Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olympiacos'a takviye

Anadolu Efes ve Galatasaray ile aynı grupta bulunan Olymiacos, Partizan'dan Acie Law'u transfer etti.

1.90 m boyundaki oyun kurucu Euroleague'de 12.7 sayı, 3.4 ribaund, 2.1 asist, 1.2 top çalma ortalaması tutturmuş, Anadolu Efes maçlarında 6 sayı, 3 asist ve 10 sayı, 3 asist üretmişti.

Rasheed Wallace basketbola geri dönmek istiyormuş ve Nba'den kontrat bekliyormuş fakat kimse önermiyormuş.37 yaşında ve basketbola ara vermiş bir oyuncu,aslında ne kadar mantıklı ve ne durumda bilmiyorum ama kazanma azmi,pozisyonu,içeriyi kapaması,dış şut tehtidi,tecrübesiyle bizim takıma cuk otururdu.
Alırsa bizi de gazlar :) Artık her maç olay çıkarırız adamın gazına gelip :) Şaka bi yana neden olmasın diyor insan :)

Transfer yapmak için yapılmış bir transfer,muhtemelen taraftarlarına başka oyuncu varda mı biz almadık diyorlardır :))

acie law'ın olym.'a hiç uyacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Eğer ki Faruk Süren gibi basketboldan gerçekten anlayan bir adam olsaydı başta, nasıl ki Lloyd Daniels'ı alıp getirdiyse, mutlaka Rasheed Wallace'ı da alıp getirirdi ve kimsenin de gıkı çıkmazdı zira adam tam ihtiyacımız olan tipte.

Abi rasheed kim allah aşkına,adam basketbolu bıraktı artık. Ezer geçerler onu pota altında.Şuan gelse sertaçın olmayan sertliğini dahi veremez pota altına.

The Sheed yetenekleriyle bir sporcuda olması gereken hırsın ters orantılı olduğu bir oyuncudur. Yeteneklidir ama zerre hırsı yoktur. NBA'de kazanacağını kazanmış ve ömrünün geri kalanını garantiye almış bir adam. Bu adamı alalım demek futbol takımına ronaldinho'yu alalım demekten farklı değil. İkisininde hamuru aynı.

Sonunda Oktay Hoca oyuncu arıyoruz ve yapmak zorundayız Sertaç sezonu kapattı çünkü dedi.

sertaç'ın da sezonu kapatmasından sonra bir uzu transferi yapacağımız kesinleşti. umarım takıma seviye atlatacak bir isim bulabiliriz. donatas matejunas gibi mesela.

Her ne kadar sakatlık haberi üzücü de olsa bu sakatlık takımın menfaatine olacaktır. Bir de Oktay hocamız Songaila inadını kırıp Cevher'i takıma kazandırsa çok daha iyi olacak.

Courtney Sims eski efsanelerimizdendir. O zaman Eurocup'a yönelik scouting yapılırdı forumda zaten. Sims dışında Tariq Kirksay de en çok önerilenler arasındaydı. Sanki NBA/NBDL kökenli 1-2 adam daha vardı bu ikisi gibi; ama isimleri hatırlayamadım.

bence iki transfer kesin gerekli
biri iyi bir beş numara
biride şutu olan 3-4 oynaya bilen bir oyuncu
bir çok isim söylendi yazıldı
artık zaman da daraldı
şimdi biraz da yönetim fedakarlık yapmalı ve şu tranfer işi bir an önce bitmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...