Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferhat Karakoç' Alıntı:
[quote="Suat Aydın":31niwgju]Arkadaşlar,Simas hala boşta mı acaba? Eğer boştaysa Euro Cup'ta başarı için sadece Avrupa'da oynamak kaydıyla kadroya dahil edilebilir mi? yoksa saçma bir öneri mi oldu :p

Bence de artık oyuncu göndermeyelim,6. hatta 7. transfer haklarımızı da dolduralım gerekirse...
3 numarada shumpert haluk caner var gereksiz olur. çok daha önemli mevkiler boş.guard ve 4-5 oynayabilen ribauntçu uzun lazım. ama alınmaz gibime geliyor.[/quote:31niwgju]

Bence Jasaitis'in gelmesi bize her maç en az +8 sayı ve +4 ribauntluk bir katkı sağlar. Shipp ve Shumpert'ın durgun olduğu maçlarda o bölge de bir skorere ihtiyaçduyabiliriz.Tabi eksik yerleriizi önce düşünelim ona bende birşey demiyorum ama hazır boştayken alsak iyi gibi geldi bana...gerçi Rytas ile anlaşmış sanırım...

Timur Saglam' Alıntı:
Papadoupoulos agır olsa da 4 kısalı düzende de arkayı tutacak biri lazım ne Andric ne Ermal alan kapatıp, caydırıcı olabilecek sertliğe sahip değil bunu Rancik'le yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Papadoupoulos faydalı olabilir. Andric istikrarlı dış atabilse(Rancik gibi)bu ayak çabukluğuyla 4 numarada Shumpert vari katkılar sağlayabilirdi.

Bu arada N.O.Hornets Pops'u serbest bırakmış.
Kaynak, http://www.nba.com/hornets/news/hornets ... 01_04.html
Ah keşke takıma katılsa Pops. Ribaunt blok savunma sayı her konu da katkı alırız ondan,tabi sisteme uyar mı pek bilmem:)

Pops Mensah-Bonsu aradığımız tarzda, pota altında hoplayacak zıplayacak tarzda iyi bir oyuncu.

Ama tabi onun da biraz egosu yüksek oyuncu olduğunu biliyoruz.

Daha önce CSKA'daydı sanırım ve Eurolegue'de aradığı süreleri bulamamıştı. Euroleague takımlarından birine gideceğini düşünmüyorum, düşünebiliriz aslında.

ENES KANTER.

Daha iyi bir isim olabilir mi? Aradığımız özelliklere sahip, Türk, NBA'de All-Star olabilecek kadar büyük bir yetenek :)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
ENES KANTER.

Daha iyi bir isim olabilir mi? Aradığımız özelliklere sahip, Türk, NBA'de All-Star olabilecek kadar büyük bir yetenek :)
Tam bilgim yok o iş nasıl oluyor ama Enes'in Avrupa için haklarının Fener'de olması sıkıntı yaratmaz mı?

Fatih Sinan Durak' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":2vompn6c]ENES KANTER.

Tam bilgim yok o iş nasıl oluyor ama Enes'in Avrupa için haklarının Fener'de olması sıkıntı yaratmaz mı?[/quote:2vompn6c]

Yetiştirme bedelini ödeyen her takım alabilir diye biliyordum Kaan Kural da onayladı bunu :)

Fatih Sinan Durak' Alıntı:
Tam bilgim yok o iş nasıl oluyor ama Enes'in Avrupa için haklarının Fener'de olması sıkıntı yaratmaz mı?
Avrupa'da oynamak isterse Enes lehine karar çıkarmış belli bir yetişritme ücreti ile oynayabilirmiş,ama ligimizden bir takıma gelecek olursa Fenerbahçe ne yapar eder engeller oynamasını anca yurt dısında oynayabir bence.

FB ile devam eden bir sözleşmesi var mı idi ? Eğer öyle ise çok kolay olmasa gerek diye düşünüyorum.Sözleşmesi devam eden bir oyuncunun kontratında çıkış maddesi yoksa klübü bonservis belirlemekte özgür değil mi ? TAU Genç bir oyuncu olmadığı halde Esteban Batista için çok ciddi bonservis ödedi mesela (kontratı devam eden bir oyuncu kaç yaşında olursa olsun yetiştirme bedeli ödenecek yaşı geçmiş olsa da klübü bonservis alıyor sonuçta)

Yoksa Enes'in genç bir oyuncu olması durumu kolaylaştırıyor mu ? Yani genç oyuncuların bir kontatı olsa bile yetiştirme bedeli ödemek yetiyor mu ? (emin olmamakla beraber ben tam tersini biliyorum belli yaşın altındaki oyuncular kontratları biterse yetiştirme bedeli ödenerek alınabiliyor belli yaşın üzerindeki oyuncular kontratları bitse bile serbest kalıyor.Genç oyuncuyu yetiştiği klüpten kontratı bitse bile almanın bir maliyeti varken,devam eden bir kontrat varsa almak oldukça zor değil midir ?

Yada Furkan örneğinde biz bonservis için epey yukarıya çıktık ama KSK kabul etmedi çünkü kontatı devam ediyordu.Yetiştirme bedeli verelim deyip alamadık.Furkan'ın transferinde oluşan hava KSK'nin bonservis belirlemekte özgür olduğu şeklind idi.Herhangi bir ölçü konuşulmadı (yanılmıyorsam) . KSK'ya rağmen Furkan'ı almak mümkün değildi.FB'ye rağmen Enes'i almak nasıl mümkün.

Devam eden bir kontratı yoksa FB'nin tek hakkı yetiştiren klüp olmaksa oturuyor olay, ama ben devam eden bir kontratı var biliyordum.

Hem genel olarak mevzuatı hem de Enes Kanter özelindeki durumu bilen biri aydınlatabilir mi rica etsem ?

yok gibi birşey.
ilkan play offlarda gelebilir belki.
enes kanter alınabilir ama mucize.
birde ali karadeniz var tabi trabzondan işler düzelmemiş ise.
Melih Özkul' Alıntı:
Arkadaşlar sizce düşünebileceğimiz Türk uzunlar kimler olabilir?

İlkanın play-offlarda gelme ihtimali yokmuş.
Cevher olabilir fakat Ergin Ataman vermez.
Wright olabilir fakat bonservisiyle beraber yüklü bi fiyata patlar.
Ümit Sonkol denenebilir.

ümit sonkol olabilir bencede 10-15 dk oynasa iyi katkı yapar.ribaunt sıkıntımızı çözmemizde yardımcı olabilir.

Yiğit yapma lütfen Ümit Sonkol nedir?

Playoff'a girmeye mi uğraşıyoruz, final mi kovalıyoruz? Nedim Yücel'i de alalım 1.siyse hedef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...