Alan Anderson uzun sure once bizim icin dusundugum bir isim idi. Sorunlu oldugu yaziliyor. Sportorlando'nun haberine gore kendisi Turkiye'ye sicak bakmiyormus. Bakalim onumuzde ki gunler neler olacak. Ben bir kac isim daha onermek istiyorum. Uros Tripkovic var bosta olan. Kendisi iyi bir sutor olarak biliniyor. Partizan ve Panathinaikos'dan taniyoruz. Euroleague tecrubesi olan henuz yasi genc, ustelik Sirbistan ekolundan yetisme. Tripkovic hamlesi gelebilir. Diger isimlere geciyorum. Othyus Jeffers, Josh Shipp tarzi bir oyuncu. Canini disine takan, bizim takimin kimyasina uyacak bir isim. Cantu macerasi var. Wizards ile cok saglam maclar cikarmis idi. Taraftar onun mucadelesini taktir etmis idi. Bu tarz bir isim araniyor ise Jeffers olabilir. Terrence Williams bosa cikti an itibari ile. Ben eger Avrupa'ya gelmeye karar verirse ve Nba'den talibi cikmaz ise hemen imza attirdim. Atletik, sutu olan bir 3 numara. Sonny Weems ve Alonzo Gee tarzinda bir oyuncu. Gee'nin Avrupa'da basarili oldugunu gordum. Cleveland'a cok saglam oyuyor. Weems'i ben begenerek izliyorum. T-Will'de onlar gibi basarili olur. Son isim ise Cartier Martin. Jamon Gordon ile Antalya'da ayni sezon oynamis idi sanirim. Kendisi de Jamon gibi ilk olarak Antalya'da basladi kariyerine. Wizards'da harika oynuyor idi. Cin'de devam ediyor zannetmistim, ama Nbdl'e donmus. Bizim cagrimiza hayir diyecegini sanmiyorum. Goruldugu uzere bir kac isim var yararli olabilecek. Ekstra olarak bu oyunculardan herhangi biri alindigi vakit, ve iyi oynadigi taktirde, seneye takim ile devam ettirebilir. Boylece uzun vadeli bir anlasma yapabiliriz.