Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi istatistikleri çok elle tutulur değil aslında.Ancak pozitif yönden bakmaya çalışırsak oynadığı süreye göre verdiği sayı/ribaund katkısına çok kötü denemez.18.5 dakikada 7.4 sayı 5.8 ribaund,%42 üçlük yüzdesi %50 ikilik yüzdesi.Oyuncu 23 yaşında.

o biraz deneme transferi gibi olur.diğer arkadaşların da belirttiği gibi alan anderson ve newley ilk aşamada düşünülebilecek isimler gibi gözüküyor.çünkü geldikleri zaman direkt katkı vermeye daha yatkınlar.en azından ismi geçen oyuncular arasında..

Bahsi geçen isimler içinde şüphesiz en yeteneklisi Alan Anderson... Ancak kimyaya uyumu ne derece olur muamma... Krunoslav Simon bu sezon önemli bir çıkış yakaladı, EL'de de iyi maçlar çıkarttı ve hafife alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Brad Newley ise takıma en kolay uyum sağlayabilecek oyuncu gibi görünüyor ama, onun da savunmada sertlik sorunu var.

Alan Anderson takıma uyum gösterecek bir oyuncu gibi gelmedi bana ama tabi izlemişliğim yok. Galatasaray'ımız için en iyisi olsun. Bu zamanda bizim gibi düzenli parçalardan oluşan bir takıma oyuncu bulmak çok güç.

Ben isimden çok gelecek oyuncunun karakter yapısının önemli olduğu kanaatindeyim. Onun için Oktay hocanın tercihine güvenmek gerektiğine inanıyorum. Geçen sene Jerry de olduğu gibi ismi pek belli olmayan ama karakteri sağlam bir oyuncu Anderson'dan daha fazla katkı verecektir.

G.Saray'da transfer arayışı sürüyor. Bugün NBA'den önerilen ve gelse 'iyi iş yapabilecek bir isim' teknik ekip tarafından vetolandı. Çağlar Torun yazmış. Veto yemişse yapcak birşey yokta ismi de merak etmedim değil.

Bana kalırsa ismi öğrenmemek daha iyi. Şimdi ismi açıklansa böyle bir oyuncu nasıl kabul edilmez, bize büyük katkı sağlardı vs. sözleri dolaşır ortalıkta.

Kimse Mahmuti ve ekibi kabul etmediyse takıma uyum sağlama durumu, mevcut setlere uyumlu biri mi değil mi, sorunlu bir kişilik mi değil mi, alacağı ücret dengeleri bozar mı bozmaz mı vb. hesabı yapılmıştır demez.

Yüklü bir kontratı olmayacaksa bugün itibariyle Portland tarafından serbest bırakılan Mehmet Okur da düşünülebilir. Bu sezon için değil zaten sakatlığı dolayısıyla oynayıp oynayamayacağı belli değil ama gelecek sene için neden olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...