Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Songaila'nin illa gitmesine gerek yok,Dasic hem uc hem dort numaraya ilac olabilir,cok begeniyorum kendisini.

Songaila'nin illa gitmesine gerek yok,Dasic hem uc hem dort numaraya ilac olabilir,cok begeniyorum kendisini.

Bence maalesef her türlü gitmesi gerekiyor.O performansın altında kendisinin olduğu kadar takımında imzası var,ona göre pozisyon hazırlanmadı hiç ama bunları tartışmak önemsiz artık,olmuyor yani.Dasic keşke alınabilse ve bir tane de sağlam 5 numara.

Dasic,piyangodan çıktı.Kaçırmamak lazım.Yönetimle ilişkisi iyi olan üyeler bir el atsın olaya.Emir hoca sorularımızı yanıtlıyor orda da belirtmek lazım.Efes'te düşünebilir kaptırırsak çok yazık olur.

Sasha Pavlovic: Boston kontratini uzatmadi bildigim kadariyla, nba'den herhangi takimdan teklif yok.
Umarim bosta kalir ve Avrupa yollarina duser.
Bizim takima sahsen cuk diye oturur. Ustunde fazla durmaya gerek yok.

Krylo Fesenko: Keza Fesenko'da bosta.
Utah kontratini uzatmadi bildgim kadariyla ve ilgilene takim yok gibi duruyor.
Avrupa sartlari icin harika bir uzun.

http://www.youtube.com/watch?v=b9D2PQdRPiw

Ozellikle 0.34 de Nene ile sirti donuk mucadelesini izleyen, Nenne'den siyrilisi ve basketi. Hani bu mucadeleyi Nene ile yapabiliyorsa Avrupa'da zorlanabilecegi bir uzun goremiyorum. Zaza'dan sonra kalin uzun acigini Fesenko ile kapatabiliriz.

1.14 Semih Erden'in uzerinden birakiyor.

Ribaund aliyor, ribaund kovliyor, blok tehditi var, pick & roll oynayabiliyor, perdelemeleri yapiyor, orta mesafe sutu var.

1986 dogumlu, 2.13 boyunda.

Al Thornton; Bosta olan diger oyuncu. Hic izlemeyenler icin, stili eski Efes'li Lawrence Roberts'a benziyor.
Savasan bir oyuncu. Basketbol zekasi gayet iyi.

Iceri drive edip bitirmesini seven, ribaund alabilen, atletik ozellikleri olan bir oyuncu. Eger talipler cikmaz ise, yahut Warriors kontratini uzatmaz ise dusunulebilir. Ben begendigim oyuncularindan birisi kendileri. Bu arada Zaza'nin uzerinden yaptigi bir smac var akillara zarar. O maci canli izleyenlerdenim. Zaza'ya saygimdan buraya koymuyorum. Isteyen bakabilir.

Hani daha cok oyuncu var bize faydali olabilecek, simdilik 3 tane onderdim, lig basladigi vakit hersey netlesir.

Belki bir hamle yapabiliriz.

ha fesenko ha sertaç benim için ikisi de aynı.Ancak pavloviç i beğenirim, cavs'te playoff larda çok yararlı oynamıştı şimdi nasıldır bilmiyorum ama

pavlovic ilginç bir tercih olur ama 3 numarada shipp ile rotasyona girebilir hatta shumpi 4 oynayabiliyorsa pavlovic 4 kısalı sistemde haydi haydi 4 oynayabilir avrupada...keza kendisi 2.01 ve shumpiye göre daha kalın...

Pavlovic Celtics ile devam karari almis. Arkadas suraya nezaman oyuncu onersem 1 gun icinde elden kaciyor. Terrico White yazdim, Hornets'in Nba oncesi hazirlik donemi maclari icin cagrildi. Pavlovic'i yazdim, Celtics ile anlasti. Diger bosta olan oyunculari yazmiyorum:D

Andrés Nocioni, Sixers tarafından serbest bırakılacak %90
1 yıllık olsa bize çok faydası olur aslında...
maliyeti çok bilmiyorum tabi...

Andrés Nocioni, Sixers tarafından serbest bırakılacak %90
1 yıllık olsa bize çok faydası olur aslında...
maliyeti çok bilmiyorum tabi...

Umut, Nocioni'nin uzun forvet oynaması ile Shumpert'ı uzun forvet oynaması arasında hiçbir fark yok.Bize daha sağlam duracak ve skorer bir uzun forvet lazım.Pattrick Patterson olabilir eğer Houston Rockets'dan kesilirse.Ya da Milwakue'den kesilirse Jon Brockman olabilir...

motiejunas ın sözleşmesi bolognada galiba söz hakkı onlarda yani prokomda değil pek sanmıyorum gelebileceğini al thornton ada nbaden alıcı muhakkak çıkacaktır dasic i alabilsek keşke

pota altına sert, ribaund yapma yeteneği olan bir uzun,3 numaraya da kaliteli bir şutör alınmadığı takdirde ne ligde ne de el de çok büyük şeyler beklememek gerekir.

neredeyse sezon bitecek millet hala oyuncu önerisinde bulunuyor,maaşallah ne kadar çok uzman var piyasada:)

Oktay hocanın ve yönetiminde başka işi yok sizin yazdığınız oyuncuları alacaklar:) boşuna bir ton isim karalanıyor buraya,Gordon-Songaila-Andriç-Shipp-Shumpert heP sizin tavsiyelerinizle alındı ya,devam edin öneride bulunmaya:)

Bir arkadaş Shipp'in önümüzdeki yıl Türk statüsüne geçirilmek istendiğini yazmış. Umarım doğrudur. Daha genç bir oyuncu 25 yaşında. İki devşirme kullanamayacağımız için Shumpert'i gönderip bu hakkımızı Shipp ile kullanmamız daha doğru olur. Zira Shumpert 33 yaşında ve artık ayakları yavaşlamaya başladı. Onu en fazla 2 yıl daha oynatabiliriz. Ama Shipp uzun yıllar bize hizmet edebilir. 7-8 yıllık bir program-plan yapmış bir kulüp olduğumuz için bu hamle bize yakışır.

Konuyla alakasız ama sayfanın yukarısındaki vidyolar çok rahatsız edici. Ben siteye girdiğim zaman 5-6 tane tab açıyorum ve vidyoları kapatacağım diye uğraşıyorum bir de.

deon thompson union'un kadro yetersizliginden dolayi on planda su an.. farzedin olin edirne butun oyunculari kaybetmis durumda en iyi ismi mustafa abi olsun.. giderde bandirma kirmiziya 27 sayi atarsa mustafa abi sasirmam..cunku takimin o an en iyisi..oysa mustafa abiyi bugun bizim takima koysan 5 sayiyi kac macta gecer? Deon Thompson'da mesela sezon basinda neredeydi..Union'da siradan oyuncu gibiydi.

Deon Thompson'ı canlı izledik bügun açıkcası atletik yetenekleri var fandimentılıda iyi yardım gelen tarafa pasları çıkarması falan olimpia pivotuna 10 sayıyı falan Thompson attırdı desek yanlış olmaz ben hayran kaldım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...