Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet okur heryerde fenerli olduğunu açıklamış ve taraftar gibi davranmış bir oyuncu. şahsen istemem takımımda görmek .. caneri gördük bize gelince bir a. madrid maçı aklıma geliyor saraçoğlunda kupayı alma ihtimalimiz rüyalarına girmiş olacak ki salak saçma bir kırmızı görmüştü bizde elenmiştik... uzak dursun takımımdan böyle sporcular..

Yüklü bir kontratı olmayacaksa bugün itibariyle Portland tarafından serbest bırakılan Mehmet Okur da düşünülebilir. Bu sezon için değil zaten sakatlığı dolayısıyla oynayıp oynayamayacağı belli değil ama gelecek sene için neden olmasın.

nocioni için songaila 2 olur demiştim, mehmet okur songaila çarpı 2 olur o derece....portland j.j. hickson'a capte yer açabilmek için memoyu serbest bıraktı..pivotu olmayan bir takım dahi memoyu düşünmüyorsa varın gerisini siz düşünün...

nocioni için songaila 2 olur demiştim, mehmet okur songaila çarpı 2 olur o derece....portland j.j. hickson'a capte yer açabilmek için memoyu serbest bıraktı..pivotu olmayan bir takım dahi memoyu düşünmüyorsa varın gerisini siz düşünün...

Aynı fikirdeyim ama NBA'de 40ları bulan AllStar olupta bu kadar dibe vuran bir adamın söyleyecek bir sözü vardır diye düşünüyorum :) Bir olasılık üzerine konuştum olur olmaz kısa zaman sonra belli olur zaten.

mehmet okur heryerde fenerli olduğunu açıklamış ve taraftar gibi davranmış bir oyuncu. şahsen istemem takımımda görmek .. caneri gördük bize gelince bir a. madrid maçı aklıma geliyor saraçoğlunda kupayı alma ihtimalimiz rüyalarına girmiş olacak ki salak saçma bir kırmızı görmüştü bizde elenmiştik... uzak dursun takımımdan böyle sporcular..

A. Madrid maçı o sezon değildi, bir sonraki sezondu. Saracoğlu finalinin olduğu sezon Hamburg'a 2-0'dan 3-2 yenilerek elendik.

Oktay Hoca'nın Eurosport'taki röportajında transfer konusuyla ilgili söyledikleri;

Yerine transfer düşünüyor musunuz?

Evet düşünüyoruz. Birkaç temasımız oldu. Bazı yerlerden reddedildik. Alan Anderson olmuyor. NBA’yi beklemek istediğini söyledi. Başka oyuncularla da görüştük ama sonuç alamadık. Bazılarına kulüpler izin vermedi. Bazılarıyla daha farklı sıkıntılar oldu. Bonservis ücreti isteniyor. Umarım bir çözüm bulacağız. Her oyuncu bizim için önemli ama Shipp’in yaptığı işler çok değerli. Hepsi kağıda yansımıyor belki. Sahanın içinde fark yaratıyor.

Alan Anderson'ın olmamasına üzüldüm cidden...

Cartier Martin 3 numara icin ideal bir isim. Bilmiyorum dusunuluyor mu ama, avrupa'da oynamisligi var. Turkiye'de oynamisligi var. Joey Graham eger gelmek ister ise avrupa'ya gercekten iyi olur. Bazi kisilir kazma vs yaftasi vuruyorlar ama, benim Toronto'da izledigim Joey Graham cok iyi bir oyuncu idi. Atletik ve guclu olmasi onun en buyuk ozellikleri. Oktay hocanin dedigi gibi bir oyuncunun artilarini one cikarman lazim, defolarini degil. Sonny Weems, Alonzo Gee tarzi bir transfer olur Joey Graham. Avrupa'li isimlerden ise, bosta olan Uros Tripkovic var. Brad Newley'den daha iyi bir transfer olur. Nedeni daha buyuk kulupler ve cok fazla Euroleague deneyimi oldugu icin. 2 numara da daha fazla secenek var. 3 alacagimizi dusundugum icin 3 numara onerilerinde bulundum.

Evet Alan Anderson olmamış. CSKA Moskova'da oynayan Sammy meija için teklif yapmışız. CSKA bonservis istemiş kiralık gelmesinide Oktay Mahmudi istememiş. Simon içinde bonservis istiyorlarmış. Brad Newley hala gündemimizdeymiş. Bence Oktay Hoca'nın dediği gibi Shipp'in yerini doldurmak zor. Fakat alacağımız oyuncu'da iyi olsun. Hiç değilse belli bir kariyeri olan oyuncu olsun Savoviç gibi olmasın.

Son olarak Eyüp Yıldız Beşiktaş maçına kadar transfer açıklanır diyor bakalım.

Mahmuti'nin istemedigi Andreas Nocioni Caja Laboral'de. Çağlar Torun

Demek ki isim Nocioni imiş. Kısmet. Bakalım kim gelecek? Beşiktaş maçına kadar bir ismin gelebileceğini belirtmiş Eyüp abi. Umarım en doğru karar verilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...