Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pargo da iyidir ancak benim 1 numaralı tercihim kesinlikle ve kesinlikle doron perkins olur. Bilmiyorum çok mu duygusal yaklaşıyorum ancak bu adamı gerçekten çok seviyorum.Tabii herkesin aklına sakatlığı gelebilir ama bu adam sakatlığınıda atlatır. :D ben sırf maccabi maçlarını bu adam için izliyodum. Aslında
perkins-tutku
pargo-sinan-
iyi bir skorer-shumpert (artık 3'te kullanmalıyız)-evren
k.gönlüm-yabancı(james gist tarzında)
ermal-andric-ilkan

işte bu kadro seneye euroleauge'de ön eleme oynayıpta elensekte taraftara keyif verip eurocup ve lig için çok iyi bir kadro olur.

navarro yuda istermisin sg eksik kalmış sanki

pargo da iyidir ancak benim 1 numaralı tercihim kesinlikle ve kesinlikle doron perkins olur. Bilmiyorum çok mu duygusal yaklaşıyorum ancak bu adamı gerçekten çok seviyorum.Tabii herkesin aklına sakatlığı gelebilir ama bu adam sakatlığınıda atlatır. :D ben sırf maccabi maçlarını bu adam için izliyodum. Aslında
perkins-tutku
pargo-sinan-
iyi bir skorer-shumpert (artık 3'te kullanmalıyız)-evren
k.gönlüm-yabancı(james gist tarzında)
ermal-andric-ilkan

işte bu kadro seneye euroleauge'de ön eleme oynayıpta elensekte taraftara keyif verip eurocup ve lig için çok iyi bir kadro olur.

en büyük transfer EL bileti...

EL bileti içinde transfere ihtiyaç var bence.
her zamanki savunmamızı yaparsak beşiktaşı eleriz,yarı finalde banvit,finalde de ülkere karşı iddialı olmak istiyorsak; yarı final eşleşmelerine kadar önemli bir skorer transfer etmemiz gerektiğine inanıyorum.

Finale kadar gelirsek eğer neden şampiyon olmayalım

benim gönlümden geçen birşey bu herhangi bir duyum alabilecek bağlantım yok o nu baştan yazayım...
ben EL bileti alırsak Sinan Güler ve Kerem Gönlüm gibi Türk yıldızları kadromuza katarız diye düşünüyorum...

Kerem Tunçeri..
Allah korusun..İnşallah hezaman olduğu gibi kolayı kariyeri ve parayı seçersin ve bizden uzak durursun

Maccabi seneye Macvan'ı kiralık verecekmiş.Muhtemelen bol süre almasını isteyecekleri bir takıma yollarlar.Genç,başarıya aç,yetenekli tercih edilesi bir oyuncu.Gerçi kontratı yüklü sanırım.Eğer bir kısmını da Maccabi karşılarsa düşünülebilir.

kerem tunçeri, kerem gönlüm..

Kerem Tunceri mi? Allah korusun.. Kerem Gonlum gibi oyuncuya her zaman ihtiyacımız var.Ben Kerem Tunceri olsam sahsen Efes'ten baska bir takımda Turkiye'de oynamam.. Çünkü açıklamaları olsun,hareketleri olsun doğup,yetiştiği takım tarafından antipati ile karşılanıyor. O yüzden bizden mümkünse uzak olsun.

Şu Antalya B.Ş.B'den Muratcangüler ve Sinan Efes'ten alınmalı. Euroleauge için Ünal Aysan bir Zaza Pachulia bombasını patlatsa hiç de fena olmaz. Birde Fenerden Taurasi volume #2 hamlesi yapsak mesela Oğuz Savaşı çalsak bence 3-4 kaliteli yabancı ile büyük hedeflerde sorunsuz ilerleriz..

Kerem Tunçeri zamanında bizi tercih etmemiş olabilir ama şu tepkileri de ben anlamıyorum.

