Philadelphia 76ers

Bu arada müthiş bir haber, en azından evinde nba tv olanlar için. Bugünkü Thunder ve önümüzdeki Celtics maçları nba tv de. 2 maçta 02:00de. Çok sevindim kendi adıma, diğer maçları da nba.com play by play den takip ediyordum, tvden izleyelim bir de Philly'mizi. :)
 
Yine son 40 saniyeye 5 sayı önde girip maçı uzatmayı becerdik. Nasıl yapıyoruz hayret. O kadar hücumdan 1ini atsak bitecek maç. Önce Durant'ın saçma sapan dengesiz 2liği, sonra el üstü üçlüğü ve eşitlik. 6 saniyelik son hücumda yine bir saçmalama ve uzatma. Hatta 1.9 saniye de verdik rakibe yenilebilirdik de. Uzatmalar şimdi.

Lider yok takımda lider.
 
105-110 kaybettik. Maç boyu önde olan taraf ol, kazanmaya bu kadar yaklaş ama saçmala ve yenil.
Durant attı ya falan girmeyeceğim maçın son 1 dakikasında 1 tane basket bulabilseydik, 101 de takılmasaydık taktik fauller gelecek ve maçı alacaktık. Bunu yapacak 1 tane oyuncu çıkmadı, Durant bizimkilerin gözüne soktu böyle yapacaksın diye ve uzatmada onlar bizim fişi çekti.
Bir de özellikle 3. periyotta hücum ribaundu şov yaptırdık rakibe. Her kaçırdıkları şutta 2. şans elde ettiler. Sayıyordum bir ara 7 hücum ribaundu vermiştik sadece 3. çeyrekte 10 olmuş olabilir o ara. Şu maçı şöyle kaybetmek kötü oldu.

2 gün sonra Boston maçına bakacağız artık. 2 maçtan 1i yeterli demiştim bu maçı alsaydık çok iyi olacaktı. Boston'u yenmeliyiz artık. Onlar da şu dakikalarda sahasında Clippers'a 10 sayı farkla yeniliyorlar.
 
Bizde son top oynayamama hastalığı hep var..Bu sene kaçıncı uzatmaya gidip de kaybettiğimiz maç bu..
Acemice hareketler..Yazık olmuş..
Gerçekten bunu da kazanabilsek süper olacaktı..
Dün gece New York zor da olsa Memphis'i yenmiş..
Ayrıca Boston da Clippers'a yenilmiş.. Onlar da yenilme haklarını kullanmışlar..
Ben sanmıyorum kazanabileceğimizi.
 
New York, eksik maçını oynadı ve kaybetti..
Böylece oynanan maç sayıları eşitlendi..
Bu akşam Boston ile oynuyoruz..
Ezeli rakiplerden birisi, komşu...
Kazanmak zorundayız..
Biz inanıyoruz..
 
Boston'un çocuklarına koyduk. 89-86 !
Maç boyunca Thunder maçının kopyası oldu. Maçın sonları tedirgindim çünkü son 2dk boyunca fark 5ken bir türlü 7 yapıp son darbeyi indiremedik. Son 30 saniye fark 3 ve biz hücumdayken Iggy reis bu sefer savunmayı delip turnikeyi attı ve maçı getirdi bize.

Iggy, Elton, Lou, Thad, Meeks falan her maç belli düzeyde katkı yapan oyuncular bu maçta da yaptı üzerine düşeni ancak Hawes baya etkili oynadı. NBA.com istatistik sistemi şuan bozuk bakamıyorum ama 14 sayı 9 ribaund falandı. Rakipte de PP34, Allen, Garnet, Rondo gibi isimleri iyi savunduk; Kristiç çok ekstra katkı verdi. 13-14 ribaund çekti bunun yanında 15 sayısı falan var sanırım. Bençten Jeff de 16 sayıdaydı en son. Bir ara farkı 10 sayı yapmıştık 3. çeyrekte takımını geri döndüren Jeff olmuştu.

Her neyse biz yenip yine mesajı verdik. Thunder Celtics maçlarından 1g 1m yeterlidir diyordum ama 2-0 ı kılpayı kaçırdık; sağlık olsun.

Aynen devam aslanlar!
 
