Zaza Atlanta'da çok iyi bir performans sergiliyor bence önümüzdeki bir kaç yıl NBA'den ayrılma ihtimali söz konusu olmaz.
Zaza Atlanta'da çok iyi bir performans sergiliyor bence önümüzdeki bir kaç yıl NBA'den ayrılma ihtimali söz konusu olmaz.
Zaza'nın kontratının ben de bu sezon sonu biteceğini biliyordum ancak hoopshype'da bitiş tarihi olarak 2012/2013 sezonu olarak gözüküyor. Herhangi takım/oyuncu opsiyonu da yok.
http://hoopshype.com/salaries/atlanta.htm
Banvit'ten Barış Ermiş düşünülür mü acaba ? Set hücumlarını iyi yönetiyor, uzunlarla oynadığı ikili oyunlar iyi, ribaundlara katkı veriyor, Türk statüsünde.
Bir de yine Banvit'ten Simpson vardı sanırım, 4 numara oynayan. Onun da bileği çok düzgün, o da düşünülebilir.
ne şanstır ki bu sezon atlanta'nın diger 2 pivotu sakatlandı ve zaza ummadıgı dakikaları alıyor...yine de avrupadaki oyun ona daha uygun diye düşünüyorum...seneye de hem EL hem lig hem kupa da iddialı olacagımızı düşünürsek geriye tek sorun zaza'nın alacagı paradan biraz fedakarlık etmesi kalıyor...
arkadaşlar zaza veya onun gibi çok zaruri ihtiyacımız olmayan ancak oynayacağımız basketbolu birkaç basamak yukarıya taşıyacak adamların gelebilmesi için,sadece onların alacakları paralardan biraz fedakarlık yapmaları yetmez.bizim de şu anki bütçemizi üste taşıyabilmemiz lazım gibi..ayrıca zaza'nın yapması gereken fedakarlık çok daha fazla olacak gibi.çünkü gelecek sezonki kontratı 5.25 milyon dolar.ne kadara düşebilir ki?2.5-3 milyon?
http://hoopshype.com/salaries/atlanta.htm
Barış Ermiş hep aklımdadır ama şimdi elimizde Ender ,Tutku varken onlardan daha üst düzey bi oyun kuruc almalıyız diye düşünüyorum.sonuçta Barış gelirse (Lakovic gideceğini düşünüyorum) 3 tane PG ancak ben daha iyisini tercih ederim eğer alabileceksek.
Bence Barış Ermiş özellikleri bakımından Ender'den daha iyi. Gelirse iyi transfer olur.
Şimdiden olmaz ama ben şöyle bir kadro ile bu yılın biraz daha üzerine koyarız diye düşünüyorum
Aaron Jackson + Tutku + Ender (Barış Ermiş)
Lucas Gordon + Domercant (De Colo)+ Göksenin
J.shipp (devşirme) + Sammy Meija + Caner
Macvan + İlkan+ Cevher
Zaza + Andric + Furkan
Ama gelecek yılki bütçemiz ne oalcak bilemem ancak bence yavaş yavaş artırmalıyız bütçemizi
Hocam yabancılar fazla oldu biraz sanki?