Hiçde öyle değildi Onur.Rytas'da 20 dakika civarında dakika süreler alıyordu. Ayrıca şu an kadromuzda 30 yaşın altında kaç Euroleague oyuncusu var sayabilir misin?
Cemal - Ermal - Andric rotasyonu bence sadece oyuncu sayısı olarak yeterli bir rotasyondur. 1-5 numaralar bene çok önemlidir. 1 ve 5 iyi olduktan sonra forvetler illa ki bulunur , alınır. Bugün her takımda 12 - 13 sayı atan bi forvet mutlaka var. Ben 5e sert , kalıplı , içeriyi perişan edecek bir oyuncu istiyorum. Zamanının Kambala'sı gibi , Prkacin'i gibi , şimdinin Mozgov'u gibi garanti opsiyon istiyorum. Öyle Cemal'le yamamak filan istemiyorum çünkü euroleague bu ve açıkçası bu kadro 60 sayı atamaz euroleaguede. Ligimizi övüyoruz filan ama 1 senedir aynı pick and roll ile finale çıktık hücum anlamında.
Hiçde öyle değildi Onur.Rytas'da 20 dakika civarında dakika süreler alıyordu. Ayrıca şu an kadromuzda 30 yaşın altında kaç Euroleague oyuncusu var sayabilir misin?
Fran Vazquez Barcelonadan ayrılmak istiyor galiba.Sözleşmeside bitti.Hem sansasyonel hemde çok yararlı bir transfer olmaz mı?İngilizce bilmediği söyleniyor gerçi ama olsun
Şu takıma kim 5 numara olsun deseler,hani para,kabul edip etmemesi önemli değil deseler,Ndong,Javtokas ile beraber heralde ilk söyleyeceğim isimlerden biri olur Vazquez..
Eğer ki bırakırlarsa Barça en büyük hatalarından birini yapar..O dandik milli takımda takıma ruh katan,deli gibi ribaunt alıp,blok yapan,smaç vuran bi oyuncuydu..Ben Barça'dan ayrılsa bile birileri bizden önce kapar diye düşünüyorum ama eğer olmaz da alabilirsek çok çok süper hamle olur..
Keşke Ünal başkan hazır İspanyada iken bi Anderson-Vazquez-Lakovic veya bi Anderson-Ndong-Lakovic üçlüsü de basketbola getirseydi
Morris'te fena olmaz sanki