Sağol Tugay.
nba.com da sürpriz demişler ama bize sürpriz olmadı..
son iki ayki form durumumuz malum zaten..
bu akşam itibari ile 5 maçlık deplasman turnemiz başlıyor. haftaya cumartesi bitiyor..
milwaukee, portland, sacramento falan işte..
en az 3 galibiyet bekliyoruz, fazlasına da hazırız..
artık knicks fikstürü kolayladı, geçmemiz daha zor ama böyle oynarsak şansımız hep var.

ben atlanta'yı geçeceğiz diyorum, kimse inanmıyor..
sessiz sedasız fark 3 maça indi onlarla da..
knicks'in zaten arka tamponunda gidiyoruz ama bizim uzun farlar atlanta'nın dikiz aynasında parlıyor.. çok zor fikstürleri var. orlando, boston falan. dolu dolu.
onlar da akıllı olsunlar..
derlendik, toplandık, gurur duyulacak takımımızla geliyoruz işte..

not: dün akşam bir arkadaşım "dalembert cünübünden kurtuldunuz, kendinize geldiniz " dedi.. Aynen öyle.
 
Dişimizi gösterdik bu maçla birlikte, bu takımın potansiyelini herkes anladı artık.Şimdi sırasıyla Milwaukee,Utah,Clippers,Sacramento,Portland maçları var, normal şartlarda 5te5 bile çıkarabiliriz ama malum deplasman turnesi yorgunluklar vs olucaktır.Yine de Emre abinin dediği gibi 3 galibiyet alırız en kötü ihtimalle.
 
photo.php
 
Zamanindaki admindik ama hala anlamiyorum bu internette resim post etme olayindan:)

Post edemedigim resim dun geceden ve tepedeki JumboTron (Scoreboard'da) su yaziyordu:

- 76ers THANK THE CELTICS FAN FOR ATTENDING. COME BACK AND ENJOY ANOTHER LOSSIN THE PLAYOFFS

76ers'in CFO'su bize Boston CFO'sunden gelen bir mesaji gosterdi; Kimse bizi playoff ta istemiyor!
 
Bugün NBATV'de Lakers finalinin ilk maçı vardı. Iverson'u 2. yarı Lue çok fena tutuyordu ama uzatmada almıştı Iverson aklını. :) O günlerin özlemindeyiz, olacak bu sefer inşallah. :) FA'den falan 1 süperstar alamıyor muyuz biz hiç yahu Emre abi nedir bu durum? Hiç Salary Cap yok mu bizde? Takasla bir yıldız gelse desek bu sefer takımdaki iyi parçalar gider düzen bozulur. :) Ahh Turner ahh sen olacaktın o yıldız, olamadın.
 
abi kep gitti ... gitti diye bir laf var askerde.. şimdi capi falan bırakın gençler..
ayrıca bir boşluk olacaksa, o boşluk thad young'ındır.. anasının ak sütü gibi de helaldir..
işimize bakalım. ilk hedef milwaukee..
 
Abi öyle deme iyi gidiyoruz ama takıma 1 tane yıldız lazım. :D
Gelecek sene birini getirelim şehrimize takasla falan bi ayar çeksin ED :D

Bu gece Bucks deplasmanındaki morali etkilemez bu spekülasyonlarımız yine saat 3te boynumuzda atkılarla olmamız gereken yerde olacağız, ekran karşısında! :D
 
Bu gece Bucks deplasmanındaki morali etkilemez bu spekülasyonlarımız yine saat 3te boynumuzda atkılarla olmamız gereken yerde olacağız, ekran karşısında! :D

Ben de senin yaşındayken,tam 21 iken her gece ayaktaydım yarasa gibi..
2001 senesi.. Final oynadığımız sene.
Ne büyük zevk , kazanan takım tutmak...
Kaç senedir yarım adımlarla ileri gidiyoruz.
Evan Turner şanssızlığımız oldu maalesef..
Nocioni,Kapono gibi parçalardan kurtulup birini alabilirsek iyi olur ama benim tek derdim çekirdek kadroyu bozmadan Thad'in kalmasını sağlamak.
 
Aynen Thad çok önemli parça. Thunder maçında felaketti ama dün yine üzerine düşeni yaptı. Bugün de yapacaktır. Orada opsiyon oyuncuda, güveniyoruz Thad'e kalacaktır bizimle. :)
 

Üst