Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teletovic imkansız kanımca...
kasun efes döneminden de sevdigim bir pivot olmasına ragmen sertligin s'sinden bihaber oldugu için manasız olur öyle bir hamle...
moti'yi canlı canlı da izledigim için söyleyebilirim ki harika olur, imkansız degil ama zor oldugunu düşünüyorum transferinin..
akingbala hamlesi hem olası hem de yararlı görünüyor...
slaughter olursa o da tadından yenmez...
olası;akingbala ya da slaughter
plase;moti...

edit: haislip gelse ya...özellikle mirsad iyileşir de bizle oynanacak herhangi bir maça çıkarsa şenlik yerine döner ortalık :D

Slaughter hakikaten müthiş hamle olurdu fakat zor gözüküyor. Bunun yanında hala gözümüz kapalı şekilde dış atışına güvenebileceğimiz bir şutörümüz yok. Shipp çok çekingen, güveni yok. Gordon da henüz istikrarı yakalayabilmiş değil, daha çok delici.

Bize bir adet "Drew Nicholas" lazım beyler...

Haislipe baktım şuan çindeymiş.Alıp getirsek bence gayet iyi olurdu.Türkiye'de oynamış yakından tanıyan bir oyuncu,adaptasyon süreside kısa olurdu.

Slaughter hakikaten müthiş hamle olurdu fakat zor gözüküyor. Bunun yanında hala gözümüz kapalı şekilde dış atışına güvenebileceğimiz bir şutörümüz yok. Shipp çok çekingen, güveni yok. Gordon da henüz istikrarı yakalayabilmiş değil, daha çok delici.

Bize bir adet "Drew Nicholas" lazım beyler...

Nicholas düşüşte bir isim ama Mahmuti damarına girerse belki taraftarla birlikte ateşlenir çünkü potansiyeli fazlaca olan biri yine de aradığımız isim olduğunu düşünmüyorum savunmada yumuşak kalır ve aradığımız pozisyon için cılız...

Haislipe baktım şuan çindeymiş.Alıp getirsek bence gayet iyi olurdu.Türkiye'de oynamış yakından tanıyan bir oyuncu,adaptasyon süreside kısa olurdu.

Bizim Gaines nerelerde onu getirsek ya o da Çin'deydi en son acayip istatistikleri de vardı 30 sayı 30 ribaunt gibi :))

Bize lazım olan asıl adam delici bir guard. Lokavt sona ermeseydi Derrick Rose ya da Russel Westbrook işimizi çok net olarak görecekti. Şimdi ise Jerry Johnson'a bile dilenir haldeyiz. Sezon başında Darius Washington'u alsaydık eğer şimdilerde çok farklı yerlerde olabilirdik. Hedef maçlardan Efes, Siena ve Kazan maçlarını kesinlikle kazanırdık, o denli iddialıyım bu hususta. Onun için şimdilerde bulacağımız delici bir guard ile bahsedildiği gibi Marcus Haislip transferleri bizim işimizi ziyadesiyle halleder bu saatten sonra.

Eurocuptan isimler de düşünülebilir.Mesela Ali Traore,Massey(ribaunt sorununa ilaç olur) gibi isimler düşünülebilir.Akingbala'nın overrated olduğunu düşünüyorum.Slaughter 2-3 gömlek üstün bir oyuncu Akingbaladan

Tarihimizde ilk kez Euroleague'deyiz, Top 16'ya kaldık ancak transfer konusunda neden bu kadar hareketsiz olduğumuzu anlayabilmiş değilim. Tamam, hedeflediğimiz maçları kazandık. Unics maçı hedeflerimiz içinde olmasına rağmen kaybettik.Ancak bu hareketsizlik ve belirsizlik canımı sıkıyor.. Artık transfer yapılmalı. Top 8 bile düşünülmeli.

Pota altına istediğimiz sertliği Marcus Slaughter getirebilir. İçerde takımların savunma konsantrasyonunu bozmamıza rağmen sonuca gidebilecek bir oyuncu eksikliği yaşadığımız için Barcelona,Siena,Efes ve Unics maçlarını kaybettik.Şutör bir Guard için tercihim ise Fernando San Emeterio.

ali troure yı bırakmazlar,lokomotıv kuban eurocupta devam edıor.su an en uygun gelebılecek olan marcus slaughter...nba de bosa cıkan oyunculardan su ana kadar elle tutulur kımse yok gıbı..delici oyun kurucu olarakta keske washıngton gelse..aslında jerry johnson a da hıc yok denmez.

Geçen sezon çok başarılı olduk,takımla ve teknik heyetimizle gurur duyduk ama pota altında transfere ihtiyacımız olduğunu herkes söyledi,buna rağmen transfer yapılmadı,sonuç olarak belki transfer yapılsa şampiyon olacağımız final serisinde fb ülker'e 4-2 ile geçildik.

Bu sezon yine gurur duyduğumuz bir sezon yaşıyoruz,yine ligde şampiyonluk adayıyız ve bu sefer eurolig'te başarılar elde etme şanssımız var,top 16'ya kaldık ama yine pota altında transfere ihtiyacımız var ve yine transfer konusunda bir pasiflik görünüyor.

Eğer ki transfer yapmadan sezona ve avrupa'ya devam etmeye kalkarsak ve bunun sonucunda başarı sağlayamazsak bunun sorumlularına büyük tepki gösteririm.

