Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun kalan ve en önemli bölümü için iyi bir 3 numaraya ihtiyacımız var.Shipp ile mukavele yenileyip,aynı zamanda onun boşluğunu doldurmaya aday iyi bir 3 numara bakmaya başlamalıyız acilen.

Shipp bizim için çok önemli bir parça hem yaşı hem bu yaşta yerli statüye geçebilecek olması ile ancak şu kalan periyotta ben kendisinden artık faydalanamayacağımızı onu gelecek planları içinde değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum...
ayrıca erkenden tam hazır olmadan takıma döndürmeye çalışıp daha büyük zararada sokmamamız gerek...
sezon sonuna kadar bizimle birlikte yürüyecek tecrübeli bir 3 numara gerekli...

Teknik ekibin düşüncesini merak ediyorum. Sanırım detaylı bir rapor sonrasında karar vereceklerdir. Ne kadar bu sene için düşünmesekte bir hamlenin yapılma ihtimali doğuyor. Eğer bir hamle yapacaksak bu isim Alan Anderson olabilir.

Transfer sayfasının ilk başlarından beri söylediğim isimlerden biriydi Alan Anderson. Kontrolü çok kolay bir oyuncu değil ama Shipp'in yerine alınabilecek, belki de alınması gereken birkaç isimden biri. Oyunun her alanına etki edebiliyor. Oktay Hoca ve taraftarla da dizginlenebileceğini ve uyum sürecini aşarsa bu takımla çok iyi maçlar çıkarabileceğini düşünüyorum.

Eski oyuncumuz Jasaitis de tıpkı Lakovic, Shumpert, Shipp gibi en sevdiğim oyunculardan. Gelirse çok mutlu olurum, ayrıca Oktay Hoca'nın basketbol anlayışına her anlamda çok uyan bir oyuncu.

Bu dönemde başka kimler alınabilir şu an isimler aklıma gelmiyor, mantık çerçevesinde isimler paylaşılırsa, biz de piyasadan haberdar oluruz iyice.

En mantıklı hamle alan anderson veya her ne kadar sakatlıktan çıkmış olsada simas jasaitis 2lisi şuan için nokta transferler gibi görülüyor hangisi alınırsa bence taraftar homurdanmaz en mantıklı 2li gibi görünüyor şuan için alalım 2isnden birini ...

Alan Anderson bu yıl önce Çin'e ordan da D-League'e gitmiş...
29 yaşında bir oyuncunun Barcelona gibi Avrupanın zirvesinde olan bir takımdan bir anda buralara sürüklenmesi bende şüphe uyandırmadı değil...
tamam Barcelona'da fazla şans bulamamış olabilir ama yinede Avrupada piyasası olan bir oyuncuydu...

Alan Anderson bu yıl önce Çin'e ordan da D-League'e gitmiş...
29 yaşında bir oyuncunun Barcelona gibi Avrupanın zirvesinde olan bir takımdan bir anda buralara sürüklenmesi bende şüphe uyandırmadı değil...
tamam Barcelona'da fazla şans bulamamış olabilir ama yinede Avrupada piyasası olan bir oyuncuydu...

Besiktaş sezon basında istedi alamadılar diye bir sey okudum twitter da sonrada gidip hawkins aldılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...