Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brose basket in pota altından birini kopartalım seneye:) marcus slaughter & clay anthony tucker :) farketmez tombaladan çek birini :)

Başlığı tekrar aktif hale getiriyorum. Şu gitsin, bu gitsin tarzı oyuncularımızı içeren yazılardan çok önerilerinizi yazmanızı istiyoruz. Her oyuncuya ait bir başlık var zaten.

Lütfen.

Kerem adminim çok doğru söylüyor kimse gitsin demekten daha önemli olan nasıl daha iyi bir takım olabiliriz hangi oyuncuları alırsak 1 level yukarıya çıkabiliriz onları konuşmak en doğrusu bende bu süreçte marcus slaughter (sert bi 4 numara) clay anthony tucker (delici ve skorer bi 3 numara) ilkan zaten bizde birde savunmada pis işleri yapacak oyuncu sayımızdaki artış ve mücadele gücü yüksek olan trancey kinsey 4lüsünü öneririm takıma...

Bende haberi gördüm araştırıyorum haberi ama Twitterdan yazınca bir kaç RT gördüm sadece. İmkansız bir transfer olarak gözüküyor. Ne Lakovic ne Jasikevicius bu adamları ''asıl'' zamanlarında buralarda izleyemedik. Spanoulis en iyi zamanlarında gelmiş olur ki bu da artık süper güç olmak için çok önemli bir adım olur. 1-2 iyi parça ilavesiylede lige ambargo koyarız. Ama şu an için sallama bir haber gibi.

spanoulis neden olmasınki dalga filanda değil bu oyunu bu seyirciyi gören bir galatasaray zengin işadımı (basketbol sever olacak) finansal desteğiyle bence 3 yıllık bi kontrat neden olmasın?

TT birleşmesi olursa (min 10mil $), Spanoulis olmasa bile iyi bir guard ile Ersan gibi savunması ve ribaundu iyi olup skor bulabilen bir 4 numarayı takıma katabilirsek gerçekten çok iyi olur. Diğer mevkilerimiz gayet iyi durumda şu an için.

Zaza FA olunca gelecek mi acaba, orası ayrı bir nokta.

TT birleşmesi olursa (min 10mil $), Spanoulis olmasa bile iyi bir guard ile Ersan gibi savunması ve ribaundu iyi olup skor bulabilen bir 4 numarayı takıma katabilirsek gerçekten çok iyi olur. Diğer mevkilerimiz gayet iyi durumda şu an için.

Zaza FA olunca gelecek mi acaba, orası ayrı bir nokta.

bence de en eksik iki mevkimiz oralar..diğer mevkiler de güçlendirilmeli tabi,ama bu 1 ve 4 numara zaruri ihtiyaçlar olacak gelecek sezon için..

bi anda spanoulis falan getirdik ha takıma...beyler fantasy draft degil oyuncu önerileri başlıgındayız...sene başında efes neleri verdi de alamadı spa'yı...

zaza'nın nba'de al horford'un sakatlıgı ile birlikte dakikaları arttı ve çok verimli bir sezon geçiriyor...istedigi kontratları rahatlıkla alır free agent olacaksa bile...ben de zaza'yı çok istiyordum ama imkansız...

kinsey'i önümüzdeki yıl efes muhtemelen türk statüsünde oynatır o da olasılıklar dahilinde degil...

önümüzdeki sezon pero antic ve nando de colo'nun takıma katılcagını tahmin ediyorum...özelikle de colo için EL seviyesinde oynama zamanı geldi...

Herkes yabancı oyuncu konusunda tavsiyelerde bulunmuş. Ben gelecek ve kalite açısından türk rotasyonunu derinleştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Kalite ve tecrübe anlamında akla gelecek ilk isim Barış Ermiş. Gelecek içinde Kenan Sipahi, Samet Geyik, İbrahim Yıldırım, Ahmet Cantitiz, Şafak Edge gibi gençleri yakından takip etmek gerekiyor.

bi anda spanoulis falan getirdik ha takıma...beyler fantasy draft degil oyuncu önerileri başlıgındayız...sene başında efes neleri verdi de alamadı spa'yı...

zaza'nın nba'de al horford'un sakatlıgı ile birlikte dakikaları arttı ve çok verimli bir sezon geçiriyor...istedigi kontratları rahatlıkla alır free agent olacaksa bile...ben de zaza'yı çok istiyordum ama imkansız...

kinsey'i önümüzdeki yıl efes muhtemelen türk statüsünde oynatır o da olasılıklar dahilinde degil...

önümüzdeki sezon pero antic ve nando de colo'nun takıma katılcagını tahmin ediyorum...özelikle de colo için EL seviyesinde oynama zamanı geldi...