Gidelim Taurasi'ye sahip çıkalım, Galatasaray taraftarına ve kulübüne tek bir kötü söz söylememiş olan, Galatasaray altyapısının çıkardığı en iyi oyuncu Kerem Tunçeri'yi istemeyelim. Var mı böyle bir şey? Spormax'teki Kerem Tunçeri'nin katıldığı "Hayatım Basketbol" programını izleyin ve ne kadar iyi bir Galatasaraylı olduğunu görün. İsteyene Digitürk Web Tv üyeliğimi verebilirim izlemesi için...

Maccabi seneye Macvan'ı kiralık verecekmiş.Muhtemelen bol süre almasını isteyecekleri bir takıma yollarlar.Genç,başarıya aç,yetenekli tercih edilesi bir oyuncu.Gerçi kontratı yüklü sanırım.Eğer bir kısmını da Maccabi karşılarsa düşünülebilir.

kiralık haberi benim de dikkatimi çekti ve düşündüklerin aklımdan geçti.macvan'ın kontratı yüklü bir kontrat değil,270bin dolara maccabi'ye imza atmıştı.beşiktaş hemofarm maçında canlı izlemiştim,iverson'ın ilk sahaya çıktığı maç. 3lük tehdidi de olan,skor kapasiteli,fizikli ve ribuandçı tam bize uyacak bir oyuncu ama ben spor'un her dalında kiralık oyunculara soğuk bakmışımdır.

yerli oyuncu sıkıntısı varken muratcan güler'i almak bence farz oldu.hep bugüne kadar olamamış oyuncular kategorisinde düşünmüştüm ama gerçekten iyi bir oyuncu olmuş artık. kardeşi sinan güler de twitter hesabından: ''abim diye söylemiyorum muratcan güler bu ülkedeki en underrated oyuncu'' diye yazmıştı,katılıyorum ona.

Yerli olarar oyuncu önerilerim;

Guard pozisyonu için bence öncelik Barış Ermiş'e verilmeli.Oktay Mahmuti ile müthiş işler çıkaracağından eminim.Hem daha genç ve daha çok seneler parçalı formayı giyer.

2 numaralı pozisyon için öncelik tabiki Sinan Güler'e verilmeli.Baktık olmadı mı abisi Muratcan Güler de bize çok katkı sağlayacaktır.

4 numaralı pozisyon için İlkan gelecek.Birde keşke Kerem Gölüm'ü kadromuza katabilsek.

Tutku-Barış-Sinan(Muratcan)-Mert-Ermal-Kerem Gölüm-İlkan...Ayrıca oluşabilecek bir sakatlığa karşı Caner de kadroda tutulabilir.Haluk Yıldırım da oyuncu-menajer olarak devam edebileceğimizi düşünüyorum.

Böyle bir yerli kadrosu ile başarıların geleceğinin garantisini verebilirim şahsen.Yeter ki yeterli bütçemiz olsun ve gelmek istesinler ki bu saydığım oyuncular seneye Euroleague ön elemesi oynarsak Oktay Mahmuti'nin takımında seve seve oynayamak isteyeceklerdir.

kiralık haberi benim de dikkatimi çekti ve düşündüklerin aklımdan geçti.macvan'ın kontratı yüklü bir kontrat değil,270bin dolara maccabi'ye imza atmıştı.beşiktaş hemofarm maçında canlı izlemiştim,iverson'ın ilk sahaya çıktığı maç. 3lük tehdidi de olan,skor kapasiteli,fizikli ve ribuandçı tam bize uyacak bir oyuncu ama ben spor'un her dalında kiralık oyunculara soğuk bakmışımdır.

Sabah bir yerde haberini okudum ama linki unuttum.Maaşı kademeli olarak artıyormuş.270 bin bu sene yarım sezon oynadığı için öyledir.Seneye daha yüksek bir maaş alacakmış.Zaten gelecekte onun üstüne kurmayı düşünüyorlar takımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...