Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazın serbest kalacak bazı nba oyuncuları :Carlos Arroyo, Nenad Krstiç,Troy Murphy,Anthony Parker,Sasha Pavloviç,Tracy Mcgrady,Maurice Evans,Andrei Kirilenko,Earl Clark.

Olin'deki Seibutis'i bizim maçlar dışında canlı izleme olanağım olmadı fakat çok güzel şut yüzdesi var. Bence kaçırılmaması gereken bir adam.

Teletovic zaten kendini kanıtlamış, herkesin bildiği bir isim.

Jaycee Carroll bu maçta şimdiye kadar çok iyi oynayamadı, inanılmaz bir savunma var üstünde ama Jaycee Carroll'un adamı sadece ona konsantre olduğu ve yardım savunması yapmadığı için, onun sahada olduğu dakikalarda diğer arkadaşları 4'e 4 oynuyor ve rahat sayılar buluyor.

Boyu 1.88, 2 numara oynuyor. 10 cm daha uzun olsa durdurulamazdı gerçekten.

Arkadaşlar seneye Trabzondan Ali Karadeniz'i alsak 2 devşirme oynayamıyor diye hatırlıyordum ama Rancik yerine iyi olmaz mı acaba?

Arkadaşlar seneye Trabzondan Ali Karadeniz'i alsak 2 devşirme oynayamıyor diye hatırlıyordum ama Rancik yerine iyi olmaz mı acaba?

Ben derim olmaz bir arkadaş der daha iyi olur.Öyle açık bir sonucun olacağını düşünmüyorum.Artık büyük oynuyoruz.Eğer Rancik giderse bu isim Ali Karadeniz değil karşılaştırılmalarında kimsenin Rancik daha iyiydi diyemeyeceği biri olur.

Aynen öyle, 2 devşirme birden oynamaz, Shumpert'tan da vazgeçmeyeceğimize göre böyle bir şey düşünülmez.

Bir de tabi yararlı olur mu yönü var ama zaten transfer olmayacağı için tartışmaya gerek yok.

Furkan mi draft edilecekmis?? valla benim baktigim mock draftlarin hicbirinde adi gecmiyor. bende acikcasi onu o seviyede görmüyorum. Furkan cok calisirsa bir Kerem Gönlüm olur. fazlasi zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...