Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Furkan'la ilgili görüşlerim olumsuz yönde değişti,Furkan bu sezon sakatlandıktan sonra toparlayamadı kendini.

Ama 4 numaraya İlkan'ın gelecek olması çok güzel.

5 Numaraya çok önemli bir ismin alınması gerektiğini düşünüyorum.Öyle 2.06 boyunda 2.08 boyunda dışarıdan üçlük sallayan veya pota altında hantal olan bir oyuncu değil bahsettiğim 2.10 boyundan az olmayan savunması olan,pota altında skor üretebilen,faul yaptıran ve ribaunt ile blok özelliği olan komple bir 5 numara.

Ayrıca çok önemli bir skorer oyuncu alınması gerektiğini yineliyorum.

1 Numaraya yerli olarak barış ermiş alınırsa tutku ile birlikte çok iyi işler başarırlar.

Oyun kurucu olarak Tutku'dan daha iyi bir seçeneğimiz olması gerekiyor. Yerli alınacaksa Kerem Tunçeri'den başkası olmamalı. Bunun yanında bence delici bir SG ihtiyacımız da var. Oyun sıkıştığında inisiyatif alabilecek bir oyuncu... Johnson gibi, ama daha zeki olanı. Kısalardan iki sakatlık yaşayınca ilk yarıda nasıl tökezlediğimizi de hatırlayın bir de. Ben kısa rotasyonumuza iki önemli oyuncunun katılması gerektiğini düşünüyorum.

eğer gelecek yıl EL'de ön eleme hakkı alırsak

Tutku - Yabancı
Shipp - Evren - (Sinan Güler)
Shumpert - Yabancı
Yabancı - (Kerem Gönlüm)
Ermal - Caner - Luksa (Alınılabilinirse daha iyisi)

Melih, Göksenin, Sertaç, İlkan
gibi genç oyuncuların ise 1 yıl süre alabilecekleri mümkünse BBL takımlarına gönderilmesi faydalı olur...

PG - V.Spanoulis,Kerem Tunçeri,Tutku Açık
SF - S.Jasaitis-Mert Shumpert,
SG - J.Shipp-
PF - Ermal-Kerem Gönlüm-
C - Bourousis,Luksa

Spanoulis imkansızda Siskauskas imkansız olmamalı.SF için düşünülebilir ki PG oynayabilmesi de avantaj.Bourousiste çok zor ama çok büyük hedefler koyduksak buna benzer isimler kesinlikle olmalı.Kaliteli SG lazım birde.

Bütün branşlarda müthiş isimler geçiyor en çok ise erkek basketteki isimleri merakla bekliyorum

Bahsettiğim pivota Bourousis çok iyi uyuyor,zor ama başkanımız Ünal Aysal'ın basketbol takımı için iddasını görünce neden olmasın diyorum.

PG - V.Spanoulis,Kerem Tunçeri,Tutku Açık
SF - S.Jasaitis-Mert Shumpert,
SG - J.Shipp-
PF - Ermal-Kerem Gönlüm-
C - Bourousis,Luksa

Spanoulis imkansızda Siskauskas imkansız olmamalı.SF için düşünülebilir ki PG oynayabilmesi de avantaj.Bourousiste çok zor ama çok büyük hedefler koyduksak buna benzer isimler kesinlikle olmalı.Kaliteli SG lazım birde.

Bütün branşlarda müthiş isimler geçiyor en çok ise erkek basketteki isimleri merakla bekliyorum

2 numara sg,3 numara sf.Yer değiştirmeleri lazım

Hazir Lockout olacakken:
PG: Calderon - Kerem - Tutku
SG: Ray Allen - Evren
SF: Hido - Peja
PF: Ersan - Kerem - Shumpert
C: Zaza - Omer

Yahu biz savunma yapacak adam arıyoruz diyoruz.Siz Calderon'u-Ray Allen'ı-Hidayet'i takıma yazıyorsunuz.Olmaz ki böyle ! cık cık cık

Shumpert'in Türk olacak, bunun yanında Rancik ve Johnson ile de yolların ayrılacağını sanıyorum. Yani gelecek sezon için 3 tane yabancı hakkımız olacak. Tekini Benjamin Eze'ye kullansak keşke. Sağlam, pota altında yer kaplayan, ribaund ve blok özellikleriyle aradığımız uzun olabilir. Onun dışında 1 numarayı Barış Ermiş takviyesiyle tamamen yerlilere bırakıp, 2-3 numaraya iki yabancıyla -teki sağlam skorer, teki daha komple bir isim olsun mümkünse- transferi kapatabiliriz. Göksenin-Melih-Sertaç üçlüsünden de Göksenin takımda kalsın, bu sezon zaman zaman özellikle savunmada önemli katkılar verdi. Diğer ikisi mümkünse pişmek için başka bir takıma gönderilsin.

Cocuklar laf olsun diye yazdim! :)
Arada postlara bakarken bazi isimleri gordum biraz yuksek uculan ben de kizdirayim dedim ortaligi :)
Yoksa cok sukur az bucuk NBA ile yakinligim var. Inanin butun Turkiye'de lockouta gidilmemesini en cok isteyen insanlardanimdir, tahminen issiz kalabilirim.

Spanoulis ve Bourosis gelmez. Büyük takımlarda az süre alan ya da başaltı takımlarda yıldızı parlayan isimler olabilir. Partizan, Cibona, Olimpija, Kızılyıldız gibi takımlardaki oyunculara yöneliriz gibi geliyor. Yada Terence Morris, Kosta Perovic, Clay Tucker, Nachbar, Malik Hairston, Moris Finley gibi isimlerde pazara düşer bence.

Prigioni ayrılacak R. Madridten. İki ucu keskin bıçaktır.
David Andersen NBA de pek süre alamıyor. Avrupaya dönse bize gelmese bile en azından rotasyona girer:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...