Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten öyle bir şey varsa organizasyonumuza inandıkları için vermişlerdir.Her türlü transferlerde olur,sponsorda olur.Bunun arkasından salonda gelirse yemede yanında yat :)

Ya salon haberi ya euroleague haberidir.İkiside sevinçten kalp durdurur seviyede haberlerdir.Yarın hayatımda ilk defa Fotogol gazetesi alıcam benim içinde önemli bi gelişme bu :D

Osman Altunterim, G.Saray, Zaza'nın yanına bir bomba daha ekledi bunu yarın Eyüp Yıldız aracılığıyla Fotogolde öğreneceksiniz dedi.

Anladığım kadarıyla transfer haberi.

Osman Altunterim, G.Saray, Zaza'nın yanına bir bomba daha ekledi bunu yarın Eyüp Yıldız aracılığıyla Fotogolde öğreneceksiniz dedi.

Anladığım kadarıyla transfer haberi.

Bu cümleden benim de anladığım,transfer haberi olduğu ama Euroleague pro a lisansı söz konusu ise şüphesiz çok daha özel bir haber olur.

Euroleague lisansları ne zaman netleşiyor bunun için henüz erken değil mi ? (Bilgi alma amaçlı soruyorum)

Arkadaşlar bunu yarın söyleyecek olmamızın nedeni kesinlikle kulübün çıkarları içindir bunu bi belirtmek isterim. Daha sonra bu meselede kesinleşen bir şey yok fakat atılan çok önemli adımlar var bunu da ayrıca belirtelim.
Tekrar söylüyorum bize büyük görev düşecek.

Euroelague'de a lisansı almak için başvurduk muhtemelen Roma yerine.Bize düşen görevde salonu doldurarark,euroleague yetkililerini etkilemek falandır heralde:)

Olayın kesin olmamasına üzüldüm. Bugün bu saatte söylenmesi kulübe zarar olurken 10-12 saat sonra söylenmesinin kulübe zarar olmuyor mu yani? Hayırlı olsun inşallah gerçekleşir.

Gerçekten şaka gibi.Fazladan 15-20 kişi sitelerine girecek diye yaptıkları tamamen bencillik.Ne oldu şimdi ne geçti ellerine 40 yıllık usta gazeteciler sanki.Çok zordu bir gece beklemek...

Neyse arkadaşlar bu konu kapansın biz söz verdiğimiz gibi yarın gerekli açıklamayı yapacağız bu konu ile ilgili, işin trajikomik kısmı bu arakadaşın haberi öğrendiği kulüp yetkilisi erkek takımımız la ilgisi olmayan ve bu haberi zaten bizden öğrenmiş bir kişi neyse yarına kadar bu mesele kapatılsın ilgili mesajlarıda sileceğim.

Adam hala hit sevdasına yapmadım diyor, menfaatleri düşünüyoruz diyor. Kesinleşmiş haber deyip ondan sonra kulübün isteği doğrultusunda çektik diyor. Şaka mı bu?

Konuyu da değiştirmek adına; Boban Marjanovic çok güzel gitmez miydi? Uç noktada özellikleri olan oyuncuları hep sevmişimdir.

Boban Marjanovic mi? Sertaç yetenek olarak onun iki katı değilse ben de hiç basketbolu bilmiyorum. Marjanovic'in bugüne kadar düzgün oynadığı bir maç var o da zalgirs'e kiraya gitmeden önce cska moskova ile sinan erdem'de efes pilsen'e karşı,o iyi oyunun da nedeni zaten yaşlı ve savunması zayıflamış olan vujcic'in yeni gelmiş olmasından dolayı idman eksikliği nedeni ile,diğer yandan efes'in karşısındaki her rakibin pivotu çoştu euroleague'de. dusko vujosevic geçen sene slavko vranjes'den istenilen bir uzun yaratınca,cska'da da aynı yöntemi denedi ama olmadı tabi ki. marjanovic'in boyu 2.21 değil de 2.10 olsaydı bırak euroleague'i eurocup seviyesinde bile bu yetenekle zor takım bulurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...