Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne şanstır ki bu sezon atlanta'nın diger 2 pivotu sakatlandı ve zaza ummadıgı dakikaları alıyor...yine de avrupadaki oyun ona daha uygun diye düşünüyorum...seneye de hem EL hem lig hem kupa da iddialı olacagımızı düşünürsek geriye tek sorun zaza'nın alacagı paradan biraz fedakarlık etmesi kalıyor...

Banvit'ten Barış Ermiş düşünülür mü acaba ? Set hücumlarını iyi yönetiyor, uzunlarla oynadığı ikili oyunlar iyi, ribaundlara katkı veriyor, Türk statüsünde.

Bir de yine Banvit'ten Simpson vardı sanırım, 4 numara oynayan. Onun da bileği çok düzgün, o da düşünülebilir.

Barış Ermiş hep aklımdadır ama şimdi elimizde Ender ,Tutku varken onlardan daha üst düzey bi oyun kuruc almalıyız diye düşünüyorum.sonuçta Barış gelirse (Lakovic gideceğini düşünüyorum) 3 tane PG ancak ben daha iyisini tercih ederim eğer alabileceksek.

ne şanstır ki bu sezon atlanta'nın diger 2 pivotu sakatlandı ve zaza ummadıgı dakikaları alıyor...yine de avrupadaki oyun ona daha uygun diye düşünüyorum...seneye de hem EL hem lig hem kupa da iddialı olacagımızı düşünürsek geriye tek sorun zaza'nın alacagı paradan biraz fedakarlık etmesi kalıyor...

arkadaşlar zaza veya onun gibi çok zaruri ihtiyacımız olmayan ancak oynayacağımız basketbolu birkaç basamak yukarıya taşıyacak adamların gelebilmesi için,sadece onların alacakları paralardan biraz fedakarlık yapmaları yetmez.bizim de şu anki bütçemizi üste taşıyabilmemiz lazım gibi..ayrıca zaza'nın yapması gereken fedakarlık çok daha fazla olacak gibi.çünkü gelecek sezonki kontratı 5.25 milyon dolar.ne kadara düşebilir ki?2.5-3 milyon?

http://hoopshype.com/salaries/atlanta.htm

arkadaşlar zaza veya onun gibi çok zaruri ihtiyacımız olmayan ancak oynayacağımız basketbolu birkaç basamak yukarıya taşıyacak adamların gelebilmesi için,sadece onların alacakları paralardan biraz fedakarlık yapmaları yetmez.bizim de şu anki bütçemizi üste taşıyabilmemiz lazım gibi..ayrıca zaza'nın yapması gereken fedakarlık çok daha fazla olacak gibi.çünkü gelecek sezonki kontratı 5.25 milyon dolar.ne kadara düşebilir ki?2.5-3 milyon?

http://hoopshype.com/salaries/atlanta.htm

Valla onu bunu bilmemde Türk pasaportunun olması,bizle ilişkisi çok önemli bir hamle olarak öne çıkarıyor kendisini.Yönetim ısrar ederse taraftar twitterda yaza yaza bile getirebilir :))

NBA'deki kontrat sistemi gereği eğer seneyede devam eden bir sözleşmesi varsa gelmesi imkansıza yakın olmalı Zaza'nın Takım ve oyuncu istese bile mevcut bir kontratı fesh edip tamamen yok saymak mümkün değil diye biliyorum cap mevcuları falan yüzünden

Barış Ermiş hep aklımdadır ama şimdi elimizde Ender ,Tutku varken onlardan daha üst düzey bi oyun kuruc almalıyız diye düşünüyorum.sonuçta Barış gelirse (Lakovic gideceğini düşünüyorum) 3 tane PG ancak ben daha iyisini tercih ederim eğer alabileceksek.

Bence Barış Ermiş özellikleri bakımından Ender'den daha iyi. Gelirse iyi transfer olur.

Şimdiden olmaz ama ben şöyle bir kadro ile bu yılın biraz daha üzerine koyarız diye düşünüyorum

Aaron Jackson + Tutku + Ender (Barış Ermiş)

Lucas Gordon + Domercant (De Colo)+ Göksenin

J.shipp (devşirme) + Sammy Meija + Caner

Macvan + İlkan+ Cevher

Zaza + Andric + Furkan

Ama gelecek yılki bütçemiz ne oalcak bilemem ancak bence yavaş yavaş artırmalıyız bütçemizi.

Gerçi bu kadro için bayağı artırkam lazım ama :)

Şimdiden olmaz ama ben şöyle bir kadro ile bu yılın biraz daha üzerine koyarız diye düşünüyorum

Aaron Jackson + Tutku + Ender (Barış Ermiş)

Lucas Gordon + Domercant (De Colo)+ Göksenin

J.shipp (devşirme) + Sammy Meija + Caner

Macvan + İlkan+ Cevher

Zaza + Andric + Furkan

Ama gelecek yılki bütçemiz ne oalcak bilemem ancak bence yavaş yavaş artırmalıyız bütçemizi

Hocam yabancılar fazla oldu biraz sanki?

Ben oktay hocanın kesinlikle 6 inci yabancıyı alacağını düsünmüyorum. Bence yabancı haklarımızı 5 numara 1 oyuncu 4 numara 1 oyuncu 3 numara 1 oyuncu 2 numara 2 oyuncu ( gordon gibi 1 oynuyabilen ) seklinde kullanabileceğimizi düsünüyorum .

hele bir şampiyon olalım sonra bakarız gelecek yılın kadrolarına...:)
zaten Oktay Mahmuti her fırsatta çok sayıda oyuncuyu takip ettiklerini belirtiyor...

ama şu dönem için bir tane iyi şutör oyuncu gelsin isterdim...

ya bencede artık basketbol bütçesini yönetimde artırmalı sonuçta dünya kulubü olacaksak hadi onu da geçtim.Erkek basketbolda iyi bir ivme yakaladık ve arkasını getirmeliyiz diye düşünüyorum.Ben bu yıl maçlarda emin olun futbol maçlarından çok daha keyif aldım.Futbol tamam ama basketbolda da artık bi GALATASRAY gerçeği olmalı :)

seneye elber transfer yapılacak ama fazla birşey beklememek lazım..söylenen her oyuncu iyi ve kaliteli isimler ama bütçenin artacağını sanmıyorum..bence seneye bu kadro korunup sadece çok iyi bir 4 numara alırsak 1 kademe daha çıkarız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...