleri de doğruysa
tutku ile yollar ayrılacak
barış yada engin yerine alınacak
yerli kadromunuzda değil ama
yabancılarımızda ciddi değişiklikler olacağı aşikar

Benim kısa vadede olmazsa olmaz dediğim tek transfer Kerem Gönlüm mutlaka almalıyız .Bence kendisi Luksa nın türk ve daha iyi ribauntcu versiyonu hem de yerli özellikle kendisi hem 4 numara hemde 5 numara oynuyabiliyor.Dedovic ,Savovic,Luksa,Lakovic gider gibi geliyor yerine çok iyi 4 yabancı almalıyız.4 numara için Velickovic isme konusuldu olabilir inşallah da olur.5 numaraya tahmini sırtı dönük bir oyuncu alacağız.bir arkadaşın dediği gibi Aleks Marić olabilir gibi geliyor.3 numarada Shipp zaten kesin kalıyor onun yanına yerli bir 3 numara düşünebiliriz.(Sinan Güler ,Birkan Batuk ,Cenk Akyol vb ) ve son olarak kesinlikle 1 ve 2 numara oynuyabilecek topu eline verebileceğimiz bir oyuncu benim işteğim Langford tam bize göre adam bence çok iş yapar.

Tutku Kenan Ender
Langford Gordon Göksenin
Shipp yerli 3 numara
İlkan Velickovic Kerem G
Furkan Aleks Marić

Böyle bir kadro bu seneki kadronun 2 gömlek üstüdür bence ...

Sanırım Boris Savoviç ve Nihad Djedovic'te takımdan ayrılmışlar.

Yani ne kadar istemesemde Türk Telekom ile birleşilicek gibi geliyor bana, hayırlısı olur inşallah. Shumpert ile de sözleşme yenilenmeyecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...