Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada ıskaladığımız bir guard adayı daha var,gerçi almak zor olabilir ama marko popovic'i de isterim ben,rusya'da inanılmaz geliştirdi kendini ama dediğim gibi almak zor olur,hem paralı bir takımda oynuyor hem de euroleague doğrudan gidecekler sanırsam.

ya kontratı bitenler listesinde Oliksiy Pecherov çok beğenirim o adamı,güzel seçenek olabilir,bu sezon bir sakatlık geçirdi,acaba sakatlığı ne durumda.

Pecherov sanırım draftta da 1.turdan yükseklerden seçilmişti, potansiyelli oyuncu, sağlamsa patlama yapabilir iyi bir koç yönetiminde.

Yine 4 numara için hem tecrübeli hem de çok faydalı olacak Terrence Morris gözüküyor, 3 numara için Pete Mickael sakatlığından kurtulduysa yine iyi tercih olur. Lavrinoviclerin Ksistof olanı da cepte bulunsun :)

Euroleague'e gideceksek tecrübe fakörü de önemli yabancı seçimlerimizde, en az 1'i bu tarz bir oyuncu olmalı diye düşünüyorum.

Skorer olarak Trajon Langdon yerine Keith Langford daha iyi olur gibi.

Bu arada kontratı bitecekler listesinde Kerem Gönlüm de var ama onun sözleşmesinde özel bir madde var sanırım.

Pecherov sanırım draftta da 1.turdan yükseklerden seçilmişti, potansiyelli oyuncu, sağlamsa patlama yapabilir iyi bir koç yönetiminde.

Yine 4 numara için hem tecrübeli hem de çok faydalı olacak Terrence Morris gözüküyor, 3 numara için Pete Mickael sakatlığından kurtulduysa yine iyi tercih olur. Lavrinoviclerin Ksistof olanı da cepte bulunsun :)

Euroleague'e gideceksek tecrübe fakörü de önemli yabancı seçimlerimizde, en az 1'i bu tarz bir oyuncu olmalı diye düşünüyorum.

Skorer olarak Trajon Langdon yerine Keith Langford daha iyi olur gibi.

Bu arada kontratı bitecekler listesinde Kerem Gönlüm de var ama onun sözleşmesinde özel bir madde var sanırım.

Langford o kadar iyi şutör değil penetreye dayalı oynuyor.Bize bir tane çok iyi şutör lazım bence

Langford komple bir hücum oyuncusu, bileği de düzgün, Euroleague'deki 2-3 maçını izlemiştim. Penetre istenirse penetre yapar, şut atması istenirse şut da atar.

Benim oraya istediğim oyuncu Jaycee Carroll tabiki, inanıyorum ki hocamız isterse onu da transfer ederiz :)

Langdon'a sevinirim , Langford'a da gıkım çıkmaz diyelim.

Bu sene bi şampiyon olalım gerisini seneye düşünürüz bence. Gerçekten çok fazla gelecek senenin planlarına kapıldık. Önümüzde alınacak bir kupa var.

Sezonun en kritik bölümünde gelecek sezon planları yapmamız doğru değil.Ama başlığı görünce yazmadan edemiyorum.Başlığın playoff bitimine kadar kilitli kalması takımımız için daha sağlıklı olmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...