Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı oyunculardan benim en çok istediklerim Lakovic,Nachbar ve tabi ki Ndong(bence çok zor ama alınsa süper olur)

Kasun'u da çok isterdim ama bence de sakatlığı engel olcak,onu almak,hele ki EL düşünüyorsak çok büyük risk olur..

forlana 3 yıllık 15 milyon euro verileceği söylentilerinin dolaştığı ortamda 1.5, 2 mil euroluk yıldı basketbolcuları yazmaktan çekinmemiz ne kadar acı. İnşallah bu seneden sonra bu da yoluna girer.

Bende kadro yapayım o zaman

Jaka Lakovic-Tutku-Ender
Alan Anderson-Evren
Shumpert-Jasaitis-Caner
Morris-Cevher-İlkan
Bourosis-Ermal

Gazanfer kesin konuşmuşsun Cevher bitti mi? Post oyununu bilmeyen riband katkısı çok az olan ve tek derdi 3'lük atmak olan Cevher'i Oktay Hocanın isteyeceğini sanmam. Nedim Yüceli tercih ederim 4 numaraya. Rancik'in bu sene nasıl zorlandığını hepimiz gördük. Ortalama üstü bir dış şutu olmasına rağmen ona bile hiç özel setler oynatmıyordu hoca.

Bu arada Mcintyre Malaga'daydı geçen sezon ve sözleşmesi devam ediyor. Ben o bölgeye Lakovic'i çok istiyorum, keşke alabilsek.Partizan'da Curtis Jerells'da çok iyi sezon geçirdi oda çok faydalı olabilir. 3 numarayı Shipp-Caner-Haluk rotasyonu götürür. Elimizdeki Ermal ve Andric takımda kalacaktır. Uzun rotasyonuna alınacak diğer oyuncunu saf 5 değil de 4-5 oynayabilen atletik ve idare eder şut özelliği olması kanaatindeyim.Shumpert seneye kesinlikle çok az 4 numara oynamalı. O bölge için en favori adayım Partizan'daki Gist.2 numaraya da skorer, penetreci ve şutu iyi olan biri lazım. A.Anderson gelirse çok iyi iş yapmış oluruz.Ender'in geldiğini varsayarak.

Tutku-Ender-Lakovic
Anderson-Shipp
Haluk-Caner-Şhumpert
İlkan-Gist
Ermal-Andric

Oldukça dengeli ve kaliteli bir kadro olur bence.Bu arada söylemeyi unutmuşum eline sağlık.

Yapmayın diyorum çok istiyordum Gist'i ben hayırsız olsun. Morris de daha çok şut atan bi adam ben oraya pota altı savunmasına iyi destek olacak ve hoplayıp zıplayan ribandcu bi adam alınmasından yanayım. Bu sene Brose Basket'te çok iyi Euroleague geçiren ve hep fantazi takımıma aldığım Kyle Hines düşünülebilir.

Gard olarak Zizis ve Alan Anderson çok iyi olur. Nachbar gibi hem Avrupa'da, hem Türkiye'de oynamış olan, oraların gerilimini, ruhunu iyi bilen bir oyuncu da tecrübe açısından muhteşem olur. Pota altında da Mario Kasun ilk tercih olmak üzere alternatif olarak da Sacha Kaun'a yönelirsek ve bu oyuncuları bitrirsek çok iyi iş yapmış oluruz gibime geliyor.

Furkan'ı yukarıdaki Sercan'ın kadrosuna 3. pivot olarak yazabiliriz mesela
Gist yerine de Batista veya Eze yazılırsa gayet iyi bir kadro olur...

Onur dediğin isim Cemal Nalga işte.Andric'i , Ermal'den daha iyi tamamlar Cemal.Cemal-Andric ikilisi çok daha homojen ve birbirini tamamlayan bir pivot rotasyonu olur.

Ayrıca D'or Fischer'i Fenerbahçe-Efes isteseler bile çok zor getirirler.Biz teklif yapsak ilgilenmez bile...

Ben yabancı uzun alınacağını sanmıyorum. Cevher,Cemal,Furkan,Ermal,Andric,İlkan,Shumpert gayet yeterli bir rotasyon olur. İçlerinde hoplayıp zıplayanıda var, şut atanıda var, iyi pick and roll oynayanıda, sırtı dönük oynayanıda var, savunmacılarıda,ribauntcılarıda var. Daha da fazlası istenmez herhalde.

Dışarıyada skorer ve baskı altında oyun sıkıştığı anda bireysel yetenekleriyle kilidi açabilecek 2-3 oyuncu alınabilirsi kesin Euroleague'de basarılı oluruz.

Tabi herşeyden önce Allah her türlü sakatlıktan korusun.

Yabancı alınmaması için Cevher, Cemal ve Furkan'ın transferinin tamamlanması lazım. Ben Furkan yerine yabancı bir pivot tercih ederim şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...