Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevher, Hakan Demir koçluğu sırasında Eurocup (08-09) gruplarda müthiş sezon geçirmişti. Rankingte 2. sıradaymış.

Sonra Beşiktaştaki belirsizlikten etkilenmiş olabilir, kırılgan bir oyuncu olduğu söylenir zaten. Ben Oktay hoca yönetiminde Tutku, Ermal gibi yeniden parlayacağını düşünüyorum çünkü yetenekli bir oyuncu.

Şutör mevkisi için Carl English nasıl olur? Bu sene Badalona'da sakatlanmadan önce şahane top oynamıştı. Keza daha önce Canaria'da. Son sakatlık durumundan sonra ne halde bilmiyorum ama kontratı bitmiş. Uzun yıllardır Avrupa basketbolunun içinde ve çok sağlam şutör.

PF:K.Gönlüm-Cevher
C:Andric-Furkan
Böyle olursa uzun hattı biraz sıkıntılı olabilir.Oraya 4-5 oynayan bir yabancı alınmalı.
Antonis Fotsis oraya cuk oturur.

Ndong'u Bilbao alacak sanırım. EL'ye direk katıldıkları için ellerini çabuk tutup o kozu iyi kullanıyorlar.

Yalnız böyle giderse İspanyadan 10 takım katılacak Euroleague.Zaten bence Euroleague yönetimi Unicaja Malaganında lisansını alsa süper olur.Adamlar ligde ve avrupada 2-3 yıldır hiç bir şey yaptıkları yok.
Ndong olabilir Eze olabilir ortaya kapatacak pivot şart.

Can Isbakan
Sevgili abim @UMTAVC transferlerden gidiyor, Ermal Efes icin iyi bir hamle oldu, yuksek ihtimalle N'Dong ve Raduljica ile sureyi paylasir

Fazlasıyla önerilen N'dong de efes ile anlaşmak üzere heralde.

Alalım Tepic'i ne dert kalsın ne tasa. 1-2-3 hangisinde sıkışırsan oynat. Oyun zekası, oyun görüşü, şut, asist, liderlik. Pana'da istediği şansı alamıyor, eğer istersek alabiliriz bence.

Lakovic - Tutku - Ender
Shipp - Evren
Tepic - Shumpert - Caner
Kerem Gönlüm - Cevher
Vasquez - Andric - Furkan

Kerem Gönlüm'ün olurunu pek düşünmüyordum, ama Ermal işi Efes adına olduysa, biz de zorlarsak bu iş olabilir. Oktay Hoca, Shumpert'ı da 4 numara zaman zaman dahil ettiği için orda da sıkıntı yaşamayız. 5 numarada da zaten iyi oyuncularımız olmuş olur. Tepic gibi bir beyin ile Lakovic'i de dengelersiniz. Sıkıntı olmaz.

NOT: İlkan'ı Karşıyaka'ya kiralık vereceğimizi düşünerek yazmadım. Eğer vermez de kalırsa ki bence kalmalı, daha da iyi olur.

Alalım Tepic'i ne dert kalsın ne tasa. 1-2-3 hangisinde sıkışırsan oynat. Oyun zekası, oyun görüşü, şut, asist, liderlik. Pana'da istediği şansı alamıyor, eğer istersek alabiliriz bence.

Lakovic - Tutku - Ender
Shipp - Evren
Tepic - Shumpert - Caner
Kerem Gönlüm - Cevher
Vasquez - Andric - Furkan

Kerem Gönlüm'ün olurunu pek düşünmüyordum, ama Ermal işi Efes adına olduysa, biz de zorlarsak bu iş olabilir. Oktay Hoca, Shumpert'ı da 4 numara zaman zaman dahil ettiği için orda da sıkıntı yaşamayız. 5 numarada da zaten iyi oyuncularımız olmuş olur. Tepic gibi bir beyin ile Lakovic'i de dengelersiniz. Sıkıntı olmaz.

NOT: İlkan'ı Karşıyaka'ya kiralık vereceğimizi düşünerek yazmadım. Eğer vermez de kalırsa ki bence kalmalı, daha da iyi olur.

Bu kadro olabilir evet..Güzel bi kadro..6.yabancı olarak bi skorer guard daha alınabilir..İlkan'ı da 4 numaraya koyarsak 15 kişilik güzel bi kadro olur..

Yine bu Tepic aşkını erteledik desene abi, yazık ediyorlar çocuğa da...

Sorma Uğur, bende çok istiyorum ama adam oynamadıkça kalmak istiyor. 2 sene para kazandın git iş basketbol oyna başka takımda. Calathes takımın yıldızı oldu Tepic hala yerinde sayıyor. Bide şimdi hatırladım Velickovic'de Pana'ya gidiyormuş büyük ihtimal. Kalma istediği bunla ilgili olabilir. Velickovic'de çok isterdim halbuki.

Aslında tam paket yapıp, beraber getirilecek oyuncular. Hem takım oyunu oynamayı biliyorlar hem de tam ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar. Pana'nın da bu transferleri yapıp, sonra da oynatmamasını bir türlü anlayamıyorum. Uros Tripkovic'i alalım, aynı jenerasyondan belki o zaman gelir, Tepic :)

Ermal'in gidişini çok büyük kayıp olarak görüyorum. Luksa-Tutku'nun tepe Pick n Roll leri dışında pota altındaki tek hücum silahımızdı Ermal. Zaten hücumda sınırlı bir takımdık.
Benim birinci önceliğim oyun kurucu iken artık kesinlikle alçak post'tan oynayacak ve ribaund alabilecek 4 kısalı sisteme uygun çok iyi bir 5 numara oldu. Bilmiyorum öylesini nereden bulacağız ?

Gelen ve gidenlere bakarsak, pota altına komple bir oyuncu şart.

Sırtı dönük hücumu olan, içeriyi iyi kapatan, ribaund ortalaması iyi olan bir 5 numara. Böyle uzunlar da az sayıda olduğu için imkanları zorlayıp bu bölgeye en iyilerinden birini almalıyız artık. Ayrıca İlkan da kalacak sanırım Furkan'la birlikte.

Cevher-Şampırt-İlkan üçlüsü 4 numara için yeterli bana göre. Zaman zaman Furkan'ı da orada değerlendirebiliriz.

Andric-Furkan'ın yanına da 2.10 ve üzeri çok iyi bir uzun lazım. Sertaç'ı da 1 senelik kiralık göndersek iyi olur gibime geliyor.

Eğer bir takımla anlaşmadıysa Mirza Begic'i zorlayalım.

Yabancı piyasayla pek ilgim yok ama lig içinden Beşiktaş'taki Ogilvy'in takıma katılmasını isterim. Bileği yumuşak, yapılı bir oyuncu. Nedense Dirk'e benzetiyorum stilini. Beşiktaş'taki sıkıntılardan ve başkan Demirören'in açıkalamalarından sonra gelmesi zor da değil kanımca.

Ayrıca Oktay hoca "Taurasi ayarında transfer yapacağız" demiş. Taurasi Fenerbahçe'den geldi bize. SalsaBasket'e göre Sean May de Fenerbahçe'den ayrılıyor. Acaba olabilir mi diye sormadan geçemedim kendime. Olursa hayır demem açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...