Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.95 boy, 85 Kiloyla nasıl kısa forvet oynayacak Djedovic?Şutör guard için alıyorsak güzel transfer ama kadroda bu kadar guard varken sürede bulamaz.Anlayamadım bu transferin mantığını...

shipp'in boyu da 1.96 ve oynayabiliyor..sadece boya bakmıyor bu iş..djedovic'in atletik yetenekleri de avrupa standartlarında iyi gibi duruyor zaten..

benim de fikrim diğer arkadaşlar gibi geldiğinde direkt katkı yapmasını bekleyeceğimiz isimlere yönelmekti..ama eğer öyle isimler olmuyorsa,djedovic tarzı bir oyuncuya da yönelebiliriz diye düşünüyorum..

djedovic'i hiç tanımadığım için biraz araştrdım ve nerede onunla ilgili birşeyler okuduysam hepsinde hırslı bir oyuncu olduğu yazıyordu.bu hırsını savunmada gösterme konusunda biraz tembel olduğundan bahsedilse de daha önce euroleague'de ve italya'da maç başına 2 civarı top çalmayla oynadığını da unutmamak lazım.yani bu konuda biraz itilmeye ihtiyacı var..ve genç bir oyuncu olduğunu düşünürsek bu eksiklerini kapatmak için önünde hala zaman var.hele bizim gibi bir takımda bunu çok daha çabuk halleder..

işin hücum kısmındaysa belli ki en önemli artısı potaya çok iyi gidebilmesi..penetre üstünden bu kadar iyi sayı bulabilen başka bir oyuncumuz olmadığını düşünürsek,hücumumuza farklılık kazandırabilir..şut yüzdesi konusunda ise pek çok genç oyuncu gibi istikrarsız..ama bizim takımımızın düzenleri içinde daha net şutlar bulabileceğinden bu konuda da beklenenin üstüne çıkabilir..

sonuç olarak,ilk bakışta müthiş bir transfer gibi gözükmese de bende iyi ilk izlenimler bıraktı nihad..bekleyip göreceğiz,ama orada da bir transfere ihtiyaç duyduğumuz aşikar..

salondan izledigimde daha net bir yorum yaparım ama videolardan gördügüm kadarıyla şut formunu hiç begenmedim...ray allen gibi denmiş de allen'ın şut formu kusursuzdur neredeyse...

İsim iyi isim. Uzun vadede -gelirse- iyi transfer gibi gözüküyor. Ama bizim ihtiyacımız şu an için kısa vadede çözüm getircek bir isimdi. Aradığımız kan değil gibi duruyor ama güvenmek lazım. Kaynaklar sezon sonuna kadar demiş. Derdimize derman olur kendisiyle devam ederiz umarım.

Shipp çok özel bir oyuncu, Mahmuti de bunu her fırsatta dile getiriyor. Onun ayarında bir oyuncuyu sezon ortasında bulmak zor, bulsak da mevcut bütçeyle takıma katmak çok zor. Bütçe olarak elimizde bir Anadolu Efes gücü yok ki neyse bonservisi ödeyip alalım diyebilelim.

Bu noktada teknik ekibin tercihine güvenmekten başka yapılacak bir şey yok. Kaldı ki atılan adımlarla bu güveni de hak ediyorlar sanırım...

3 numara oynadığını pek görmedim zaten. Biz Shipp'i de 2 den devşirmiştik ama Djedovic fiziksek olarak orası için yetersiz.

Yahu Shipp ile Djodevic arasında 15 kilo fark var.Az buz değil 15 kilo.Ayrıca rebound'lara Shipp kadar yardım eden bir isim de değil Djedovic.Jaka-Tutku-Djodevic-Shumpert dörtlüsüyle parkede olduğumuzu düşünsenize.Bu kadronun pivotu değil Andric , Joakim Noah olsa bile reboundlarda sıkıntı yaşarız.Krunoslav Simon bile kısa vade de daha başarılı olurdu...

Penetresi ve Şutu iyi ama videoda öyle örünüyor en azından. Hücumda iyi işler yapar gibi duruyor Savunmada ise Oktay hocamız adam eder onu. Tek sıkıntısı anladığım kadarıyla siklet sorunu. Ama bunuda ayak çabukluğuyla aşabilir. Belki birçok kişiyi memnun etmedi ama umarım kısa sürede iyi uyum sağlayıp başarılı olur.