Abi Zaza ile ilgili söylediklerin Ersan için geçerli olabilir ama ben aynı şeyi Zaza için düşünmüyorum. Bi kere Zaza Avrupa'ya dönerse her türlü istediği takımda oynar. Barça falan olmaz belki ama bizim gibi takımlarda -T8 hedefleyen- kendine rahatlıkla yer bulabilir. Kaldı ki size olarak tam bir Avrupa uzunu Zaza. Mantıklı olarak düşünüldüğünde Zaza en fazla 4-5 sene daha NBA'de oynayıp sessiz sedasız emekli olur en fazla. Şimdi bakıyoruz mesela Jerremy Pargo, Maccabi'de çok çok iyi bir sezon geçirdi ama Memphis gibi NBA'in demirbaşlarından bile olmayan bir takımda kendine yer bulmakta zorlanıyor. Daha önce aynı şeyleri Saras falan yaşadı, Navarro şu anda EL'nin elit oyuncularından -çoğu kişi EL ilk 5 yapsa Navarro'yu yazar mesela- ama NBA'de tutunamadan geri döndü mesela. Bu tür örnekler düşünüldüğünde ben Zaza'nın da yakında Avrupa'ya döneceğini düşünüyorum.

Herkes yabancı oyuncu konusunda tavsiyelerde bulunmuş. Ben gelecek ve kalite açısından türk rotasyonunu derinleştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Kalite ve tecrübe anlamında akla gelecek ilk isim Barış Ermiş. Gelecek içinde Kenan Sipahi, Samet Geyik, İbrahim Yıldırım, Ahmet Cantitiz, Şafak Edge gibi gençleri yakından takip etmek gerekiyor.

Barış Ermiş diyoruz da PG olarak Ender, Tutku ve Jamon varken kendisi bizi bir üst levela taşır mı soru işareti. Tutku / Ender ikilisinden birini göndermeyi düşünmüyorken iyi bir hamle olmaz bence. Keşke Kenan gelse ama, çok iyi kumaşı var çocuğun.

Abi Zaza ile ilgili söylediklerin Ersan için geçerli olabilir ama ben aynı şeyi Zaza için düşünmüyorum. Bi kere Zaza Avrupa'ya dönerse her türlü istediği takımda oynar. Barça falan olmaz belki ama bizim gibi takımlarda -T8 hedefleyen- kendine rahatlıkla yer bulabilir. Kaldı ki size olarak tam bir Avrupa uzunu Zaza. Mantıklı olarak düşünüldüğünde Zaza en fazla 4-5 sene daha NBA'de oynayıp sessiz sedasız emekli olur en fazla. Şimdi bakıyoruz mesela Jerremy Pargo, Maccabi'de çok çok iyi bir sezon geçirdi ama Memphis gibi NBA'in demirbaşlarından bile olmayan bir takımda kendine yer bulmakta zorlanıyor. Daha önce aynı şeyleri Saras falan yaşadı, Navarro şu anda EL'nin elit oyuncularından -çoğu kişi EL ilk 5 yapsa Navarro'yu yazar mesela- ama NBA'de tutunamadan geri döndü mesela. Bu tür örnekler düşünüldüğünde ben Zaza'nın da yakında Avrupa'ya döneceğini düşünüyorum.

Barış Ermiş diyoruz da PG olarak Ender, Tutku ve Jamon varken kendisi bizi bir üst levela taşır mı soru işareti. Tutku / Ender ikilisinden birini göndermeyi düşünmüyorken iyi bir hamle olmaz bence. Keşke Kenan gelse ama, çok iyi kumaşı var çocuğun.

keşke dedigin gibi olsa kardeşim fakat zaza saydıgın örneklerden farklı olarak nba'de kendine yer bulabilmiş ve üstelik bunu 8 sezona yaymış durumda...üstelik tam free agent olacagını söyledigi sezon en verimli sezonu oldu nba'de...

buarada ersan sezon başında arupa basketbolunu çok özledigini söylüyordu acaba şuan da aynı şeyleri söyleyecek midir :) zira bu sene kontrat senesi efendinin :) dolarlar tatlı gelecek haliyle...

Ersan bu performansıyla kalır NBA'de..Hani bir ihtimal dönse bile,geleceği kulübün biz olmayacağı aşikar..Zaza için daha ılımlı düşünüyorum.Burada güzel günler geçirdi ve ekonomik anlamda oradaki kadar olmasa bile yine de tatmin edici bir kontrat onu getirebilir..Ancak Zaza gelsin ya da gelmesin alacağımız uzun kesinlikle Zaza tarzında olmalı.Size'lı,savunmada sert ve hücumda da post-up'ı oynayabilen bir adam..

Form düşüklüğü, sakatlıklar vs. kadroda derinliğin olmasının takıma negatif bir hava katacağını düşünmüyorum. Bizim oyun sistemine oldukça uygun bir isim Barış Ermiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...