3 numaraya oyun kurma özellikleriyle Matt Walsh düşünülebilir.Adamın şutu var savunması var bence Oktay Hocanın sistemine uyacak bir isim.
4 numara için Nik Caner-Medley müthiş olmaz mı?
Erdal pardon da Cemal&Andric ikilisi nasıl daha komple olabilir. Hadi savunma işini yaparlar, ona lafım yok. Ama senin pivoy pozisyonunda sadece Cemal&Andric olursa, ikili oyunlar ve guardının becerileri dışında sayı bulabilir misin? İkisinin de doğru düzgün bir sırtı dönük oyunu yok. Cemal kendini geliştirdi, savunmada iyi, sertlik getirir ama daha önünde çok yol var, Ermal'e değişilecek hale gelmesi için. Cemal ekstradan geliyorsa gelsin ama ben Cemal için Ermal'den vazgeçmem, vazgeçersek de doğru olduğunu düşünmem. Ermal&Andric aksine daha iyi bir pivot ikilisidir. Biri sırtı dönük oyunu, teke teki olan diğeri ise ikili oyunlarda, ayak çabukluğu ile iş yapabilen farklı tip uzunlar. Ekstradan Cemal gelir, savunmaya sertlik katarsa, ''OK''. Ama ben Ermal'in yerine gelecek, Cemal'e sonuna kadar karşıyım.
Ayrıca senin bu Ermal takıntın da kabak tadı vermeye başladı.
Pivotun işi bu değil zaten Uğur.Rebound alamayan[Ermal final serisinde 6 maçta 106 dakika oynamasına rağmen sadece 12 rebound alabilmiş.Pivot olarak oynayan biri için utanç verici bir rakam] , savunmada handikap olan pivot her maç 30 sayı bile atsa takımına zarar verir.Ermal genç bir oyuncu olsa ileride oyunun savunma yönüne çok daha dikkat eder diyebilirdim ama 33 yaşında Ermal.Kendisine karşı hiçbir antipatim yok ama artık hem Euroleague oynamak isteyen hemde Türkiye'de şampiyonluk isteyen bir takımda yeri yok .Trabzonspor,Erdemir gibi takımlara giderse onlara çok katkısı dokunur ama...
Cemal , Alba Berlin ve Rytas'da oynadı Onur.Ne 4. ligi?