Sasha Pavlovic: Boston kontratini uzatmadi bildigim kadariyla, nba'den herhangi takimdan teklif yok.
Umarim bosta kalir ve Avrupa yollarina duser.
Bizim takima sahsen cuk diye oturur. Ustunde fazla durmaya gerek yok.
Krylo Fesenko: Keza Fesenko'da bosta.
Utah kontratini uzatmadi bildgim kadariyla ve ilgilene takim yok gibi duruyor.
Avrupa sartlari icin harika bir uzun.
http://www.youtube.com/watch?v=b9D2PQdRPiw
Ozellikle 0.34 de Nene ile sirti donuk mucadelesini izleyen, Nenne'den siyrilisi ve basketi. Hani bu mucadeleyi Nene ile yapabiliyorsa Avrupa'da zorlanabilecegi bir uzun goremiyorum. Zaza'dan sonra kalin uzun acigini Fesenko ile kapatabiliriz.
1.14 Semih Erden'in uzerinden birakiyor.
Ribaund aliyor, ribaund kovliyor, blok tehditi var, pick & roll oynayabiliyor, perdelemeleri yapiyor, orta mesafe sutu var.
1986 dogumlu, 2.13 boyunda.
Al Thornton; Bosta olan diger oyuncu. Hic izlemeyenler icin, stili eski Efes'li Lawrence Roberts'a benziyor.
Savasan bir oyuncu. Basketbol zekasi gayet iyi.
Iceri drive edip bitirmesini seven, ribaund alabilen, atletik ozellikleri olan bir oyuncu. Eger talipler cikmaz ise, yahut Warriors kontratini uzatmaz ise dusunulebilir. Ben begendigim oyuncularindan birisi kendileri. Bu arada Zaza'nin uzerinden yaptigi bir smac var akillara zarar. O maci canli izleyenlerdenim. Zaza'ya saygimdan buraya koymuyorum. Isteyen bakabilir.
Hani daha cok oyuncu var bize faydali olabilecek, simdilik 3 tane onderdim, lig basladigi vakit hersey netlesir.
Belki bir hamle yapabiliriz.