Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem şube uyuyor hem Engin-Barış ikilisiyle ilgileniliyor.İkisinden biri yanlış.Şayet çoğu konuda uyuyan şube transfer konusunda uyumuyorsa bu hepsinden yanlış.

Bu nedir ya anlasılan subede canaydın donemine donuldu yıllar sonra bu taraftar takımıyla gurur duyup destegini esirgemeden takıma veriyordu simdi oktay hoca muallakta takımdan bihaberiz subeyi yonetenler uyuyator her tarafta futbol takımına yapılacak takviyeler konusuluyor ama bir seyi unutuyorlar galatasaray bir futbol takımı degildir, GALATASARAY BİR SPOR TAKIMIDIR ve kimseinin bu taraftarı hayal kırıklıgına ugratmaya hakkı yok

Can Isbakan ‏@canisbakan
Galatasaray'daki belirsizlik nedeniyle Jamon Gordon da ayrılıyor, Rusya'dan bir takımla anlaşmak üzere..

Böyle bir twet attı eğer gerçekse yazıklar olsun bu yönetime

Jamon'un 2 yıllıktı sözleşmesi ama eğer ki o da ayrılırsa tepkimiz büyük olur yönetime,şu takıma bunu yapmaya hakkınız yok

kafayı yiyeceğim 2 yıllık çaba boşa gidip illa küme düşme hattı mı istiyorlar..Sponsor var,taraftar bu sene maçlara ilgi gösterdi,kombine satılıyor ama bizim başkan tatilde şubeyle ilgilenen kimse yok oh ne güzel futbolda başarı gelene kadarmı herşey yada bir bjk elenmesi tüm sistemi çökertiyorsa yazıklar olsun.daha ağır konuşacağım ama forumdan atılmaya gerek yok sadece diyebileceklerim ğer bu takım hoca dağılırsa cemakdağın emeğine,mahmudinin emeğine,oyuncuların emeğine ve yüreklerine terbiyesizliğin alası yapılmış olur.Bu da istifayı gerektirecek kadar büyük terbiyesizliktir

Gerçekten bravo 2 yıldır şu verilen emeklere yazık değil mi?Andric'in gidişi de teknik ekibin tercihi değilmiş,Jamon gitmek üzere deniyor.Biz bu takımı el birliğiyle nerelerden nerelere getirdik,ama yöneticiler keyif çatıyor hiç kimsenin umrunda değil.Yönetim şunu unutmasın bu takımın yeri bizde çok ayrıdır eğer ki bir problem olursa kimseyi affetmem ben şahsen.Sadece futbolla bitmiyor iş,yeni yönetim amatör şubelerle ilgilenecek dedik ama basiretsiz çıktılar doğruya doğru

Her sene çıtayı yükseltmemiz gerekirken bu durgunluk neyin nesi anlamış degilim.Biz euroleague beklerken elimizdeki bir kaç kaliteli oyuncuyu da kacırırsak cok yazık olur.Yönetim tatilinden dönse de şu konulara el atsa keşke..

Gerçekten bravo 2 yıldır şu verilen emeklere yazık değil mi?Andric'in gidişi de teknik ekibin tercihi değilmiş,Jamon gitmek üzere deniyor.Biz bu takımı el birliğiyle nerelerden nerelere getirdik,ama yöneticiler keyif çatıyor hiç kimsenin umrunda değil.Yönetim şunu unutmasın bu takımın yeri bizde çok ayrıdır eğer ki bir problem olursa kimseyi affetmem ben şahsen.Sadece futbolla bitmiyor iş,yeni yönetim amatör şubelerle ilgilenecek dedik ama basiretsiz çıktılar doğruya doğru

Luksa'nın gidişi gerçekten teknik ekibin tercihi değilmiydi ? Eğer öyleyse yazıklar olsun.

Bu takım zaten oturmuş bir takım, 2 yılın oluşumu.. Önemli birkaç mevkiye iyi transferler yapılırsa zaten taraftarın da desteği ile guzel başarılar gelir.

Gordon gidecek arkadşlar yerini doldurmak için önce bütün konsantrasyonu transfere vermek lazım yani sitede 2+2 imzlandı diyip sonra ufak pürüzler var demeyle olmuyor bu işler . Neyse Nihad Dedovic Barcelonayla olan sözleşmesini feshetmiş burdan bilginize :)

arkadaşlar twitter da eyüp yıldızın yazdığına göre
boşuna bir kaç gündür yaygara koparılmış
basketbolda lütfi arıboğan dönemi başlıyor
geniş yetkilerle sorumlu olacak anlaşılan hakan üstünberk in yerini alacak
oktay hoca pazartesi yada salı sözleşme imzalayacak
bütçemiz geçen seneden fazla
trasfer çalışmaları ve Euroleague içi girişimler yoğunlaşacak
Bu arada gordon konusunda klübün bir suçu yok
barca istiyormuş
eğer gordon da gitmek isterse ki
sözleşmesi gereği bonservisini verip alacaklar

arkadaşlar twitter da eyüp yıldızın yazdığına göre
boşuna bir kaç gündür yaygara koparılmış
basketbolda lütfi arıboğan dönemi başlıyor
geniş yetkilerle sorumlu olacak anlaşılan hakan üstünberk in yerini alacak
oktay hoca pazartesi yada salı sözleşme imzalayacak
bütçemiz geçen seneden fazla
trasfer çalışmaları ve Euroleague içi girişimler yoğunlaşacak
Bu arada gordon konusunda klübün bir suçu yok
barca istiyormuş
eğer gordon da gitmek isterse ki
sözleşmesi gereği bonservisini verip alacaklar

Bu iyi olur işte umarım umarım . Şöyle bir şey düşünüyorum 2 sene de tüm emeklerimiz boşa gitmesin .

Nihad Dedovic hedeflerimizin oyuncusu değil kendisi ile devame deceğimizi düşünmüyorum. dış atışı yok savunması iyi değil hücumda ise yetersiz. Gordon-Shipp kalsın takımı bunların üzerine kuralım.

Her kafadan farklı bir ses yükseliyor. Resmi site denilen bir şey var, yönetim bunun farkında mı? Günlerdir dedikodularla çalkalanıyoruz, bilgi vermek çok mu zor. Demek ki "ateş olan" yerden duman çıkıyor.

Basiretsiz yönetimler bizim kaderimiz olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...