Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayal derken onu kastediyorum zaten bonservis dahil 4m euroyu gözden çıkaracan sonra adamı ikna edecen öyle kolay değil ki. Bu adam ile Barcelona ilgilenip alamadı sene başında...

Seneye bir şekilde EL'de olacağımızı düşünüyorum. ( elemeler, will card yada şampiyon olup direk) Bu yüzden bütçe artacaktır, zaten gelen başarılardan sonra yönetiminde bu fikirde olduğu kanısındayım. Hucum sıkıştığı zaman çok büyük sıkıntılar yaşadık, bunu bu sezon çoğu maçta gördük. İyi bir 5 numara yada arkası dönük oyunu olan ve iyi bir şutu olan 4 numara gerekli. Bunun içinse yüksek bir bütçe lazım. Ayrıca, Valencia'da oynayan Nando De Colo için ne dersiniz arkadaşlar ayakları çok hızlı, iyi bir şutu var, savunması iyi bir combo guard. Sanırım sezon başı almaya çok yaklaşmıştık. Bonservis vermeye razıydık ama Valencia bırakmamıştı. Bizim adımıza iyi bir tercih olabilir.

Sabah sabah iç karartmak istemiyorum ama Sportif AŞ için yönetim SPK'ya sermaye arttımı için izin başvurusu yapmıştı.Ne kadar doğru haber bilmiyorum ama arttırım miktarı yaklaşık % 9900 gibi çok ama çok uçuk bir rakam olduğu geçen gece Sports Tv yayınında açıklandı. Bu miktarı SPK kabul eder mi bilmem ama küçük yatırımcıyı koruma kuralı düşünülürse zayıf ihtimal gibi duruyor. Aynı programda Başkan Aysal'ın ağzından "yakın zamanda yaklaşık 175 milyonluk hisse satışının olduğu/olacağı,60-70 milyon dolar/euro ile hisseleri tekrar geri alabileceklerini, aksi durumda 2014 Uefa Finansal Fair-Play kurallarına uyulamayacağını" gibi bir konuşma yaptığı iddia edildi. Ancak konuşmacı iktisadî bilgisi olmadığı için durumu "ayrıntıları ile anlatamıyorum ama bütün takımlar bu durumda" diyerek açıkladı. Bu nedenle SPK kararı bekleniyormuş.
Eğer durum gerçekten bu ise yeni sezonda hiç bir branşta yönetimin sağladığı bütçede kayda değer bir artış olamaz, belki mevcut durum korunur. Diğer bütün seçenekler sponsorda kilitleniyor. Yani ya MP'nin insafına kalırız ya da mesela Erman Kunterin takımı gibi küçük küçük ama çok sayıda (onların en az 300 küçük sponsoru var) sponsor bulmamız gerekir.

lampe diyorum geçen transfer döneminde de o kadar zikrettim ki adını adam laboral'e de yar olmadı bütün bir sezonu sakat geçiriyor :) şaka biyana lampe ve decolo kafidir...

lampe diyorum geçen transfer döneminde de o kadar zikrettim ki adını adam laboral'e de yar olmadı bütün bir sezonu sakat geçiriyor :) şaka biyana lampe ve decolo kafidir...

Lampe geçen sene Kazan'ın eurocupu almasında en büyük pay sahibi oydu+normal ligide cskanın önünde 1.ci bitirmislerdi ama lig playoffunda kazan khimkiyi yarı finalde 2 0 öndeyken lampe khimkiyle prensipte anlastı kadro dışı kaldı khimki o turu 3-2 ile geçti.Sonra lampe sezon sonuda Caja laboralla anlaştı fakat sakatlık dolayısıyla forma şansı giyemedi...

Böyle bir oyuncuyu alacağımızı sanmıyorum.

Benim adaylarım Fotsis,Velickovic,Macvan piyasada saf şutör 4 numara bunlar alabilcegimiz.Teletovic gibi isimlerde var ama alamayacagımız için onları yazmama gerek yok.Fotsis Milanoda uyum sağlayamadı.Velickovic Mirotic ve Reyesin arkasında yedek kalıyor.Macvanda Maccabide süre bulamıyor Partizan gibide hedefi kısıtlı olan takımda ona yetmiyor diye düşünüyorum

Mirza Teletovic'i kulübün alabilme ihtimali olsa bile istemem,benim beğenmediğim bir oyuncu. Bence bizim hedefimiz Macvan olmalı,müthiş bir hamle olur.

Beşiktaş maçını izleyen var mı?
Paunic felç etti Beşiktaş'ı...
kendi pota altından topu 5 saniye içinde getirip smaç falan yaptırdı arkadaşına...
içeri dalmaları falan efsane adamın...

Beşiktaş maçını izleyen var mı?
Paunic felç etti Beşiktaş'ı...
kendi pota altından topu 5 saniye içinde getirip smaç falan yaptırdı arkadaşına...
içeri dalmaları falan efsane adamın...

Üçüncü çeyreğe kadar takip ettim. 4 numarada oynayıp 4-5 tane üçlük sokan bir adamları vardı, o da iyiydi. Bonsu'yu da püskürttü diyebilirim pota altında.

macvan da ben bir pekovic potansiyeli görüyorum gelsin bize, parlatsın yıldızını 2 sene ardından nba yapsın bak açık teklif :D

evet lampe diyordum çark ettim macvan daha olası...ha olur da lampe gelirse ben demiştim aga diye yaygarayı basarım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...