Başarılı olduğumuzu görüyorum ama daha başarılı olma imkanı varken bizi o başarıya götürecek hamleyi 2 sezondur yapmazsak bazı kişilere karşı olan inancım azalır.

Futbol takımı kadar basketbol takımının başarısı içinde gerekli hamleleri yapma konusunda harekete geçmeye davet ediyorum yönetimimizi.Oktay hocanında transfer isteyip istemediğini merak ediyorum.Eğer transfer talebinde bulunmadıysa bu sefer Oktay hocayı eleştireceğim.

Patterson imkanı yok düşmez avrupaya.Houston'da kalır olmadı hertürlü kontrat bulur Tanju'nun dediği gibi.Slaughter-Kasun falanda vasat oyuncular bence gerek yok,Akingbala ve ya Moteijunas iyi olabilir ama.Dasiç ismi geçmiş birde,çok iyi oyuncu eyvallah ama çok sorunlu bir yapısı var sanmıyorum hocanın isteyeceğini.

Ayrıca Top 16 yapamadığı için Caja Laboral gibi takımlar dükkanı tamamen kapatmayacak.O yüzden Teletoviç,San Emeterio falan derken biraz mantıklı olmak gerek.

Maccabi demond mallet ile anlaşmış,farmar gidince hemen kadroya bir isim takviye etmişler.

Aslında spirou dan justin hamilton bize uyabilicel bir 3numara , pota altına yine burdan andre riddickte bir katkı verebilir.

dasic,moti bence favori bunlar olmazsa akingbala diyorum çünkü serbest atış yüzdesi %50 nin altında ve uzak atış yapmayan bir oyuncuya göre düşük denebeilecek bir 2 sayılık yüzdesiyle onuyor(furkan çok daha yuzdeli atıyor)
ayrıca türk oyuncu rotasyonu da genişletilmeli ve bu konuda birkan batuk u tek geçiyorum.

bence jerry johnson kalsaydı Lakoviç'ten daha yararlı olurdu. Hani şu beğenmediğimiz Jerry.
Songalia'yı söylemiyorum bile tamamen hayal kırıklığı kendisi

Transfer yapılacaksa ihtiyaç belirlenmeli. Slaughter alınacaksa neden alınacak mesela? İçeriyi karartır ama kısalara karşı. Mesela Zaza vardı, o da uzunlara karşı etkiliyken kısalar girip gayet rahat turnike bırakıyordu(Unics maçı gibi). Euroleague de 5 oynamak için fazla undersize kalır. Zamanında Gaines vardı mesela, kısalara karşı etkiliydi ama kendinden uzun oyunculara karşı savunmada o kadar etkisizdi ki Hüseyin Beşok u geçtim Fatih Solak a kalıyorduk özellikle üst düzey maçlarda.

Akingbala yı almak bana göre günü kurtarmaya yönelik olur olsa olsa. Çok iyi atlet ama başka bir özelliğini görebilmiş değilim. Andre Riddick harika bir profesyonel. Dwight Howard ın vücuduna sahip olsaydı Olajuwon gibi bir oyuncu olurdu ama o da günü kurtarmaya yönelik olur olsa olsa. Zaten Spirou nun çekirdek kadrosunda olan bir isim, ne onlar bırakır ne kendi ayrılır bence.

Bu sezon bana göre tek hatamız Lakovic i almak oldu. İsterse her maç 30 sayı atsın Lakovic bizim takım için yanlış bir transferdir. Hem ihtiyaçlarımıza uygun değil, hem de düzeni bozan bir oyuncu. Zaten Caner in şutu istikrarsız, Shipp in şut mekaniği iyi değil bir de oyun kurucu pozisyonu için bile fiziken yetersiz olan Lakovic şutör guard oynayınca böyle oluyor işte. Bazı arkadaşların Lakovic e pozisyon yaratmıyoruz dediğine bile şahit oldum burada. Sorun şu ki asıl onun pozisyon yaratması, takım geri düştüğünde sazı eline alması lazım ama o kadar undersize kalıyor ki eski sürati de olmayınca sanki ona özel önlem alınmış gibi oluyor. Aslında ona hiçte özel önlem filan alındığı yok, kendi savunmacısını alt edememesi gibi bir durum var. Böyle olunca da Jerry Johnson bile daha iyiydi demek zorunda kalıyorsunuz, çünkü zaman zaman saçmalasa da en azından deliciliğiyle skorda tıkandığımızda oyunu açıyordu.

Lakovic yerine Kirk Penney i filan alabilseydik şu anki durumumuzdan çok daha farklı olurdu. Keşke imkan olsa Penney&Abercrombie yi paket olarak alma şansımız olsa.

Daha önce 3 defa Slovenya ya gitmiş ve pek çok Sloven arkadaşı olan biriyim ve Lakovic i oyuncu olarak çok severim, ama Sloven milli takımının Udrih yerine Lakovic tercihini olduğu gibi bizim Lakovic tercihimizi de malesef beğenmemiştim. Bizim Lakovic transferimiz Beşiktaş ın geçtiğimiz yılki Iverson transferi gibi, Lakovic onun gibi bitik bir oyuncu değil ama takımın ihtiyaçlarını karşılayacak bir oyuncu değil malesef.

Patrick Patterson iyi olurdu evet; o kalite ve özelliklere sahip bir oyuncu düşse NBA den alınabilir belki; ama dediğim gibi önce ne aradığını bilmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...