SÖzleşme ayrıntılarını bilmiyoruz ama arkadaş BArca'nın oyuncusu imiş ve Roma'da kiralıkmış deniyor seneye de sözleşmesi devam ediyormuş BArca ile beobasket'in kendi sitesinde de Barca'nın oyuncusu gözüküyor

SÖzleşme ayrıntılarını bilmiyoruz ama arkadaş BArca'nın oyuncusu imiş ve Roma'da kiralıkmış deniyor seneye de sözleşmesi devam ediyormuş BArca ile beobasket'in kendi sitesinde de Barca'nın oyuncusu gözüküyor

İdareten yapılmış bir transfer olduğu çok açık

Böyle bir oyuncu idareden değilde geleceğe yönelik gibi geldi bana.Undersize olmasına rağmen Emir Preldzic'E çok benziyomuş oyun tarzı.Roma'da Sg barcadada pg oynamış diyorlar bizde ise SF oynıcak garip.Jamon Gordon ve Shipp geldiğinddee herkes garipsemişti inşallah benzer bir verim alırızz

Transfer işinde sınıfta kaldık her zamanki gibi. Çok başarılı bir sezon geçiriyor olmamıza rağmen yabancı oyuncu seçimlerinde(Gordon hariç) berbat seçimler yaptığımızı kimsenin inkar edebileceğini sanmıyorum. Koç canımız kanımız ama bir durup ben ne yapıyorum demesi lazım artık.. Hadi pota altında adam bulamamıştık, adam akıllı oyuncu yoktu bizde hiç alamamaktansa kimin nesi olduğu bilinmeyen Savoviç'i alalım bir deneyelim dedik(ki bu bize bence TOP8'e mal oldu) ama ya şimdi?

Tüm ipler elimizdeyken, neye ihtiyacımız olduğunu hepimiz biliyorken nedir bu diye sormazlar mı?

Final çizgisine bu kadar yakınken böyle büyük bir hata yapmaya kimsenin hakkı olmamalı. Koç da dahil.

Transfer işinde sınıfta kaldık her zamanki gibi. Çok başarılı bir sezon geçiriyor olmamıza rağmen yabancı oyuncu seçimlerinde(Gordon hariç) berbat seçimler yaptığımızı kimsenin inkar edebileceğini sanmıyorum. Koç canımız kanımız ama bir durup ben ne yapıyorum demesi lazım artık.. Hadi pota altında adam bulamamıştık, adam akıllı oyuncu yoktu bizde hiç alamamaktansa kimin nesi olduğu bilinmeyen Savoviç'i alalım bir deneyelim dedik(ki bu bize bence TOP8'e mal oldu) ama ya şimdi?

Tüm ipler elimizdeyken, neye ihtiyacımız olduğunu hepimiz biliyorken nedir bu diye sormazlar mı?

Final çizgisine bu kadar yakınken böyle büyük bir hata yapmaya kimsenin hakkı olmamalı. Koç da dahil.

Alen yapma yahu :) Geçen sene Taylor ( ki ben beğenirdim), bu sene Songaila onun dışında çokta hatalı seçimler olduğunu düşünmüyorum.

Bir tane de uzun alırsak bu transferin anlamını daha iyi anlarız, yoksa eksik bir sistemin içine bir 2 ya da 3 numara katmanın pek bir anlamı yok... Biz Shipp'ten aldığımız maksimum defans faydasında bile ribaunt sıkıntısı yaşarken yumuşak bir 3(?) numarayla istediğimiz oyunu parkeye yansıtmamız ihtimalinin pek olmadığını düşünüyorum. Neticede gelecek sene için uzun alacağız bunu sağır sultan biliyor, bunu şimdi yapıp gelecek seneyi deneme tahtası yapmadan geçsek daha mantıklı olmaz mı? Alalım bonservis vererek istediğimiz uzun sözleşmesine de yazalım sezon sonuna kadar sonrası kulübün opsiyonuna bağlı, koskoca GALATASARAY transferi istediği şekilde yapabilmeli bu dakikadan sonra... Djedovic için de aynı soru işaretleri var kafamda umarım sözleşmesi bizim opsiyonumuza bağlı olur, yoksa bu transferleri yapmanın manası yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...