Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger adam gibi bir oyuncu alinmicaksa yapilmasin transfer.
sirf transfer olsun diye transfer olmasin.besiktas degil burasi
sean may tarzinda bir sürü cacik oyuncu var piyasada.öyle adam gelcekse transfer rafa kaldirilsin

Futbolda anadolu takımlarından abuk subuk(tabirimi maruz görün) adamlara 2-3 milyon Euro para verilebiliyorken basketbol takımı için bunun yarısının harcanmamasını neye yormamız gerekiyor? Para yok, sponsordan az para alıyoruz diye diye daha ne kadar kandıracağız kendimizi? Başlığa bir şey yazmamak için çok zorladım kendimi ama olmuyor. Tarihimizde ilk kez EL'deyiz, 1-2 iyi transferle top 16'dan çıkabilecek durumdayız ama şu halimize bir bakın.. Pota altımız yok, doğru dürüst 3 ve 4 numaramız yok ama transfer yapmayacakmışız, yani tarihimizde ilk kez ulaştığımız yeri ve onun bir adım ilerisini çöpe atabilecek lükse sahipmişiz. Bu kadar da basit yani..

TOP-16'ya bu kadroyla girmemiz açık ve net; hesabı sorulması gereken bir rezalettir.

Bu yazdığının karşı cevabı olamaz. Kesinlikle katılıyorum ! Luksa deyince karşı çıkanlar oluyor ama artık Tutku'nun bomboş yere attığı pasları atamıyor. Daha iyilerine layığız. Songaila ısrarıda yanlış.

Futbolda anadolu takımlarından abuk subuk(tabirimi maruz görün) adamlara 2-3 milyon Euro para verilebiliyorken basketbol takımı için bunun yarısının harcanmamasını neye yormamız gerekiyor? Para yok, sponsordan az para alıyoruz diye diye daha ne kadar kandıracağız kendimizi? Başlığa bir şey yazmamak için çok zorladım kendimi ama olmuyor. Tarihimizde ilk kez EL'deyiz, 1-2 iyi transferle top 16'dan çıkabilecek durumdayız ama şu halimize bir bakın.. Pota altımız yok, doğru dürüst 3 ve 4 numaramız yok ama transfer yapmayacakmışız, yani tarihimizde ilk kez ulaştığımız yeri ve onun bir adım ilerisini çöpe atabilecek lükse sahipmişiz. Bu kadar da basit yani..

TOP-16'ya bu kadroyla girmemiz açık ve net; hesabı sorulması gereken bir rezalettir.

Katılıyorum.Şu halimizle top 16 ya girdiğimizde 0 çekicez.belki içerde oly i yeneriz oda neye yarar.Hata Mahmuti'den başlıyor.Kendisinin sezon başında Zaza'yıda pek istediğini sanmıyorum.Kabul etmeye mecbur kaldı yönetim alınca ve yeterincede kullanmak istemedi.

''Yeterince de kullanmak istemedi'' denilen Zaza, Prokom maçını kazandırdı, herkesin apar topar gittiği Nba hazırlıklarında burada kalıp Unics maçında oynadı. Oynamadığı maçlarda sakatlığı olduğu zaten bilinen bir gerçekti. Zaza'nın yeterince kullanılamadığı ne demek Allah aşkına ya?

Zaza'nın sakatlıgından dolayı başlarda performans gösteremediği sakatlığı hafifledikten sonra ortaya koyduğu başarılı oyun ortada. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir oyuncuydu bence bunu da başardı.

Olimpiakos, Acie Law ve Joey Dorsey'i kadrosuna katmış. Çok daha güçlü oldular. 2.lik yarışını onlarla yapacağımıza inanıyorum. Bizimde harekete geçmemiz lazım transfer mevzusunda.

Futbol ile basketbolu karşılaştırmak da ilginç. Sonuçta burada ticari bir takım işler de var. Şöyle basit bir hesapla TT Arena'da ortalama 70 TL'den yaklaşık 35000 kişiye oynuyoruz.
İpekçi'de 7 TL'den 3500 diyelim. Neredeyse 100 katı. Yayıncı kuruluş gelirleri de ortada. Ş ligi vs saymıyorum...
Yani futbolda abuk-subuk (!) (Yiğit değildir umarım) adamlara 2-3 milyon verilebilir ama basketbolda verilmez. Ekonomik dengeler belki de bunu gerektiriyor.
Eksikleri Oktay Hoca da, yönetim de en az bizler kadar görüyordur. Yapılabilecek bir şey varsa yapacaklardır.
O yüzden biz de yapabileceklerimizi yapmalıyız. Mersin maçından sonra önce kendimizi eleştirelim, sonra yönetim, hoca, transfer politikası.
Efes maçı için ne yapılabiliri, Aliağa maçında salonun en az yarısını nasıl doldururuzu, Top 16 organizasyonlarını konuşalım. Buraya da başlıktaki gibi oyuncu önerelim. Gerisini de teknik heyet ve yönetime bırakalım..

