Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasaklama getirmek yani kilitlemek bana yanlış geliyor,genelde yasaklara karşı olduğumdan da olabilir ama şöye bir şey diyebiliriz: bura yazıp da salona gelmeyen bizden olmasın,kalmış 2 tur,final yarı final. tabi ki imkanları elvermeyip gelemiyecek olanları dışarda tutuyorum. çünkü ben de evlilik hazırlıklarından dolayı eğer 24 ve 25 mayıs'a maç denk gelirse gelemiyeceğim ama onun dışında her zamanki yerimizdeyiz.

Beyler bayanlar boşverin şu yasak konusunu. Canı istemeyen yazmaz yani gayet basit. Nasıl ki şube de bu konuları düşünüyor , o zaman biz de düşünelim. Sigara gibi başlık orası ayrı :)

Bu başlık iyice fantezi başlığına döndü demiştim önceden, bu sözümü geri alıyorum.

Şu vakitten sonra sınırımız yok, isteyen istediğini getirsin takıma. Yalnız burada bunların hangisinin daha yararlı olacağını tartışalım.

Lebron Avrupa Basketbolu'nda zorlanır mesela bence, Durant'i isterim ben.

Bu başlık iyice fantezi başlığına döndü demiştim önceden, bu sözümü geri alıyorum.

Şu vakitten sonra sınırımız yok, isteyen istediğini getirsin takıma. Yalnız burada bunların hangisinin daha yararlı olacağını tartışalım.

hahaha :D Cp3 bence iyi gider bize

Gercektende öyle Eurolig başvurusu belli olmadan acaba bir takım oyuncular açıklanabilirmi ? Yani ben ikisinin bir arada olduğunu düşünüyorum A lisansı talep edilirken o dosyada hangi oyuncuların ismi geçiyor acaba ne vaadler veriliyor. Çok önemli NBA oyuncuları takıma kazandırılır mı ki :)

Güldürdün beni ya :D Allah razı olsun :D Kobe diyorum ben THY falan :D

ALperen seni kastetmiyor Eren. Ersan haberinden sonra burda mübalağa yapılıyor. Mesela ben bir daha oyuncu önermeme kararı aldım. Kimisi de hayallerimizin ötesine geçmek üzereyiz babında Durant Lebron diyor. Tabii ki hiç biri reel düşünce anlamında değil.

Biraz uzak kalmışım muhabbetten şubedeki hatta şubelerimizdeki gelişmeler yüzleri güldürüyo cidden :D

Arka fonda ''we are turkish airlines '' müziği çalmalı bence bu konuya girdiğimizde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...