Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Courtney Sims eski efsanelerimizdendir. O zaman Eurocup'a yönelik scouting yapılırdı forumda zaten. Sims dışında Tariq Kirksay de en çok önerilenler arasındaydı. Sanki NBA/NBDL kökenli 1-2 adam daha vardı bu ikisi gibi; ama isimleri hatırlayamadım.

Bir tane şutör vardı 3 numara,sanırım beyazdı.Adını hatırlayamadım.Onun da NBDL kökenli forum efsanelerinden biri olduğunu hatırlıyorum.

Evet Luke Jackson.Luke Jackson ile Courtney Sims kesinlikle efsanelerin başındadır.Tabi dediğin gibi Tariq Kirksay de var.Yakın zamanın efsanesi de Benjamin Eze.İleride Eze'yi de konuşacağız bir ara forumun efsanesiydi diye.

Courtney Sims eski efsanelerimizdendir. O zaman Eurocup'a yönelik scouting yapılırdı forumda zaten. Sims dışında Tariq Kirksay de en çok önerilenler arasındaydı. Sanki NBA/NBDL kökenli 1-2 adam daha vardı bu ikisi gibi; ama isimleri hatırlayamadım.

Luke Jackson ve Pops da efsanelerimizdendi abi :)

Sırp 24 yaşında bir oyuncu ile anlaşmışız.Daha imza olmamış deniyor.GSSözlükte'de Boris Savovic başlığı açılmış 1 mesaj yazılmış adam 24 yaşında.O olabilir.Ben hiç izlemedim bilgisi olan var mı?

Hayırlı olsun ama benim beklentilerimi karşılayacak bir oyuncu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...