Evet beyler,

Burada hedef maçları kaybettik diye yaygaralar kopartanlar varken sadece birşey sormak istiyorum. 20 sayı fark yaptığımız Tofaş; Efes'i, F.Ülker'i, Beşiktaş'ı yendi. Sizin mantığınıza göre şimdi ne oluyor peki ? Yanıtlarınızı bekliyorum, çok iyi biliyorsunuz ya istatistikleri, verilerle asıp kesmeyi. Buyrun cevap verin bu durumda seneye Tofaş'ı Euroleague için önerebilir miyiz ?

Saygılar..

Evet beyler,

Burada hedef maçları kaybettik diye yaygaralar kopartanlar varken sadece birşey sormak istiyorum. 20 sayı fark yaptığımız Tofaş; Efes'i, F.Ülker'i, Beşiktaş'ı yendi. Sizin mantığınıza göre şimdi ne oluyor peki ? Yanıtlarınızı bekliyorum, çok iyi biliyorsunuz ya istatistikleri, verilerle asıp kesmeyi. Buyrun cevap verin bu durumda seneye Tofaş'ı Euroleague için önerebilir miyiz ?

Saygılar..

playoff yarı finalinde veya finalinde Tofaş ile karşılaşmayacağız maalesef
bu sene bir şeyler kazanacaksak, son 8'e kalmak için mücadele edeceksek Efes'i, Fener'i, Olympiakos'u yenmemiz lazım

Bize bu sezonki futbol ve basketbol bütçeleri hakkında bilgi verir misiniz? Ozan bey
Bizde bu bütçeleri öğrenir karıştırmayız birbirine.

En basitinden futbol maçlarndak gelirle basketbol maçlarındaki gelirleri karşılaştırabilir misin? Bence şöyle 50-60 kat fark vardır. O zaman futbol takımının Shaqiri'yi istemesi basketbol takımına da artı para vermemesi normal. Ayrıca Galatasaray'da futbol ve basketbol takımlarının bütçeleri birbirinden ayrılmıştır. Onun için de sapla samanı karıştımamak lazım.

Tofaş'la karşılaşmayacağımızın garantisini aldınız sanırım ilgili yerlerden. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz karşılaşmayacağımız yönünde sorabilir miyim ?

Tofaş'la karşılaşmayacağımızın garantisini aldınız sanırım ilgili yerlerden. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz karşılaşmayacağımız yönünde sorabilir miyim ?

evet garantilerini aldım bir yerlerden

öyle eşleşmeler olacak ki playoffta Tofaş, Banvit, Karşıyaka falan Efes ve Fenerbahçe'yi eleyecek, biz de playoffta Efes ve Fenerbahçe ile hiç karşılaşmadan şampiyonluk için oynayacağız

böyle bir şeye ihtimal veriyor musunuz?

veriyorsanız zaten daha fazla konuşmayalım bence

Rasheed Wallace basketbola geri dönmek istiyormuş ve Nba'den kontrat bekliyormuş fakat kimse önermiyormuş.37 yaşında ve basketbola ara vermiş bir oyuncu,aslında ne kadar mantıklı ve ne durumda bilmiyorum ama kazanma azmi,pozisyonu,içeriyi kapaması,dış şut tehtidi,tecrübesiyle bizim takıma cuk otururdu.

Geçen sene Efes ile eşleşmeden finale çıktık sebebi de ligi onların üstünde bitirmemiz Efes'in lig içi süpriz yenilgilerle yarı finalde Fener ile eşleşmesiydi. İnsanlar gelip buraya biz başarılımıyız sanki Efes ile mi oynadık dediler. Bu sene sonunda da muhtemelen Fener ligi 4-5 gibi bir sırada bitirecek ve yarı finalde Efes ile eşleşecek, sene sonu gene Fb ve Efes ile eşleşmeden finale çıkarsak aynılarını yazarlar, bizim sorunumuz mu Fener'in zayıf takımlara yenilmesi, o takımları konsantrasyon eksikliğine uğramadan rahatça yenmek de bir başarıdır ama herkes göz ardı ediyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...