bir sinan ı izlemek var birde yürümekte zorlanan evren i pehh
pargo da iyidir ancak benim 1 numaralı tercihim kesinlikle ve kesinlikle doron perkins olur. Bilmiyorum çok mu duygusal yaklaşıyorum ancak bu adamı gerçekten çok seviyorum.Tabii herkesin aklına sakatlığı gelebilir ama bu adam sakatlığınıda atlatır. ben sırf maccabi maçlarını bu adam için izliyodum. Aslında
perkins-tutku
pargo-sinan-
iyi bir skorer-shumpert (artık 3'te kullanmalıyız)-evren
k.gönlüm-yabancı(james gist tarzında)
ermal-andric-ilkan
işte bu kadro seneye euroleauge'de ön eleme oynayıpta elensekte taraftara keyif verip eurocup ve lig için çok iyi bir kadro olur.
en büyük transfer EL bileti...
kerem tunçeri, kerem gönlüm..
Maccabi seneye Macvan'ı kiralık verecekmiş.Muhtemelen bol süre almasını isteyecekleri bir takıma yollarlar.Genç,başarıya aç,yetenekli tercih edilesi bir oyuncu.Gerçi kontratı yüklü sanırım.Eğer bir kısmını da Maccabi karşılarsa düşünülebilir.
kiralık haberi benim de dikkatimi çekti ve düşündüklerin aklımdan geçti.macvan'ın kontratı yüklü bir kontrat değil,270bin dolara maccabi'ye imza atmıştı.beşiktaş hemofarm maçında canlı izlemiştim,iverson'ın ilk sahaya çıktığı maç. 3lük tehdidi de olan,skor kapasiteli,fizikli ve ribuandçı tam bize uyacak bir oyuncu ama ben spor'un her dalında kiralık oyunculara soğuk bakmışımdır.